23:11, 5 11 2004
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
Kolejny topic spowodowany przypływem nagłej weny, zazwyczaj są to posty treści dość obszernej, więc im0 przygotować się... Bynajmniej nie dla warzyw, a tym bardziej pr0 :X
Tematem tym razem będzie... hmm zasadniczo nie wiem :C ale warto by było coś napisać o sytuacji na forum bo blinka nie ma i ktoś musi marudzić i pisać czarne scenariusze :{ Odnośnie formy boarda chyba dużo nie trzeba mówić, zresztą to można zobaczyć po tym kto się wypowiada ... (np. ja 2 strona medalu to fakt iż scena się już trochę ustabilizowała, coraz mniej nowych użytkowników powoduje fakt, iż starzy wyjadacze ( Poza tym o poziomie tego 4um świadczy również fakt iż nikt z lepszych graczy, graczy wpływowych na tej scenie się tu nie wypowiada. pamiętam kiedyś tematy przez nich zakładane, które naprawdę mogły pomóc nie tylko n0b0m ale i bardziej doświadczonym, była ogólnie jakaś taka chęć podzielenia się doświadczeniem ... czyli to coś co powodowało, iż zaglądanie na forum nie było z nudów a z ciekawości w przeciwieństwie do teraźniejszości (przynajmniej w moim wypadku). zaś dziwny jest fakt iż co nowszy user - to głupszy. nie rozumiem dlaczego kiedyś nowi użytkownicy zadawali pytania, wypowiadali się w topicach o jakimś sensownym temacie, który coś wnosił, zaś teraz sami zakładają tematy które tak naprawdę ośmieszają nie tylko ich ale i tych, którzy odpowiedzialni byli za ich wychowanie. (ale składnia dobra kończę nudzić - ymma liczę na Ciebie ^^ cya i pozdro dla p0rn gey'a tranx'a ^^ nie chce mi się mircza instalować po formacie i nie ma mnie na #wow ale kiedyś się jeszcze zjawie ... |
|
|
|
falubaz CYTAT 2 strona medalu to fakt iż scena się już ... 0:17, 6 11 2004
ymma CYTAT dobra kończę nudzić - ymma liczę na Cieb... 3:53, 6 11 2004
keNOOBie|PL HaHaHaHaHa...
jest troche pozno i juz nie widze n... 4:28, 6 11 2004
tranx-san they wanna know if u still got it black... ;[
mus... 5:21, 6 11 2004
blacktyger CYTAT a ja kce posty vegety :<
omg posty veget... 12:18, 6 11 2004
ymma No nie mogłam się powstrzymać - keNOOBie twój ... 2:30, 7 11 2004