IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> hmm :O?
blacktyger
post 23:11, 5 11 2004
Post #1

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

Kolejny topic spowodowany przypływem nagłej weny, zazwyczaj są to posty treści dość obszernej, więc im0 przygotować się... Bynajmniej nie dla warzyw, a tym bardziej pr0 :X

Tematem tym razem będzie... hmm zasadniczo nie wiem :C ale warto by było coś napisać o sytuacji na forum bo blinka nie ma i ktoś musi marudzić i pisać czarne scenariusze :{

Odnośnie formy boarda chyba dużo nie trzeba mówić, zresztą to można zobaczyć po tym kto się wypowiada ... (np. ja ohmy.gif?) zero ludzi którzy znają się na temacie, zero osób które mogły by pomóc początkującym, same warzywa które wyśmiewają się tylko z gorszych od siebie (min. ja ohmy.gif), choć sami tacy byliśmy. pamiętam moje pierwsze posty na tym forum (chociaż teraz mam aż 10 !:D) moje pr0 pytania, ale trafiłem <na szczęście> na osoby którym się po prostu chciało. Na odp. czekałem długo, ale z rezultatem, wiele się nauczyłem z tego forum, ale nie ma co porównywać forum rok ( półtora) temu a teraz bo to dwa inne bordy. kiedyś marudzono tylko na spam (wtedy to było trendy więc śmieszą mnie teraz osoby wyzywające od spamu kogoś - pamiętajcie dajmosa ohmy.gif?), Ale pomocy można było oczekiwać, (często tak fachowej jak pytań :X - liczą się chęci). po za tym hyde park był tak aktywny jak teraz "Board reprezentacji Enemy Territory PL", co świadczy o tym iż kiedyś na forum o ET gadano o ET. wiem że nie można o tym mówić ciągle, bo scena (pod względem wydarzeń) ma zastój, ale tematy typu "ulubione jedzenie" .. Zresztą sami sobie dopowiedzcie...

2 strona medalu to fakt iż scena się już trochę ustabilizowała, coraz mniej nowych użytkowników powoduje fakt, iż starzy wyjadacze (ohmy.gif) chcą (może mimowolnie) się lepiej poznać. ale mimo wszystko wciąż przychodzą userzy nie znający się na rzeczy, ale odp. typu "k#!@A TO JUŻ PISZE, POSZUKAJ - BANAN !" szybko ich zniechęcają do dalszego częstowaniem się znajdującymi się tu informacjami, a chyba nie o to chodzi ?? można by było np. podać linka albo jeśli ktoś jest newbie wytłumaczyć ? sam robiłem to wielokrotnie i wiem że to nie boli, a nawet często daje jakiegoś rodzaju satysfakcje - pokazanie że ja wiem ...

Poza tym o poziomie tego 4um świadczy również fakt iż nikt z lepszych graczy, graczy wpływowych na tej scenie się tu nie wypowiada. pamiętam kiedyś tematy przez nich zakładane, które naprawdę mogły pomóc nie tylko n0b0m ale i bardziej doświadczonym, była ogólnie jakaś taka chęć podzielenia się doświadczeniem ... czyli to coś co powodowało, iż zaglądanie na forum nie było z nudów a z ciekawości
w przeciwieństwie do teraźniejszości (przynajmniej w moim wypadku).

zaś dziwny jest fakt iż co nowszy user - to głupszy. nie rozumiem dlaczego kiedyś nowi użytkownicy zadawali pytania, wypowiadali się w topicach o jakimś sensownym temacie, który coś wnosił, zaś teraz sami zakładają tematy które tak naprawdę ośmieszają nie tylko ich ale i tych, którzy odpowiedzialni byli za ich wychowanie. (ale składnia ohmy.gif) może to dlatego, że Internet jest coraz łatwiej dostępny i korzystają z niego ludzie którzy w pokoju bez klamek, powinni guziki wyrywać z materaców ?? (niektórzy tu mają zadatki na pełnienie takiej funkcji społecznej).Współczucia dla ich bliskich i pewna rada - Internet nie jest wcale tak anonimowy jak by się mogło wydawać.

dobra kończę nudzić - ymma liczę na Ciebie ^^

cya i pozdro dla p0rn gey'a tranx'a ^^ nie chce mi się mircza instalować po formacie i nie ma mnie na #wow ale kiedyś się jeszcze zjawie ... smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
tranx-san
post 5:21, 6 11 2004
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

they wanna know if u still got it black... ;[

musze z radoscia stwierdzic... black is back, still b.l.a.c.k. biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi