IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> ET pro 3.1.8 i kilkusekundowe zwiechy, Po wczytaniu mapy lub rozpoczęciu meczu
Erkekjetter
post 13:39, 26 11 2004
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 193

Witam wink.gif

Mam dziwny problem (zresztą nie tylko ja, kumpel też) z et pro 3.1.8. Mianowicie po załodaowaniu się planszy przez dokładnie 3 sekundy komputer nie reaguje na jakiekolwiek ruchy myszką, wygląda tak jakby się zwiesił. Jednak po 3 sekundach można grać normalnie, aż do załadowania się kolejnej mapki... U kumpla, który ma zupełnie inny konfig niż ja to samo... Wie ktoś co z tym zrobić? ET Pro 3.1.9 rozwiązuje toto?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
falubaz
post 2:59, 27 11 2004
Post #2

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

Przedewszystkim dokladnie nie wiadomo o co chodzi baniemu mowiac o tym antivirze/firewallu. Tak samo jak przedmowcy(mam nadzieje) mam firewalla tylko z IE, z service-packiem 2 (;|) , firewall na routerze( jak widzicie moja znajomosc neta nie jest pro i nie wiem czy dobrze mowie).

IMO po prostu kolejne archiwum X i bani rzucil text o zabezpieczeniach z dupy. Wylaczylem prawie wszytkie potrzebne uslugi , programy, mimo to nadal mam te 3 sekundy zamrozenia, tak jak reszta userow. Co do partycji, na 2 probowalem na ntfs i win32, i na win98 i na XP i byla tak sama reakcja.

Mimo to najbardziej zauwazam to na goldrushu gdzie mam zwieche troche dluzsza na moscie z widokiem prawe centralnym na mg przy wejsciu do banku. A wy? biggrin.gif

Conajmniej dziwne to.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi