IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Problem z update'm PB, ERROR: Htm-to-Binary Conversion Failed
kopacz
post 18:32, 22 02 2004
Post #1

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1070

zainstalowalem patch 1.02 robie update PB i

File already exists: htm/mc001069.htm
ERROR: Htm-to-Binary Conversion Failed ... htm/mc001069.htm Removed

a jak skasuje zawartosc katalogu htm to

ERROR: Htm-to-Binary Conversion Failed ... htm/la001327.htm Removed

co za cholera
dry.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Go��_keNOOBie|PL
post 12:41, 16 03 2005
Post #2

Goście

Wiesz co .. jak ci slucham. to mi ciarki przechodza nosem... bo nie potrafisz uzyz tgo co masz pod beretem... skad niby ja mam wiedziec.. co i gdzie sobie zainstalkowales.. "programy" typu aimbot, wallhack, czy inne g0wna .... to nie Excel czy Word... jedne potrafia byc samymi bibliotekami.... inne instalujesz jak zwykly program w roznych lookalizacjach... A tu nie mamy wrozki.. ktora nam to powie.... a jak jestes..... jaki jestes i dales sobie zainstalowac...to polecam reinstalke.... najlepiej kompa...

CYTAT
wydaje mi sie ze kazdemu moze sie zdazyc!! co nie??

Kazdemu moze sie zdarzyc.. ale tylko nielicznym sie zdarza... przemysl to sobie... i przesiadz sie na bierki.. w koncu kazdy moze zmienic upodobania....

CYTAT
z internetem mam doczynienia od miesiaca i z ET rowniez wiec moze troche wyrozumialosci??

Nie wiem co ma do tego twoja znajomosc internetu, czy ET... raczej tutaj wiecej ma do gadania zdrowy rozsadek.. i zadanie sobie pytania.. czy jestem , az taka lama ze musze sobie instalowac aimboty.....

tip: Myslenie nie boli.. czasem warto przewidziec konsekwencja...

CYTAT
lepszy bys byl gbydys napisal jak zrobic zeby tego niebylo?? i wtedy moglbys sie cieszyc ze komus pomogles

W twoim przypadku nie bede mial satysfakcji z pomocy... a odpowiedz masz kilka linijek wyzej.. przeczytaj kilka razy to co napisalem.. a bedziesz wiedziec co zrobic...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi