IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> ET2 - v57!
TgcRap4
post 12:38, 2 05 2005
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 54

Nareszcie cos ruszylo, i dziekujmy bogu ze nie bedzie to glupia wojna swiatowa tylko lasery i kosmici! Gram w et juz 2 lata i mam gleboko w dupie juz aliantow, nazistow i ich tommyguny i mp40. I really looking forward to nowe ET2. Zmiana klimatu napewno zmieni nasza kochana gre na lepsze. I nie moge sie doszukac przyczyny waszego rozczarowania w komentarzach tego radosnego newsa. Mam nadzieje ze kazdy na scenie mysli jak ja. Mam gleboka nadzieje takze ze w nowym et2 bedziemy mogli kozystac takze z roznych trickow znanych z q3, np. rj, plasma clipy itd. Bo k#!@a ile mozna tylko strejfowac ;C?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
ymma
post 17:30, 2 05 2005
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 2258

Baaardzo wątpię, by to w końcu tak miało się zakończyć - czyli brak RTCW2 a ET2 w zupełnie nowej konwencjii. Chodziły ostatnio wieści, że pojawi się RTCW2 jako singiel z dodanym ET2 tylko do multi i to wydaje mi się i najbardziej prawdopodobne i najrozsądniejsze. Ktoś w komentach pisał, że to taki sprytny niby przeciek, by podgrzać atmosferę i narobić szumu i myślę, że dużo prawdy w tym jest.
Co do robienia, czy też nie konkurencjii jakiemuś tytułowi, to bardzo wątpię by o to mogło chodzić, bo dzieje się tak gdy jakieś tytuły mają pojawić się w tym samym czasie a tu nie może być o tym mowy, gdyż prace nad grą są na wczesnym etapie. Jeśli firma obawia się konkurencjii to zazwyczaj zmienia datę premiery, coś tam jeszcze kombinuje, ale nie robi tak drastycznych zmian. Czemu? Chodzi o pewną markę. Czy wyobrażacie sobie żeby w Colinie McRae z jakimś tam numerkiem wstawili futurystyczne ślizgacze, albo coś podobnego? Byłabym skłonna uwierzyć, że pracują nad nową grą, która miałaby połączyć rodzaj rozgrywki z RTCW/ET z klimatem Quake`a, ale nie pod marką RTCW. Czyli możliwe, że otrzymamy nowy tytuł, a RTCW2 zostanie odłożone na nieokreślony czas, ale prędzej czy później pojawi się, czy to wydane przez Id/Activision, czy też przez inną firmę, która odkupi tytuł. Jak będzie zobaczymy, tyle że, czy tak, czy siak, to i tak nie prędko.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi