IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> W:ET zawiesza się na amen, po 1min W:ET zawiesza się
Bartss
post 0:37, 18 05 2005
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4285

W:ET zawiesza się

Wiem, że takich tematów jest pełno na tym forum, ale ja chciałbym go opisać dokładniej. Przez dwa tygodnie normalnie grałem w W:ET na różnych serwerach, nic dziwnego się nie działo, a teraz walczę od dwóch tygodni żeby zagrać i nic dlatego potrzebuję waszej pomocy. Formatowałem dysk (4 razy), reinstalowałem W:ET , wyłączyłem wszystkie programy które mogłyby przyczynić się do wystąpienia jakiegokolwiek problemu, zmieniałem sterowniki do karty graficznej i sieciowej, ustawiałem WET na wiele sposobów ale zawsze efekt był ten sam gra po minucie zawieszała się (ctrl+alt+delete nie reaguje). Stworzyłem własny serwer (czy jak to tam się nazywa) na którym grałem przez 30 min (sam ze sobą) i nie zawiesił się!!!! Już nie mam pomysłów co robić. Wszystkie pliki WET instaluje te same na których wcześniej grałem, w komputerze nic nie zmieniłem dlatego nie wiem co jest grane!!!!!! a to taka fajna gra biggrin.gif

PPPOOOMMMOOCCYYYYYY!!!!!!!!! sad.gifsad.gif

Mój sprzęt:
Płyta główna: EPOX 4PLAI
Procesor: Celeron 2.8 GHz
Ram: DDR 400 MHz KingMax 256MB
Karta graficzna: Sapphire Radeon 9200@9250(catalyst) 128MB 128bit
Dysk: 80GB seagate
Nagrywarka: CD:RW 52/32/52 LG (największy błąd w moim życiu) ohmy.gif
Obudowa: ATX 350W TRO-393 Jumbo
Karta muzyczna: AC97 zinegrowana
Karta sieciowa: Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC zintegrowana
Monitor: LG F700P

Temperatura: Procek-nie więcej niż 45C Wewnątrz obudowy nie więcej niż 35C

Oprogramowanie: Windows XP Prof. SP1

Internet: lokalna sieć radiowa 160Kbit równoległe (mam prawie zawsze 15-17KB) ip wewnętrzne łącze to prawdopodobnie polpak(nie wiem nie znam się)

kiedyś działało teraz nic nie zmieniłem i nie działa, z innymi grami nie mam takiego problemu

POMOCY !!!!!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Bartss
post 22:12, 22 05 2005
Post #2

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4285

Wielkie wielkie dzięki za pomoc sterowniki rozwiązały problem a ja w końcu mogę pograć w W:ET.

RESPEKT dla SomeonE

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi