IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Nowe configi CB, 2.60 & ETPro 3.2.0
shela
post 15:13, 12 06 2005
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 687

http://www.clanbase.com/news.php?nid=18103...035&mid=0&lid=0

nie trzeba wiecej nic mowic ;]

a Newsmani, redaktorzy chyba sobie smacznie spia...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Estaloth
post 13:23, 15 06 2005
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1257

CYTAT (shela @ 6:10, 15 06 2005)
nie wiem jak bylo w multi w RTCW ale w singlu pf nie ladowal sie tak dlugo jak w ET ... skoro wolf poszedl troche w strone rtcw to mogliby tez to troche zmienic...element zaskoczenia tongue.gif

Imo w singlu biegałeś z pf'em z tą samą szybkością co z smg i nie było ładowania się pf'a, odbezpieczenie, strzal, odbezpieczenie, strzal etc. Na multi natomiast pf ładuje się, szybciej, ale mimo wszystko nie walisz bez przerwy.

Kwestia nowych configow cb. O ile do normalnego nie mam zastrzeżen o tyle config rtcw wcale mi sie nie podoba. W moim odczuciu rof w rtcw jest minimalnie wolniejszy, a zamiast ustawiac prone delay na 5 sekund (a nie 10 jak pisze tranx) trzeba było wyłączyć prone (+prone cheat protected :'O) ). Imo jesli żyd chce robic z tego rtcw to może dodać 2 naboje do mp40, zwiekszyć power pf'a, zrobić różny rof i spread w thompsonie i mp40 i dac lojtowi do wybór, którą pukawkę, naprawic cg_drawspreadscale 2, trzesący się ekran przy wybuchach, +dropweapon blabla..., a cb zrobić cfg gdzie to wszystko byłoby aktywowane razem w configiem et rtcw, a anulowane z normalnym configiem et i byłyby 2 gry w jednej. -__-
Do tej pory ten cfg ma powiedzmy ze wspolny rof z rtcw i ograniczenie broni do tych ktore byly w rtcw, ale reszta pozostaje z et i robi sie taki z dupy mix. Nie mówie już o tym, że mapy sa pod rof z et (pomijając konwersje), że dalej mozna pronować (mimo że jest to bez sensu np w duelu to dalej w niektorych sytuacjach może pomóc) or sth. Imo ja wole pograć w rtcw, a nie w coś co nie przypomina bardzo et (bo rof i prone to mimo wszystko elementy z et), ani rtcw (bo sam rof i ograniczenie prone'a nie zrobi z tego rtcw, a np. wyłączenie min to głupota powiedzmy na oasis - taka mapa). Wbrew temu co napisałem nie twierdze ze nowy config jest z dupy bo te kilka rzeczy jak hitboxy, koniec ze shrugiem, dla niektórych więcej fpsów, czy wy(słowo na p)enie choć części hitsoundów o wiele usprawniło tę grę niezaleznie od rofu czy prone delay, ale albo robi się z tego rtcw, albo zostaje et.

Post sponsored by #whine @ qnet <- idle (free ops!)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi