IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Nowe configi CB, 2.60 & ETPro 3.2.0
shela
post 15:13, 12 06 2005
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 687

http://www.clanbase.com/news.php?nid=18103...035&mid=0&lid=0

nie trzeba wiecej nic mowic ;]

a Newsmani, redaktorzy chyba sobie smacznie spia...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
tranx-san
post 20:31, 16 06 2005
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

CYTAT (Zduneq @ 10:36, 16 06 2005)
Wszystko buzi dupci tylko czy oplaca sie instalowac tego patcha?Ja sobie jakos nie wyobrazam gry bez min,mortara i rifli przede wszystkim.Takie pytanko.Czy po zainstalowaniu tego patcha bede mogl grac sobie na etpro?czy bede skazany na reinstall gry?I jaka forme updatu polecacie?Ta bezposrednio z wolfa czy moze z jakiegos serwerka sciagnac patch?
EDIT:Zapomnialem dodac ze gram tylko na ffa i to tez od czasu do czasu bo et przestalo mnie krecic. sad.gif

myliszpojecia stary...

na nowego patcha 2.60 raczej powinni przejsc wszyscy. od 19 jest on oficjalnym patchem cb, wchodza w zyciue nowe cfg cb. a "mod" ktory zmienia rozgrywke et troche wrtcw jest tylko zwyklym cfg, ktory dziala z modem etpro 3.2.0
Jedyne co ci potrzeba to instalacja nowego patcha z nowym etpro, juz niedlugo wiekszosc serwerow bedzie wlasnie na tym stala.. nie wiem czy sa jakies ffa stojace na cfg rtcw, alejezeli cosznajde to ci przesle...

nie martw sie z nowym paczem raczej pograsz wszedzie

jasciagnalem plik na dysk zainstalowalem patcha, dogralem sobie na plyte rw gdziemam instalke wolfa, starego patcha, wszyskie etpro ktore wyszly do tej pory...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi