IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Wzgardzone bronie - flamer. mg, zasłona dymna, Dlaczego uważane są za nieskuteczne ?
Robbo
post 0:28, 18 05 2005
Post #1

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4283

Sa trzy rzeczy, ktore nie ciesza sie uzaniem graczy (sadzac po forum i serwerach): 1) przenosny CKM, 2) miotacz ognia 3) zaslona dymna.

Jestem zupelnym nowicjuszem i do niedawna preferowalem ciezkie bronie ale po calkiem znosnej grze w innych profesjach juz mi przeszlo. Na tematy 1-3 mam takie opinie:

1) Superancka rzecz jak sie ma upatrzone pozycje. Latwo zostac zdjetym bo nie sposob sie samotnie i bezpiecznie przemieszczac z CKM ale generalnie to czesciej zabijalem niz ginalem. No i ten widok jak z "Rayana"...IMO gdyby CKMiarzowi towarzyszyla obstawa to bylaby niezla grupka bojowa.

2) Mam wrazenie, ze autorzy gry cos tu poknocili. Oparzenia powinny byc gorsze a amunicji mniej. Chyba. Generalnie g... a nie bron ale w labiryncie korytarzy ze wspolpracujacymi partnerami to bylo cos pieknego. Wrog potraktowany jezorami ognia i trzymany dodatkowo RKMami nie mogl sie przebic. Trwalo to dostatecznie dlugo by czesc ekipy widzac jak fajnie miotacz moze dzialac przezbroila sie. No i wtedy popalilismy sie nawzajem sad.gif.

3) Moze sie myle ale...Stawianie mostu jak dymia 2 granaty jest chyba ciut latwiejsze. Tak samo przejscie przez dziure w murze. Rozumiem, ze to jednoczesnie znak, ze wlanie cos sie dzieje ale imo jest OK.

Pytanie do doswiadczonych/klanowych:

Uzywa sie 1), 2) na powaznie? Czy jak jestem coveropsem i rzucam dym (nie w kazdych okolicznosciach ofc.) to nie wkur..m swego teamu?

PS. Z dymem wiaze sie akcja zycia: zesnjapilem 2 kolesi, jednego zalatwilem po drodze (ten KM z lunetka), rzucilem dym, wzialem noz i jescze jednego goscia podzgalem. Moze i to byly cieniasy ale ja tez cienias jestem smile.gif.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
tranx-san
post 3:12, 23 06 2005
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

fejki imo :x

mg ownuje na stojaka
dym jest dobry.. ja zawsze grajac cv opem wyrzucam dym gdzies niedaleko respa aby moi przeciwnicy mogli lepiej kampic respa.. jak nic niewidac to tak sie wszyscy ladnie blokuja :[
a flejm ? w niektorych miejscach na battery i na sapli, chociaz gralem raz z jakims teamem ktory postawil flamera na kwadracie na oazie :]
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi