22:48, 31 07 2005
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 31-07-2005 Nr użytkownika: 4708 |
No więc tak.... Powiem wprost... Mam wyjechanego kompa, złozonego i skonfigurowanego przeze mnie pod nadzorem 2 genialnych informatyków, wszystko gra, poza jedna rzeczą!!!! ET!!!! chlip, chlip....
A wygląda to tak, włączam ET, najnowszy patch jest, etpro również ustawienia gry są ok, bo u ustawiałem tak samo na poprzednim kompie gdzie tez grałem w ET. OK włączamy serw... wszystko wchodzi w 20 sek. zaczynam grać... 4 min. z hakiem i zwias.... Nic nie daje zrzucanie na belkę ani ctrl+alt+del.... No to res.... Włączam od nowa ET, grzebię w ustawieniach, wszystko jest ok... powtarzam operację serwem, bodajże upc.pl i znowy zwias... ;( No to pomyślałem że mój komp, sciągnałęm najnowsze sterowniki do karty, najnowszego biosa, pogrzebałem przy fire-wallu, aby przepuszczał Et i tak dalej... Włączam ET wchodzi na inny serw i działa!! No to szybko zmieniam serwa na UPC i znowu to samo...!!!!!!!!!!! Jak to możliwe że na dokładnie 1 serwie moge grać??!! Sprawdzałem na dziesiatkach inncyh i nic... Wymieniłem nawetr karte graficzną i sterowniki do niej a ET dalej sie włacza i po 5 min. siada... zawsze tak samo... tylko na jednym serwie nie siada, ale ten serw zostawał właśnie skasowany... ;( Mój kumpal ma prawie identyczny komp tylko inny radeon jest i mu ET smiga.... ;( A mi zawsze po 5 min. zawias... Tak sie nie da grać, bo dochodze do gora 70 xp w ciagu tych paru chwil.... Co to może być???!!! Mój komp: internet - 256Kb/s intel pentium 4 - 3,2 GHz płyta główna intela na czipsecie 915 karta graficzna - ati radeon X800XT (najnowsze sterowniki) system - windows xp, sp2 POMOCY!!! |
|
|
|
fuzzyPL Nie ma sie co denerwowac, to normalne zachowanie E... 18:21, 1 08 2005
RazoR CYTAT
No więc tak.... Powiem wprost... Mam wyjec... 18:28, 1 08 2005
pysio404 Powiem tak... Ściągnałem najnowszego PB z tej s... 21:50, 2 08 2005![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |