IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Zawias, Nikt czegoś takiego nie ma a ja mam!!!
pysio404
post 22:48, 31 07 2005
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4708

No więc tak.... Powiem wprost... Mam wyjechanego kompa, złozonego i skonfigurowanego przeze mnie pod nadzorem 2 genialnych informatyków, wszystko gra, poza jedna rzeczą!!!! ET!!!! chlip, chlip....

A wygląda to tak, włączam ET, najnowszy patch jest, etpro również ustawienia gry są ok, bo u ustawiałem tak samo na poprzednim kompie gdzie tez grałem w ET. OK włączamy serw... wszystko wchodzi w 20 sek. zaczynam grać... 4 min. z hakiem i zwias.... Nic nie daje zrzucanie na belkę ani ctrl+alt+del.... No to res.... Włączam od nowa ET, grzebię w ustawieniach, wszystko jest ok... powtarzam operację serwem, bodajże upc.pl i znowy zwias... ;(

No to pomyślałem że mój komp, sciągnałęm najnowsze sterowniki do karty, najnowszego biosa, pogrzebałem przy fire-wallu, aby przepuszczał Et i tak dalej... Włączam ET wchodzi na inny serw i działa!! No to szybko zmieniam serwa na UPC i znowu to samo...!!!!!!!!!!! Jak to możliwe że na dokładnie 1 serwie moge grać??!! Sprawdzałem na dziesiatkach inncyh i nic... Wymieniłem nawetr karte graficzną i sterowniki do niej a ET dalej sie włacza i po 5 min. siada... zawsze tak samo... tylko na jednym serwie nie siada, ale ten serw zostawał właśnie skasowany... ;(

Mój kumpal ma prawie identyczny komp tylko inny radeon jest i mu ET smiga.... ;( A mi zawsze po 5 min. zawias... Tak sie nie da grać, bo dochodze do gora 70 xp w ciagu tych paru chwil.... sad.gif
Co to może być???!!!

Mój komp:
internet - 256Kb/s
intel pentium 4 - 3,2 GHz
płyta główna intela na czipsecie 915
karta graficzna - ati radeon X800XT (najnowsze sterowniki)
system - windows xp, sp2

POMOCY!!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
fuzzyPL
post 18:21, 1 08 2005
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4187

Nie ma sie co denerwowac, to normalne zachowanie ET. Moze byc to wina punkbuster'a [sprawdz czy na serwach bez punkbuster'a cie wyrzuca]. Moze tez byc tak, ze zacina ci sie gra.
Podstawa jest zainstalowanie najnowszych sterwonikow do grafiki[sprobuj jeszczez raz].
Czasem pomaga reinstalacja ET albo reinstalacja windows'a ale to uciekanie przed problemem.

1. Jesli to wina punkbuster'a to sie ciesz. Juz wiesz gdzie kombinowac. Napewno znajdziesz kupe topicow na ten temat z podobnymi problemami.
2. Jesli to nie jest PB to jest maly problem, jednak uwazam, ze to bedzie PB.

sposob na naprawienie problemow z PB:
1. usun etmain
2. http://www.evenbalance.com/index.php?page=...=support-et.php

nie wiem czy to pomoze, ale wiem, ze mialem taki sam problem i siedzialem tak dlugo na forum i szuaklem az znalazlem zrodlo problemu i wszystko zaczelo normalnie dzialac

[sprobuj jeszcze zrobic updat'a pbweb.exe, znajduje sie on w wolfenstein/pb/pbweb.exe]

jak to wszystko nie pomoze to ja nie wiem o co chodzi[B][/B]
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi