IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Nowy sprzet = problemy
zurawski
post 20:42, 9 09 2005
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4926

A wiec : zakupilem sobie nowy sprzet , ktory tez sam zlozylem , mysle ze dobrze bo wszystko dziala za wyjatkiem ... no wlasnie , kochanego ET !
To co posiadam :
plyta : gigabyte k8triton ( GA-K8NE )
procek: athlon 64 2800+
ram:Geil 512 DDR
twardy : segate barracuda 120 GB SATA
grafika: gainward 6600GT 128 Golden Sample PCI - E
Po zlozeniu wszystkiego , zainstalowaniu driverow i ich zaktualizowaniu , wlaczylem ET . Pogralem moze z 2 min i amba , gra sie zawiesza . Wiec format XPka i znowu jechana ze sterownikami bla bla...wlaczam ET , kilka chwil zawiecha , i tak z 8 razy ! format gra format ... gdy gra sie wieszala wyskakiwaly bledy w stylu: hungapp , shlwapi.dll , cgame_mp_x86.dll , pbcl.dll...i pare innych.Aktualizowalem tez PB , z katologu pb w ET i tez nic . Za dobry szprzet mam czy co kierwa!?!?!?! Szlag mnie zaczal trafiac i tak od 3 dni ! nie wiem co robic i gdzie tkwi blad , czy cza cos w biosie zmieniac?Oblukalem cale forum , i nic .
ah ! dla pewnosci chcialem sprawdzic czy w innych grach tez tak bedxzie wiec odpalilem Thief'a 3 i nic...gra smiga jak przecinak ;] ... czy ten problem da sie rozwiazac ?

I need a medic !
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
shela
post 22:22, 9 09 2005
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 687

proboj z roznymi sterwonikami .. tylko tyle moge poradzic ... wiekszosc uzytkownikow ma problemy typu skoki FPS od 20 do 80 ... co jest wrecz smieszne w przypadku karty tej klasy bo nawet u siebie na leciwym juz GF4MX440SE osiagam zwykle stabilne 76fps bez skokow ( nie liczac okresowych przymulen systemu) ... na ta karte chyba nikt jeszcze nie znalazl lekarstwa ... ale moge cie pocieszyc ... ET:QW bedzie na tym smigala .... toz to w koncu engine Doom3 =D

CYTAT
Mowisz : sa problemy z GF serii 6600 pod pci e

problemy sa nawet na wersjach agpx8, ktora jest po prostu karta PCI-E zaadaptowana do AGPx8 .. czyli w gruncie rzeczy to samo, z tym ze gdzie indziej to wkladasz ....

dalej nie wiem ile watow ma zasilacz =D
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi