19:42, 8 11 2005
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 21 Dołączył: 29-09-2005 Nr użytkownika: 5016 |
tak jak w topicu, być może ten temat jush sie powtarzał ale niestety muszę go napisać bo wyszukiwarka na tym forum mi nie działa (cały czas wyskakuje jakiś błąd) więć moje pytanie: jak zainstalować na servie xp_save i etpro a także jak zrobić by gra uruchamiała się zawsze z wybranym przez mnie modem np. etpro,
btw jeszcze kilka pytań: jaka komenda do zmiany czasu dynamitu?, a także jak dodawać mapy do kampanii i co zrobić by po wejściu na server mieć np. 4 poziomy "zmysłu bojowego"?, oczywiście cały czas chodzi mi tu o mój server a nie o jakieś czity, z góry thx za odp., proszę o szybką odp. zanim to forum znowu będzie nieaktywne |
|
|
|
![]() |
22:58, 8 11 2005
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 4-10-2005 Nr użytkownika: 5044 |
Nie wiem [:
do autora tego postu: jeszcze raz. @lukasujab ->xpsave dla etpro dziala przy pomocy komendy: b_xpstopwatch jesli chcesz zachowywac xp dla kampani (koniec kampani i dalej mam xp) nalezy zainstalowac etpub (etpub.org) (afaik) ->jesli dodasz do linii komend (na przyklad w skrocie) +set fs_game nazwa_folderu_z_modem gra odpali sie wlasnie w tym modzie. -> czas wybuchy dyny mozna zmienic tylko grzebiac w pakach (afaik) -> prosty program do tworzenia wlasnych kampani znajdziesz tu: http://www.multimedia.one.pl/download/gry/...maprotation.zip -> ustalasz wymagane xp do lvlupu bsa przez komende set b_levels_battlesense. W Twoim przypadku komenda bedzie wygladac tak: set b_levels_battlesense 0 0 0 0 Leveli jest 4 wiec wpisujemy cztery zera. Mozesz ustawic dowolna ilosc xp do kazdego levelu, zmiejszyc ich ilosc (wpisujac mniejsza ilosc liczba [ale nie ich wartosc!]). Wszystkie komendy z tej serii: set b_levels_battlesense "" set b_levels_engineer "" set b_levels_medic "" set b_levels_fieldops "" set b_levels_lightweapons "" set b_levels_soldier "" set b_levels_covertops "" Ten post edytował conish 1:35, 9 11 2005 |
|
|
|
lukasujab xp_save i etpro na servie 19:42, 8 11 2005
lukasujab thx bardzo za odp., chciałbym sie jeszcze dowiedz... 10:48, 9 11 2005
conish Tak samo jak dla klienta. Poprostu kopiujesz folde... 10:56, 9 11 2005
xinn Da się zrobic na etpro xp save tylko na sw na 2 t... 22:51, 9 12 2005![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |