IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Co nieco o celności, Miałeś kiedyś celność powyżej 100% ??
MIHI
post 10:43, 26 07 2004
Post #1

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2282

Czy zdarzyło wam się mieć kiedyś celność powyżej 100% ?? Ja o tej technice dowiedziałem się od kumpla, który mi ją zaprezentował u siebie. Polega ona na tym, że z ft naciskasz tylko raz lpm co daje ci jeden strzał, ale jeżeli tym strzałem trafisz w przeciwnika to da ci to ponad 10 hitsów!!!! Ja tym sposobem uzyskałem około 350%acc, a mój kumpel ponad 400%!!!! Jeżeli jakiś klan wymaga w regulaminie około 35% celności wyślijcie im screena z waszym ponad 100% to was przyjmą cool.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
PRYSZCZOJAD [PL]
post 14:41, 13 12 2005
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 4838

Tak mój klan przyjmuje graczy w zależności od ich acc na serwerze , dlatego klan BU "bandy upa" jest szybko rozwijającym się klanem tworzącym juz 3 dywizje , acc jest oznaka myślenia a każdy dobry gracz na pozimie wie że dobijanie przeciwnika z karabinu jest marnotrawieniem amunicji a grając w obronie na klanówkach 6 medami należy liczyć się z każdą kulą smile.gif

+Quote Post
rudy^
post 17:28, 6 01 2006
Post #3

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 4398

acc jest oznaka myślenia a każdy dobry gracz na pozimie wie że dobijanie przeciwnika z karabinu jest marnotrawieniem amunicji a grając w obronie na klanówkach 6 medami należy liczyć się z każdą kulą smile.gif

o k#!@a lol xDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddd!!!!!!!!!!!1

+Quote Post
TgcRap4
post 18:26, 12 01 2006
Post #4

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 54

QUOTE(rudy^ @ 16:28, 6 01 2006) [snapback]56420[/snapback]

o k#!@a lol xDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddd!!!!!!!!!!!1

Co lol ? Tracac kule bedziesz mial gorsze staty :C i nie bedziesz mial czym zakozaczyc pod koniec klanowki. Taki nie dobity przeciwnik moze zostac podniesiony i wtedy mozna go znowu zaszczelic znowu podwyzszajac sobie staty, nie oplaca sie dobijac, ani troche...

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi