IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Red Dragon, Gra dla ludzi myślących
Evingolis
post 2:06, 15 02 2006
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 253

Ponieważ cholernie się nudzę a po za tym spotykam sie z pretensjami że dawno nic nie napisałem a wogóle marny ze mnie spamer postanowiłem zaprzeczyć obu tym tezom. Poniewaz jednak faktycznie nie mam inwencji twórczej rozwiniętej w tym kierunku nawet mój spam musi zawierać cos oprócz bełkotu. Miałem założyć topic o Top Gear ale pare razy napomknołem o tym na różnych kanałach irc i niespodzianka JM zainteresował sie tym tematem. Ten kierunek jest więc spalony.

A więc jak w temacie. Red Dragon to tak jak O'Game gra czysto internetowa z kilku letnim już stażem mająca nad O kilka przewag. Nie będe się rozpisywał jak ktos chce to wejdzie (button mam w sygnaturze) ale cos tam powiem. Gra oparta jest na systemie turowym odnawianym codziennie więc nie trzeba jak w O siedzieć 24/7 żeby sie liczyć. Tu liczy się tęga głowa a nie ilość wolnego czasu. Jednym z niewielu punktów stycznych między oboma produktami jest polityka i tu i tam połowa zabawy to rozgrywki dyplomatyczne z żywymi i przeważnie nie durnymi ludźmi. O takich rzeczach jak regularne zloty (właściwie trzeba by powiedziec orgie i popijawy wink.gif ) w kazdym większym mieście nie musze chyba mówić. Gra wciąga jak party na bagnie. W dużej części przez nią mam 6 lat studiów zamiast 5.
Dobra to teraz mam pytanie, czy ktoś z odwiedzających to forum gra / grał w Red Dragona jeżeli gra to też niech cos napisze, wrażenia czy coś może też w jakiej koalicji gra jeżeli ma taka ochotę.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
ymma
post 18:56, 15 02 2006
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 2258

Czyli trzeba tam myśleć tak? Bez sensu, czyli to nie jest dobra gra sieciowa - nie po to tyle lat uczyłam się i studiowałam, żeby teraz na stare lata jeszcze trzeba było myśleć przed kompem!!! W życiu!!!!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi