IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Jakiej FPP z najblizszej przyszlosci wyczekujesz?, cycki
Wyczekiwane FPP
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 15
Goście nie mogą głosować 
Usagi
post 10:04, 12 05 2006
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 210

z nudow, ciekawosci i braku sond na ET.PL
pomieszane gry single i multi ale teoretycznie kazda z wyzej wymienionych gier powinna miec wmontowany jakistam multiplayer wink.gif
Ja poki co wierze ze QW bedzie na tyle grywalne, ze zmiana swiata mi nie bedzie przeszkadzala. Mam nadzieje ze gra pojawi sie szybko i ze kilka osob ze scen RTCW-ET zainteresuje sie nia smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Swiety
post 8:44, 13 05 2006
Post #2

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

No cóż RTCW:QW nie będzie w klimatach WW2 ale jeśli będzie miodny to mówi się trudno.
Najważniejsza w multi jest przecież fizyka, system strzelania, system teamworku i odpowiednio do tego zaprojektowane mapy.
Po jakimś czasie i tak przecież człowiek przestaje zwracać na grafikę i na to czy gra samurajem, ss-manem czy szturm-troperem.

Nie przekreślałbym RTCW2 ze względu na to że będzie robiony przede wszystkim na konsolę. Dzisiaj większość gier robi się przede wszystkim na konsolę bo z tego jest większa kasa.
Jeśli tak jak w przypadku RTCW single i multi będą robić całkowicie inne zespoły i powstały w sumie odrębne gry, to również w przypadku wersji konsolowej i PC-multi może być podobnie.

STALKER to chyba będzie dobry singiel ale czy multi ?

Jeśli chodzi o UT to ja osobiście nigdy nie byłem przekonany do całej serii, poprostu mało mi się podobała (oprócz jedynki)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi