IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> LUSTRACJA, KLER ITD, rozwazania o burdelu
falubaz
post 0:13, 1 06 2006
Post #1

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

Ha.
KLER wdepl w bagno i ciezko mu z niego wyjsc. Ci ludzie sa zalosni. Brną w tym bagnie coraz bardziej i coraz mocniej sie kompromituja. Przez to co zrobili-mowie o nalozeniu cenzury, na tego co mial dzisiaj wyjawnic nazwiska-wykazali ze sie boja prawdy, wiec nie maja tak naprawde prawa sie wypowiadac o lustracji.
Osobiscie jestem przeciwko lustracji, chociaz c@#!a ona mnie obchodzi biggrin.gif, ale w zwiazku z tym ze jestem antyklerem, byloby dobrze gdyby wyjawnili te nazwiska. Jaja by byly w c@#! i wogole racjonalnie patrzac, mieliby spokoj. A tak to chyba wola brac lyzeczkami, a nie hurtem. To dziwne bo kler kase trzepie ze wstyd. Od panstwa, na tace, walki finansowe, zlodziejstwa. Takimi komplementami ma byc okreslany kosciol? Sam na siebie kreci bata. I bardzo dobrze. I jeszcze protesty wobec Kodu Leo... Przeciez wiadomo ze to fikcja literacka, a sie poca głąby jakby deskredytowali ich. Nie rozumiem.
Dalej.
Ponizanie sie najwyzszych wladz panstwa w czasie pielgrzymki papieza. No sorry, ale calowania w reke, padanie na kolana, od jednego do drugiego. Co jedynie Borusewicz(tak ogolnie to bardzo mi sie podoba zachowania tego pana w ostatnich czasach)nie ponizyl sie i tylko podal reke. Tylko. A moze AŻ?
Pseudapatrioci.
Nasz ukochany rzad. Co jedynie podoba mi sie super okreslenie krytyki - pseudointelektualny belkot. Dobrze ze wiedza jak mozna ich okreslic. Wracajac do kleru, PiSuary wciaz daja setki miliony zlotych w to bagno-liczac 69mln z funduszu koscielnego, 20mln na swiatynie opatrznosci i 20 mln na wizyte papieza. k#!@A ZALOSNE. Nie ma dla lekarzy, ale sa dla kleru. k#!@a nie rozumiem, czemu ksiadz ma miec samochod za podatki kogos kto sobie tego nie zyczy. Jak bym chcial to bym k#!@a poszedl do tego budynku z litera t na gorze i dal komus, ale nie zycze sobie zeby jakis p!#@us z sejmu dawal moja czy kogo innego kase na burzuazyjne pomysly naszych ksiezy. Bo co 10ty kler na swiecie to jest polak. Kolejny żał. W co drugich wiadomosciach pelny grzechu ksiadz mowi mi co jest dobre a co zle. Zle jest wg. nich sztuczne zapladnianie i prezerwatywa. C@#! ich to obchodzi skoro nie znaja tego-no chyba ze znaja i to bardzo dobrze w niektorych przypadkach. Chcac kogos upominac niech zaczna od siebie. Po prostu niech sie zamkna. Dla waszej wiadomosci-watykan dopiero w latach 80-tych uznal po 6ciu latach prac komisji ze Ziemia jest okragla, nie jest plaska, kreci sie wokol slonca i nie jest w centrum wszechswiata. I to co napisalem nie jest wyssane z palca biggrin.gif

Zapewne myslicie, po c@#! ja to pisze i tak to nikt nie przeczyta, gowno to pomoze w dazeniu do jakiegos tam mojego celu jakim jest zmazanie chanby ciemnogrodu z mojego panstwa.

A wy co sadzicie o tym co napisalem? Czy mam racje, moze jestem psychiczny czy tez c@#! to was?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
kaurz
post 20:52, 12 06 2006
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 3234

Manifestacje, parady etc. to jedna z form wyrazenia swojego sprzeciwu itp itd!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi