20:43, 25 08 2006
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
Hm mam nadzieje, ze z dzisiejsza aktywnoscia forum nikt nie przyczepi sie do nieodpowiedniego dzialu
Ostatnio wchodzac sobie na srv et z nickiem 'l2', zauwazylem, iz conajmniej ZAWSZE polowa userow sie odzywa na temat owej gry oO. Na forum l2.pl, jest rowniez stworzony temat o et, jeden z aktywniejszych w dziale FPS. Dlaczego te gry od zawsze laczyli Ci sami ludzie? Fakt, wiekszasc z nich (like me Nie mniej nawet wow nie ma takiej popularnosci wsrod graczy et jak l2, patrzac na xfire i widzac 'friends of friends playing' prawie same ikonki l2... Coz powoduje, ze ta gra ma takie powodznie wsrod fp'sow, a w szczegolnosci wlasnie et? Na ircu l2, rowniez co drugi nick`et... Ostatnio nawt spotykam znajomych z irca @ Qnet oO (pozdro Ymma, nie gram tam bo 50% srv to boty xD). Swoja droga po raz kolejny zastanawia mnie fenomen gier mmorpg, przy ktorych ludzie umieraja... Niech ktos k#!@a powie ze temat o niczym to zbaije ;s. |
|
|
|
![]() |
1:21, 26 08 2006
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
Mnie tez interesuje jak mozna grac w tak z!@#ane gry in style of WoW L2 Tibie itd..
Nie kreci mnie to wogole i chetnie bym wam wykasowal te z!@#ane mmorpgfdsfdsi. A czemu tak duzo ludzi z et gra w L2? Bo jest darmowe |
|
|
|
blacktyger Lineage II 20:43, 25 08 2006
Macho najwieksza popularnosc ma tibia pewnie dlatego ze ... 23:44, 3 09 2006
ymma Czemu mmorpgi są takie popularne i wciągające? ... 13:56, 7 09 2006![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |