14:19, 1 04 2007
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 28 Dołączył: 17-04-2005 Nr użytkownika: 4132 |
Chce zrobic zeby gdy bedzie mapa b4 i dojde do teamu alleds wypakuje sie plik b4allied
wiem ze plik cfg 3eba nazwac KOD autoexec_braundorf_b4 tylko ce ze spawnem? |
|
|
|
![]() |
23:11, 1 04 2007
|
|
|
Oberst Grupa: Moderatorzy Postów: 1267 Dołączył: 9-08-2003 Nr użytkownika: 79 |
Proponuje ci takie rozwiazanie:
w pliku autoaxec_braundorf_b4 umiesc dwa bindy: bind x "exec allies.cfg; exec spawny_allies_b4.cfg" bind y "exec axis.cfg; exec spawny_axis_b4.cfg" Musisz miec tylko plik allies/axis.cfg (w ktorym mozna na przyklad wrzucic skrypt na klasy dla alliantow/axis) oraz spawny_axis/allies_b4.cfg gdzie beda odpowiednie spawny dla odpowiednich strony. Ja mam cos takiego u siebie w autoexec_braundorf_b4.cfg: KOD bind F9 "exec conish/allies.cfg;set spawntogg vstr spawn30;vstr braun_b;exec conish/timer/timer30;echo ^0enemy spawn @ every 30 sec" bind F10 "exec conish/axis.cfg;set spawntogg vstr spawn20;vstr braun_r;exec conish/timer/timer20;echo ^0enemy spawn @ every 20 sec" cg_crosshairColor "red" cg_crosshairColorAlt "red" Czyli po nacisnieciu f9 laduje mi sie skrypt z klasami allies, spawntimer ustawia sie na 30 sekund, vstr braun_b odpowiada za odpalenie skryptu ze spawnami a braundorf dla allies, numeryczna jest przebindowana na 30 sekundowy spawntimer no i info na ten temat na echo. Analogicznie w axis. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |