IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Skąd się wzięło twoje motto?, Co znaczy?
SPIDIvonMARDER
post 12:12, 9 07 2007
Post #1

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7078

Powiedzcie, co oznaczają wasze motta pod postami i skąd się wzięły?

W moim przypadku:

Oprócz w Wolfa bawię się też w ASG (www.wmasg.pl dla ciekawych) i na jednej strzelance, póki żył medyk (czyli ja :), nasz team w ogóle nie musiał korzystać z respawnów, bo wszyscy byli na czas ratowani. Dopiero jak mnie ściągnęli, to się zaczęły schody... nie chwaląc się
W Wolfie jest podobnie. Jeśli jest zgrany team i dobry medyk, to też często nie trzeba korzystać z respa.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
SPIDIvonMARDER
post 11:42, 15 07 2007
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7078

CYTAT(COOBA` @ 22:30, 14 07 2007) *
No to zalezy na jakim POZIOMIE TY grasz, wygrany duel zawsze konczy sie gibem! W innych sytuacjach warto najpierw zgibowac enga i ja nie mowie tutaj o gibowaniu nozem ale stadardowym smg nie patrzac na stracona amunicje!

Nie mówię o duelach, ale o.... jak to ująć...... powiem tak: Mamy mapę Goldrush i jako axis się pilnuje czołgu. Nagle z bramy i koło CP wypada paru alliesów i zaczyna się strzelanina. Ginie paru Amerykańców i Niemców, ale z racji, że atak wciąż trwa, nie ma czasu na gibowanie. I właśnie dobry medyk powinien leżących uratować, nawet, jeśli ranny jest pod ostrzałem. Ja w każdym razie tak robię i często i się udaje zreanimować gościa i bezpiecznie wrócić.
A co do noża i SMG, to się zgadzam. Nie ma czasu wyciągać noża. Lepiej odżałować te parę pestek.

CYTAT(zio0m @ 10:28, 15 07 2007) *
jezeli grasz z low----- oponentem, to nawet nie musisz gibowac, bo med nie bedzie potrafil go podniesc...
tak jest chyba w przypadku spidiego ... :asd

Staram się grać z lepszymi od siebie, o skillu minimum low+ (sam mam około low). Na twoimi miejscu nie osądzał bym ludzi bez poprzedniego przemyślenia i tego i bez rozeznania, bo możesz wyjść na n00ba i kogoś ciężko obrazić. Zwłaszcza, że jesteś tu nowy.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi