IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Skąd się wzięło twoje motto?, Co znaczy?
SPIDIvonMARDER
post 12:12, 9 07 2007
Post #1

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7078

Powiedzcie, co oznaczają wasze motta pod postami i skąd się wzięły?

W moim przypadku:

Oprócz w Wolfa bawię się też w ASG (www.wmasg.pl dla ciekawych) i na jednej strzelance, póki żył medyk (czyli ja :), nasz team w ogóle nie musiał korzystać z respawnów, bo wszyscy byli na czas ratowani. Dopiero jak mnie ściągnęli, to się zaczęły schody... nie chwaląc się
W Wolfie jest podobnie. Jeśli jest zgrany team i dobry medyk, to też często nie trzeba korzystać z respa.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
SPIDIvonMARDER
post 12:53, 15 07 2007
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7078

1. Ciekawe, skąd ta pewność, że wiesz więcej ode mnie? Nigdy z tobą nie rozmawiałem.
2.Nie zarzucam ci, ze skoro masz mniej postów, to wiesz mniej. Fakt jest taki, że jesteś nowy w środowisku board.enemyterritory.pl. I tyle! Są ludzie, co mają mnóstwo postów, a o ET nic nie wiedzą. Są też tacy, co są expertami, ale w ogóle nie maja konta.
3.To że, jest forum, na którym masz 2000 postów nie jest argumentem. Jakby policzyć np. moje posty ze wszystkich forów w necie, to byłby ładny wynik. Liczy się TO forum!
4.Ja też tam nie gram.
5.Podstawowe mapy są szczerze mówiąc najlepsze (GOLDRUSH, FUEL I OASIS). To znaczy, może są w necie jakieś lepsze, ale ja nie mialem z nimi styczności (map do Wolfa robionych przez userów jest parę tysięcy.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi