IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Wielka sprawa do zawodowców, kolejny spam o cfg
Feniks
post 14:01, 31 07 2007
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 8478

Więc na wstępie chcialbym powitac wszystkich forumowiczów i zaraem przeprosić ich za ten spam którego sie dopuszczam.

Przechodząc do sedna sprawy prosił bym kogoś z was o stworzenie mi cfg na sprzent o następujących parametrach:

Pentium 4 1.6 ghz
GeForce 5200 128mb
Sound Blaster Audigy 1
512 mb ram
Windows XP sp2
Internet ADSL 1.2Mb/s

Zależy mi na mozliwosci zmiany odleglosci z 90 do 110 widzenia pod 1 lub 2 klawiszami np u oraz i.
No i oczywiscie na jaknajwiekszej liczbie fps przy zachowaniu rozdzielczosci ekranu najlepiej 1280 x 1024 lub 1024 x 768.
prosił bym również o to aby kiedy przyciskam strzal wlanczal mi sie sprint

Oraz byłbym niezwykle wdzięczny o pomoc w zainstalowani cfg tak aby wlaczal sie on zawsze i jakie kolwiek zmiany w nim ktore nie sa moja ingerecja nie dokonywaly sie (np kiedy rozlacza mnie z serwerem gra ma psikusa i sie wylacza z bledem lub bez)

Przeczytałem FAQ przeszukiwalem forum uzylem opcji szukaj probowalem na wlasna reke ale me wysilki spelzy na niczmy dlatego odwoluje sie do was znawcy

Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam iż niejakowo nudze was walkowaniem po raz 100 tego samego tematu licze na wasza zyczliwosc poniewaz jestem zielenszy niz laki na mazowszu wiosna.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi