IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Problem z Etadmin modem, pomocy !!
Patrykon
post 18:55, 5 09 2007
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 8760

Witam !!
Od dłuższego czasu interesowałem się serverami postawionymi przez etded na własnym kompie.Przyznam ,że gdyby nie to forum to mógłbym dalej myśleć jak to zrobić.Ale znalazłem informacje dzięki którym i u siebie umiem postawić server na modzie etpro.Więc zrobiłem kampanie , server cfg, itp.Gdy sobie czytałem posty na temat servera przeczytałem o etadmin modzie który można wrzucić na swój server pod win xp.Więc ściągnąłem cygwina i próbowałem , ale moje próby były bezsensu.Zakażdym razem wyskakiwał mi ten sam błąd.Oto i on:
http://img114.imageshack.us/my.php?image=bdxn3.jpg <--- adres do obrazka

To jest muj problem probowałem reistalować : kompa,cygwina,et.
Wszystko chyba robie dobrze zmieniam w server cfg :set g_log "etserver.log,set g_logsync 0 ,set logfile 2.
Przy instalacji cygwina robie tak jak wcześniej czytałem w postach C0m4r .
Edytuje cfg w sciagnietym już przez cygwina etadmin modzie logfile,pass rcona,ip,port,etmod ustawiam na etpro.
Pomóżcie mi bo nie wiem co ja jeszcze robie źle nie znalazłem na innych forach i stronach poruszenia takiego topiku z takim błędem a szukałem długo wkońcu zdecydowałem że napisze na forum może mi ktoś pomoże.Bardzo chciałbym mieć na moim serverze etadmin moda , ale także umieć go bez większych problemów postawić.

Więc z góry dzięki czekam na odpowiedzi !!

PzDr
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi