18:55, 5 09 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 5-09-2007 Nr użytkownika: 8760 |
Witam !!
Od dłuższego czasu interesowałem się serverami postawionymi przez etded na własnym kompie.Przyznam ,że gdyby nie to forum to mógłbym dalej myśleć jak to zrobić.Ale znalazłem informacje dzięki którym i u siebie umiem postawić server na modzie etpro.Więc zrobiłem kampanie , server cfg, itp.Gdy sobie czytałem posty na temat servera przeczytałem o etadmin modzie który można wrzucić na swój server pod win xp.Więc ściągnąłem cygwina i próbowałem , ale moje próby były bezsensu.Zakażdym razem wyskakiwał mi ten sam błąd.Oto i on: http://img114.imageshack.us/my.php?image=bdxn3.jpg <--- adres do obrazka To jest muj problem probowałem reistalować : kompa,cygwina,et. Wszystko chyba robie dobrze zmieniam w server cfg :set g_log "etserver.log,set g_logsync 0 ,set logfile 2. Przy instalacji cygwina robie tak jak wcześniej czytałem w postach C0m4r . Edytuje cfg w sciagnietym już przez cygwina etadmin modzie logfile,pass rcona,ip,port,etmod ustawiam na etpro. Pomóżcie mi bo nie wiem co ja jeszcze robie źle nie znalazłem na innych forach i stronach poruszenia takiego topiku z takim błędem a szukałem długo wkońcu zdecydowałem że napisze na forum może mi ktoś pomoże.Bardzo chciałbym mieć na moim serverze etadmin moda , ale także umieć go bez większych problemów postawić. Więc z góry dzięki czekam na odpowiedzi !! PzDr |
|
|
|
![]() |
15:44, 6 09 2007
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Jak widać - coś nie tak ze ścieżkami dostępu, brak odpowiednich plików i wywala się kompilacja. Sprawdź w tych plikach linie (numery linii) na których wywaliła się kompilacja (możesz wkleić do posta - może coś poradzimy)
|
|
|
|
Patrykon Problem z Etadmin modem 18:55, 5 09 2007
Patrykon Może ściągnięcie sterszego cygwina pomoże ?
-... 18:34, 6 09 2007
Samik Mam identyczny problem i doszedłem do wniosku, ż... 14:04, 7 09 2007
zjarany CYTAT(Samik @ 14:04, 7 09 2007) Mam ident... 1:30, 4 10 2008
Patrykon Sorki ,ale mam jeszcze jedno pytanie jeśli można... 22:47, 7 09 2007![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |