IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Moje 1 FragMovie, ogladac i komentowac
cotti
post 17:32, 15 01 2008
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 8815

Witam,w szkole obiecalem zrobic koledze FRAG MOVIE lecz wiedzialem ze w tym jestem kompletnie zielony,wiec tydzien niewiedzialem jak zaczac ,potem uslyszalem o moviemakerze lecz niechcac sie ośmieszyć przed kumplami którzy graja w ET postanowilem poszukać jakiegoś fajnego programu,nieumialem nic znajść więc musialem FM zrobic na Sony Vegas który sciagnołem z torrentow.Zaczołem więc od napisów poczatkowych które nawet dobrze mi wyszły.Kolega się bardzo napalil a ja miałem wiekszą motywacje do zrobienia tego filmu.Przeczytalem 2 poradniki ktore pomogly mi zrobic ten oto film [font="Arial Black"][/font][size="4"][/size]
LINK
http://youtube.com/watch?v=vkc77dZK3IE
Prosze o komentarze niezabardzo surowe gdyz jestem w tym newbie :]
KOMENTs plssss
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
tranx-san
post 9:29, 20 01 2009
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

ciezko oceniac fragmovie wrzucone na youtube w jakosci w ktorej nic nie widac poza pikseloza ;)

chcialbym to zobaczyc w hi res.

to co sie dalo zauwazyc w tej wersji:

edit w miare, jak na 1wszy raz to niezle
muzyka strasznie oklepana w fm, aczkolwiek ja lubie ten kawalek, wiec tez ujdzie
podstawa w fm to fragi, ciekawe akcje, smieszne sceny. Widac ze twoj kolega musi sie jeszcze duzo nauczyc...

4/10, ucz sie robic fm ucz, to moze dostaniesz robote przy montowaniu wesel jak Thoro ;)

edit: lol myslalem ze to temat z tego roku.. :D no coz, jakos sie przyzwyczailem do tego 2008 ;)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi