3:33, 9 11 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 28 Dołączył: 22-10-2003 Nr użytkownika: 541 |
[ tu była prywatna rozmowa, która mimo wszystko nie powinna być wklejana ] - Gatess.
|
|
|
|
![]() |
13:48, 9 11 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 28 Dołączył: 22-10-2003 Nr użytkownika: 541 |
Kasowanie całego topica o 18-tce to było przegięcie. Ta 18-ka to był swego rodzaju zjazd graczy Wolfa więc kasowanie całego topicu było nie na miejscu.
Dziwne że akurat skasował ten topic, bo idiotycznych postów i topiców na tym boardzie jest mnóstwo i kasowanie akurat tego o 18-ce pozostawiając inne jest chyba nie na miejscu. Ale przegięciem jest również pisanie o jakiś innych 18-tkach, o tym ile się wódy wychlało ile dup zaliczyło ile mieszkań rozwaliło itp. Wydaje mi się, że to jest forum o ET a nie forum o wszystkim i o niczym. Skoro tak to Dok powinien usunąc tylko kilka postów a nie cały topic. W regulaminie (Regulamin jakby zerżnięty częściowo z Hive ale czy ktoś pytał się czy może ?) pisze wyraźnie jak wół że forum jest o ogólnych tematach na temat ET. Chyba opisywanie jakiś innych 18-ek nie mających żadnego związku z ET to nie jest "ogólny temat Et" to ze ludzie mowia tam co chca nie jest zalezne ode mnie. intencja tego topicu bylo spotkanie ludzi z wolfa albo jak jusz teraz wolicie warzyw i wspolne wypicie tego czy owego. powinienem zostac przynajmniej poinformowany ze ktos kce usunac mojego topica :U skoro go tak sumiennie czytal to by zauwazyl ze wymieniamy dosc cenne info za posrednictwem jego i male kasuje tego topica wczesniej naprawde zaoszczedzilo by mi pracy przy szukaniu wszystkiego po za tym jak to bym nic nie warty chlam zawsze mozna go przesunac ? chyba proste Przegięciem jest również wklejanie logów z rozmowy na priv z innym. Przecież to jest prywatna rozmowa i prywatne poglądy. Doktor może mieć swoje zdanie ale przecież k.urwa nie ogłasza tego publicznie i nie pisze topica z wielkimi fontami na boardzie o , w którym pisze, że to jest forum dla warzyw. Ch.uj wam do tego co napisał na priv, dopóki nie napisze tego publicznie to dla mnie nie ma problemu. Ja podczas rozmowy na priv z różnymi ludźmi, też pisze lub czytam że pan X albo pan Y jest z...em. Ale kufa nikt nie wkleja takich logów na board i wszystko zachowuje dla siebie. to jest moja rozmowa prywatna i mysle ze wdalszym ciagu niemialbym problemow z jej pokazaniem. po za tym wyjasnilo sie tez kilka spraw znikajacych topicow. wlasnie mi nie chuj ... co innego jest jak kogos sie obgaduje a co innego jak ktos ma cie glemboko w dupie .. dla takiego doktora jestem nikim, sadzac po twoim texcie dla ciebie tesz ale to nie jest istotne wazne jest to zeby nie miec kogos w zadzie. po za tym sadze ze takie cfaniakarstwo dalej by bylo tolerowane przez "was" gdyby nie ten incydent. Przegięciem jest również zaczynanie rozmowy z kimkolwiek typu: Ej ty chujku albo k.urwa czemu skasowałeś mój post ? Myślisz Exit Door że coś w ten sposób chciałeś osiągnąć - Nie dziwne zę Doktorowi nie chciało się z tobą gadać. a co mam zaczynac po skasowanym waznym poscie ? kochany doktorze :* na wstepie pozdrawiam zone sam mowiles o mowie potocznej ... ze na priv wiecej mozna . chcialem podkreslic swoj gniew. przynajmniej nie obgaduje kogos za plecami tylko mowie wprost Dok pisze (na priv !) że na tym forum pisze dużo warzyw. I ma całkowitą rację, zgadzam sie z nim. Facet jest szczery, pisze prawde (na priv!) a reszta w tym topicu oburza się (publicznie!) jak on śmie obrażać graczy, że co on se myśli, że kto on k.urwa jest itp. no tak kolejnu ubersoldat Sporo ludzi nazywa to forum warzywno-owocowym i często wchodzi tylko, żeby się pośmiać. Poziom wypowiedzi na tym forum jest niższy niż w początkach forum na fpp.pl. Dlaczego ? Do darmowego ET przyszło mnóstwo graczy, z których większość to nooby. Jednak z czasem wraz z rozwojem gry (i rozwojem intelektulanym graczy) na forum coraz mniej będzie idiotycznych topiców. To jest normalne dla każdego forum gry, że w początkach poziom forum nie jest najwyższy. Wystarczy przypomnieć sobie początki Hive Na forum Hive, był wysoki poziom. Nikt nie wyskakiwał z topiciem typu " Ktura broń jest najlepżejrza" bo był odrazu kasowany albo wiedział, że będzie skasowany. Oczywiście paru spamerów i lamerów oraz zwolenników totalnego FFA na forum było innego zdania, ale moderatorzy robili swoje. A co bardziej głośni lamerzy lub spamerzy dostawali bana. no tu musze przyznac racje I pare słów do Doka. Fucha moderatora to nic przyjemnego. Cokolwiek się robi to i tak jest źle, cały czas wysłuchiwać trzeba jakiś komentarzy że to źle, tamto źle nikt nigdy nei jest zadowolony. Trzeba siedzieć nad forum i przeglądać topici od deski o deski, tracąc mnóstwo czasu. CHyba nie płaczesz, że nie jesteś już moderatorem ? w sumie bardzo milo z twojej strony ze wspierasz drucha w potrzebie i popierasz jego dzialalnosc przeciw wojsku osi nOOb'ow |
|
|
|
exit_door Poraz 4 3:33, 9 11 2003
AciD :X po co to piszesz i tak to skasuja :X 3:35, 9 11 2003
KiD Forum dla warzyw ??? Doktor to co ty tu robisz ??? 3:36, 9 11 2003
MaRIB^ narazie obraza graczy ;] 3:37, 9 11 2003
Usagi brawo za burdel...
dok, wspolczya... tez to mialem... 3:39, 9 11 2003
EmbeZZlemEnt DoK nie wiem czy nauczyles sie tego w szkole czy m... 3:41, 9 11 2003
nemroth zejdzcie z niego On ma 15 latek 4:26, 9 11 2003
eXtreme To, że ma 15latek czy nawet 3 nie pozwala mu odra... 10:35, 9 11 2003
Ghost Wyyleź... Gość jest odemnie starszy o 2 lata a ... 10:37, 9 11 2003
'Maciex' Czekamy na odpowiedz doka ;] 11:11, 9 11 2003
Zipper maciex moze robimy zaklady ile dok ma IQ
ja stawi... 11:46, 9 11 2003
Swiety Kasowanie całego topica o 18-tce to było przegi�... 11:57, 9 11 2003
DaBi To ciekawe że ten topic zniknął i to skasowany ... 12:09, 9 11 2003
EmbeZZlemEnt Sorry Swiety, ale temat o 18 i zjazdu apropos tej ... 13:35, 9 11 2003
gatess Czytając powyższe posty dochodzę do wniosku, ż... 13:52, 9 11 2003
d0kUs To teraz kolej na mnie ;]
Tak sie konczy pomagan... 14:11, 9 11 2003
exit_door QUOTE (d0kUs @ 12:11, 9 11 2003) To teraz kolej na... 14:22, 9 11 2003
(?)Carnage Ja uważam że exit ma prawo czuc sie urażony. Ex... 14:42, 9 11 2003
nemroth hey Peoples Make Love Not War
hehe po cio sie kluc... 15:55, 9 11 2003
[flo0w] QUOTE (d0kUs @ 12:11, 9 11 2003) To teraz kolej na... 17:23, 9 11 2003
KiD Moim skromnym zdaniem sprawe Dok-a mozna uznac ze ... 18:05, 9 11 2003![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |