IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Zrób sobie majora, O nabijaniu postów
blinkkin
post 22:44, 11 11 2003
Post #1

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

nie wiem o co tutaj chodzi. widze kolesia, ktory napisal 42 posty w ciagu jednego dnia i co mam powiedziec? to jakis paradoks, trend? sam pisalem czasami komentarz w stylu post-hunter, jednak w celu 'wyroznienia' autora bardzo inteligentnego topica. jesli tak dalej pojdzie to szlak trafi cale forum. juz mowilem, ze jest zle, a zaczyna byc coraz gorzej. jezeli kazdy zacznie traktowac tak 'powaznie' forum jak jegomosc nemroth to... sami wiecie, ze jest smietnik, ale jesli pojawi sie 30 'zdolnych' pisarzy? trzeba cos z tym zrobic, ograniczyc ilosc postow na usera w ciagu dnia lub w jakis inny sposob. trzeba wyjsc w rozmyslania o przyszlosci forum.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Thoro
post 23:47, 11 11 2003
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 519

Hmmm.. Jezeli tylko pisze inteligentne rzeczy to niech sobie pisze nawet 50 postow dzennie. Nie wiem nie czytalem jego postow, wiec go ani nie oskarzam ani nie bronie. Niech sbei ma nawet generala mi to naprawde nie przeszkadza. Panowie nie dajmy sie zwariowac! tongue.gif. Ja ti wchodze zeby poczytac co ludzie pisza o ET czasami zeby sie posmiac i mi nie przeszadza ze ktos napsial 40 postow jednego dnia. Moze przesiedzial tu caly dzien. Inna sprawa jak napradwde pisze glupoty p...y i inne takie. Jak tak to gosciowi bana i tyle go widzieli. smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi