IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> skrypt zmiany klas, czy ktos widzial, czy ktos wie
whatever
post 11:19, 19 11 2003
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 682

Sprawa jest ciezka, a ze uzycie funkcji "search" oraz "google" nie przynioslo rezultatow, wrzucam pytanko.

Generalnie, szukam JAK NAJPROSTSZEGO skryptu do zmiany klas. Niestety, te ktore sam znalazlem, sa albo polaczone z jakimis gowienkami do zmiany spawn pointu a do tego autor dorzucil jeszcze gratisowo cos w stylu skryptu na automatyczne kucanie (wtf?), albo oferuja zmiane klas pod jednym (niekonczace sie przewijanie, brrr) albo dwunastoma (omg, lol) przyciskami.

Czy ktos widzial, zna, moze napisac (niepotrzebne skreslic) skrypt ktory:

1. Bedzie obslugiwal eng / med / fo (eh, w koncu mozna inne skasowac a mi nie potrzeba wiecej...)

2. Bedzie mial (WAZNE!) uzywane 3 klawisze. Jeden dla eng, jeden dla med, jeden dla fo. I, co wazne jeszcze bardziej, nie bede musial wybierac team r / team b. Bo to wola o pomste do nieba, naciskam bind na zmiane na fo, gram w axis, pomylkowo dusze ten odpowiedzialny za allies, i w srodku klanowki laduje w przeciwnym teamie... lol. Moze da sie jednak jakos uzaleznic te axis / allies od teamu w ktorym sie obecnie znajduje, a nie obarczac mnie koniecznoscia uzycia 6 przyciskow zamiast 3 (3 dla allies, 3 dla axis)? :/

Mam nadzieje, ze Ci ktorzy mogli by mi pomoc, byli w stanie zrozumiec o co mi chodzi wink.gif.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Sierpik
post 19:02, 29 11 2003
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 658

Nie gram na serwerach z 50 slotami ale czy jest np możliwe aby cała 25 osobowa drużyna zrespawnowała się przy command post na radar ? Czy w ET jest coś takiego jak pojemność spawnu ? (jak było w RTCW)

Jako osoba ktora troche mapowaniem sie ost zajmowala moge powiedziec jak to wyglada "od srodka" . Na tych standarwodych mapach przy spawanie jest dobre 25-30 miejsc dla pojedynczego gracza. (i przesuniete trohe dla axis i alajs zeby nie nachodzily na siebie) To ze rozrzuca ich troche to dalego ze te 25 to troche miejsca zajmuje a zeby sie nie "sklejac" i zapewne jest to poprostu randomowo przydzielane. Takze raczej nie zapchasz spawna na clanowkach laugh.gif .

Propo ost motywu z blokowaniem spawnu - jest to zapewne zrobione tak by nie bylo teleportfragow - tak jak w q1,q2,q3.. jednak biorac pod uwage liczbe miejsc to raczej sie ten walek nie uda w et :/ (przy 6v6 ofqrx)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi