22:05, 25 06 2004
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
heh no cóż jak wszyscy zapewne zauważyli albo okres wakacyjny, albo co, spowodowało iż na forum nic się nie dzieje ;X jak widać nuda ta jush nawet Świętemu się udziela i zakłada takie a nie inne Topicy poza tym o ile jescze 2,3 tygodnie temu hyde park pękał od nowych postów, tak teraz od tygodnia nikt nic tam nie pisze. Kiedyś o godzinie 22:00 na forum było około 10-20 uzytkowników on-line teraz jest 5 ... ogólnie zastój jak ch.uj. moze to tez przez mecze ?? a może przez to ze przestali zazdroscić mi postów i dali se spokój ze spamem ?? co by to nie było to dość skutecznie unieruchamia forum. co więcej na forum tp.net (teampoison
poza tym chciałem już zupełnie odbiegając od tematu który rozpocząłem napąknąc o shoutcascie, a właściwie o komentatorach imo da bast jest mit0s który mimo swej wątłej wiedzy na temat ET ( wciąż pyka w rtcw) komentuje za!@#iście (no może DJ muzyczny to on nie jest ^^), i w połączeniu z Frytą który go uświadamia na temat taktyk ET (^^) wychodzi im to całkiem nieźle. inna sprawa jets fakt iz nareszcie pziom klanow zaczyna sie rownac = zwiększać. Poison jak już widać było choćby w meczu z FF nie jest aż tak zdecydowanym liderem, niestety tutaj nie wybaczył by mi blink gdybym nie wspomniał że /-/ się rozpadło ... zresztą 4fun również straciło część swego podstawowego składu i mamy dwa nowe klany (nie pamiętam nazw zajżyjcie se na www.temapoison.net) a teraz jak już obiecałem musze powiedzieć iż jestem na kurewskiej bani, zgaga mi roz-(słowo na p) zolad i ogolnie lipa |
|
|
|
blacktyger nudy na forum x_X 22:05, 25 06 2004
blacktyger z góry sry, właśnie wszedłem na netsports.pl i... 22:43, 25 06 2004
ronin QUOTE (blacktyger @ 20:05, 25 06 2004)a teraz jak ... 23:18, 25 06 2004
blacktyger topic jak napisalem jest o niczym a ide do 3 a nie... 7:32, 26 06 2004
Spl!nt3r Oj prawda prawda, ostatni raz byłem tu dobre pare... 19:39, 29 06 2004
blacktyger to kto zaczyna ? ^^ (moze Ty ) 16:34, 9 07 2004![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |