0:28, 18 05 2005
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 11 Dołączył: 17-05-2005 Nr użytkownika: 4283 |
Sa trzy rzeczy, ktore nie ciesza sie uzaniem graczy (sadzac po forum i serwerach): 1) przenosny CKM, 2) miotacz ognia 3) zaslona dymna.
Jestem zupelnym nowicjuszem i do niedawna preferowalem ciezkie bronie ale po calkiem znosnej grze w innych profesjach juz mi przeszlo. Na tematy 1-3 mam takie opinie: 1) Superancka rzecz jak sie ma upatrzone pozycje. Latwo zostac zdjetym bo nie sposob sie samotnie i bezpiecznie przemieszczac z CKM ale generalnie to czesciej zabijalem niz ginalem. No i ten widok jak z "Rayana"...IMO gdyby CKMiarzowi towarzyszyla obstawa to bylaby niezla grupka bojowa. 2) Mam wrazenie, ze autorzy gry cos tu poknocili. Oparzenia powinny byc gorsze a amunicji mniej. Chyba. Generalnie g... a nie bron ale w labiryncie korytarzy ze wspolpracujacymi partnerami to bylo cos pieknego. Wrog potraktowany jezorami ognia i trzymany dodatkowo RKMami nie mogl sie przebic. Trwalo to dostatecznie dlugo by czesc ekipy widzac jak fajnie miotacz moze dzialac przezbroila sie. No i wtedy popalilismy sie nawzajem 3) Moze sie myle ale...Stawianie mostu jak dymia 2 granaty jest chyba ciut latwiejsze. Tak samo przejscie przez dziure w murze. Rozumiem, ze to jednoczesnie znak, ze wlanie cos sie dzieje ale imo jest OK. Pytanie do doswiadczonych/klanowych: Uzywa sie 1), 2) na powaznie? Czy jak jestem coveropsem i rzucam dym (nie w kazdych okolicznosciach ofc.) to nie wkur..m swego teamu? PS. Z dymem wiaze sie akcja zycia: zesnjapilem 2 kolesi, jednego zalatwilem po drodze (ten KM z lunetka), rzucilem dym, wzialem noz i jescze jednego goscia podzgalem. Moze i to byly cieniasy ale ja tez cienias jestem |
|
|
|
Robbo Wzgardzone bronie - flamer. mg, zasłona dymna 0:28, 18 05 2005
conish 1) ckm w grupie bojowej - jedna szycha i grupy boj... 10:45, 18 05 2005
Sir_Ace[PL] Dymek jest świetny pod jednym względem: niech Co... 18:17, 18 05 2005
Swiety Flamer
wiadomo najgorsza broń w Wolfie.
Analizu... 8:58, 19 05 2005
TgcRap4 mg: Czesto uzywana przez srednie klany, obrona bra... 16:43, 19 05 2005
LoLeQ Ja ostatnio gralem spara w RTCW i kolesie uzywajac... 21:30, 19 05 2005
Robbo Na battery jako aliant mam taka taktyke: biore sol... 2:32, 22 06 2005
tranx-san fejki imo :x
mg ownuje na stojaka
dym jest dobry.... 3:12, 23 06 2005![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |