23:05, 3 02 2007
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Jak w temacie - kupiłem tą myszkę i w sumie dużej różnicy od starego MX518 (poza ceną wyższą o 100 zł) nie widzę.
No może tyle że starą starłem aż do obudowy bo z lenistwa nie chciało mi się kupić nowych ślizgaczy plus głupi zwyczaj trzymania fajki i myszki w jednej ręce (i spadający popiół na podkładkę zaczynał działać jak papier ścierny) i stara przestała chodzić po podkładce - powiedziałem sobie że już nie bede palił przy kompie Ale wracając do tematu. Logitech G5 wyposażony jest w zestaw odważników pozwalających dopasować wagę myszki do swoich upodobań. Pewnie powiecie - co on pieprzy - poprostu niech dopasuje sobie. Łatwo powiedzieć wam - dopasowanie optymalnego sensitivity zajęło mi z 5 lat i też nie jestem pewien czy jest dobre Całość przypomina wybór w sklepie jak za komuny i teraz. Za komuny brałeś to co było i nie zastanwiałeś się/nie marudziłeś - teraz chodzisz dniami i szukasz najlepszego |
|
|
|
Swiety Logitech G5 i odważniki 23:05, 3 02 2007
falubaz Nie uzywalem nigdy G5, ale dla mnie myszka musi by... 16:30, 6 02 2007![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |