IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Lanparty w Warszawie
Vegeta
post 0:34, 12 12 2003
Post #41

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 474

NJ^gv Jak dokonaci wplaty i gdzie sie nato ipreskie zapisac smile.gif I mam jeszce iedne pytanie daimy nato ze wezme ze sobo iednostkie gluwno ale czy mam tachac terz zesobo monitor ??? Bo jak tak to chyba wymiekne . Ale i tak postaram sie byc iak nieda rady z monitorem to jako opserwator i tak sie zaopatzre w pozodno dawkie " Red Bula:D "
Go to the top of the page

+Quote Post
SpajdaPL
post 5:14, 12 12 2003
Post #42

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 764

Witammm!!!

Warszawa daleko od Jaworzna....
Chciałbym się dowiedzieć, czy będzie można przyjechać z własnym HDD, Myszką, i ew. Klawą, jakie jest zaopatrzenie w komutery (może zrobić zapisy na kompy dla "przyjezdnych") i monitory, czy jest zaplecze gastronomiczne, opcje:
1. Kuchnia ze zlewem i piecykiem el., żeby ząrcie przygotować
2. Bar szybkiej obsługi z żarciem stołówkowym (np. bigos)
3. Organizator zapewnia pełne wyżywienie (lol) w tym 60 zł, a my przywozimy tylko browar tongue.gif
Za co w ogóle to 60 zł.
Jakaś mapka by się zdała, albo przewodnik....

Ewetualnie można zrobić zaopatrzenie w komputery 100% z kafejek...Kto będzie miał własny - podpina tylko monitor. A jak ktoś bedzie miał komplet, to dla żony BOLKA znajdzie się komp, i ją przekonamy do ET biggrin.gif

Pozdrawiam, i czekam na szczegóły....

+Quote Post
eFeCT
post 20:32, 12 12 2003
Post #43

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 561

No to tak.. na poczatek pomysl godny uwagi nie powiem biggrin.gif . Szkoda ze jest maly proplem z sprzetem dry.gif . Ja mogl bym wpasc czemu nie ale niewiem dokladnie jak to bedzie sie odbywalo.. Czy bedziemy siedziec w tym budynku przez 48 h bez spania itp... czy po prostu jest jakas mozliwosc zalatwienia miejsca do spania tongue.gif . (alkochole stan zaburzonej grawitacji i czas odpoczac) tongue.gif.

Nastpena rzecz jak bedzie wygladalo (jeśli dojdzie do skutku) zaklepywanie komputerow ?? Ja swojego moglbym wziasc ale hmm... gorzej juz z moim monitorem ktory sporawo wazy dry.gif . I jak by to wygladalo z tymi kompami.. Za ile ?? Czy na czas jak w CafE tongue.gif czy odrazu na 2/3 dni?? I jaki osprzet beda mialy te komputerki wink.gif .

A co do goracych dań.. czy organizator cos zapewnia czy to juz w glowie uczestnika lanparty ??

chyba to wszystko... Moze czesc klanu SoN wpadnie zobaczymy smile.gif . wiadmo dojazd zmora dry.gif

p.S: jest jakis limit co do napojow rolleyes.gif ?? biggrin.gif

+Quote Post
rover
post 11:22, 15 12 2003
Post #44

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 293

eFeCT - limit = nie kampic na respa jak Tesciu na ddayu smile.gif

+Quote Post
tsc
post 15:26, 15 12 2003
Post #45

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 262

QUOTE (rover @ 10:22, 15 12 2003)
eFeCT - limit = nie kampic na respa jak Tesciu na ddayu smile.gif

mysle, ze to byla unikatowa tsckampa?. copyrightow tez nie oddam =D

+Quote Post
kober
post 18:20, 15 12 2003
Post #46

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Validating
Nr użytkownika: 20

QUOTE (tsc @ 14:26, 15 12 2003)
mysle, ze to byla unikatowa tsckampa.

a moze jakies dema ci sie ostaly ????

+Quote Post
Amfisia
post 20:00, 16 12 2003
Post #47

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 662

Ja mysle ze i pare osob z NF uda mi sie sprowadzic bo wiekszosc jest obecnie z Wawy smile.gif
Tylko mam nadzieje ze jakas plec piekna tez dotrze bo sama bedzie sie czula raczej nieswojo w towarzystwie samych "samcow" biggrin.gif

+Quote Post
NJ^gv
post 2:15, 20 12 2003
Post #48

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 872

Dokładna data lanparty 6-7 marca roku pańskiego 2004

Rejestracja na stronie lanparty.pl ruszy już niedługo

Kuchnią ze zlewem raczej nie dysponujemy, ale jest sporo knajpek, na miejscu można coś ciepłego zjeść, można zamówić telepizze, iść do Tesco na zakupy, lub pojechać do Mc Bułki.

Organizatorzy nie zapewniają wyżywienia

Śpimy na miejscu, będzie miejsce przeznaczone do spania

Kafejka wypożyczy kompy od razu na 2-3 dni

+Quote Post
FalleN Damian
post 9:33, 21 12 2003
Post #49

Schutze

Nr użytkownika: 950

Ja bardzo chetnie przyjade, chociaż tylko po to by poznać osobiście pare osób, co do kompa to nie ma szans bym go zabrał, ale za to moge wziąść fure alkoholu no i co ze spaniem, macie durzy dworzec w Warszawie ????

+Quote Post
NJ^gv
post 16:38, 27 12 2003
Post #50

Oberschutze
Ikona Grupy

Rejestracja już ruszyła, można się zapisywać na stronie www.lanparty.pl . Zapraszam smile.gif Jak macie jeszcze jakieś pytania i nie ma ich na stronie to wrzucajcie tutaj, postaram się odpowiedzieć.

+Quote Post
czlowiek
post 23:10, 27 12 2003
Post #51

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 130

zanim zadacie kolejnych 50 pytan polecam przeczytac regulamin
http://www.lanparty.pl/index.php?cat=imprezy&page=opis
http://www.lanparty.pl/index.php?page=regulamin

+Quote Post
SpajdaPL
post 13:12, 31 12 2003
Post #52

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 764

Witammm!!

Przeczytałem WSZYSTKO, i nie ma tam ani słowa o komputerach zapewnianych przez organizatorów. Nie odważę się tachać sprzętu przez 350 km + monitor w pociągu, wysiadając na głównym w Warszawie...

Proszę, podajcie dokładnie info na temat tego problemu. Dla ludzi z wawy nie ma problemu przeniesienie sprzętu, ale dla ludzi z Katowic, czy Krakowa podróżujących pociągiem taki problem już istnieje.

W ostateczności dużym bonusem będzie zapewnienie monitorów. Puszkę jakoś da się przewieźć w pociągu...

Proszę o maila w tej sprawie: [email protected]

Pozdrawiam.

+Quote Post
pajonkhfat
post 13:07, 5 01 2004
Post #53

Schutze

Nr użytkownika: 1049

Ruszyła rejestracja na LAN4FUN 2. Obecnie są 64 zarejestrowane osoby.

Spajda, odpowiadając na twoje pytanie będzie możliwość wypożyczenia monitora jednak nie będzie ich dużo. Jaki to dokładnie będzie sprzęt i za ile będzie można go wypożyczyć już niedługo na stronie www.lanparty.pl

+Quote Post
Cienki Bolek
post 15:22, 11 01 2004
Post #54

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 410

Hmm
Czy tylko 3 ET Player bedzie na lanparty ??? biggrin.gif
Mam nadzieje, ze nie .. jakbyscie mogli ruszyc dupska i sie chociaz zarejestrowac, bez placenia jak nie chcecie poki co .. ale na razie to niewiele tam znanych twarzy z ET smile.gif
a juz jest zarejestrowanych 84 kolesi .. wiec dla kogos na peno miejsca nie bedzie ....
Apel :
gogogogogogogogogogo !!!

+Quote Post
FreeZz
post 1:45, 20 01 2004
Post #55

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1056

Dobra krotka pilka blink.gif Nie mam wlasnego transportu sad.gif ale jak ktos ze Śląska jest i mogl by mnie podrzucic (i oczywiscie odwiesc do domu laugh.gif ) to napewno tam zagoszcze ! Komputer jest moj kupilem go za wlasne oszczednosci ktorych ostanio mam dosc sporo i chcial bym sie tam znalesc ! Jesli ktos ma miejsce w samochodzie tudziez AUTOBUSIE biggrin.gif to prosze o kontakt ! Oczywiscie skladam sie na benzyne smile.gif zeby nie bylo ze jestem jakims darmo zjadem !!! blink.gif ohmy.gif

+Quote Post
Prosper
post 7:03, 23 01 2004
Post #56

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

Pewnie poisony sie pojawia smile.gif
A co do kebabow juz mozecie zbierac kase na nie- dla frytki oczywiscie tongue.gif
A doka nie chcecie tam chyba. jeszcze zoragnizuje kurs meczenia rysia i wymiekniecie tongue.gif
Ja bym natomiast chcial zobaczyc pytona... jak on by przyjechal to ja na bank!

+Quote Post
NJ^gv
post 3:23, 17 02 2004
Post #57

Oberschutze
Ikona Grupy

Po większej przerwie wracam do informowania drogiej sceny Enemy Territory o postępach w pracach nad zbilżającym się Lan4Fun.

Po pierwsze ubolewam z lekka nad tym, że jak na razie zarejestrowało się tylko kilkanaście osób mających zamiar grać w ET huh.gif, Lanparty II już za 20 dni a ja nie mam pewności czy wpadniecie ...

Miło widzieć takie chlubne wyjątki, które na pewno przyjadą i wpłaciły pieniądze.

Co do turniejów - na pewno będzie klanówka 6vs6 (tylko ciekawe ile klanów przyjedzie blink.gif ) każdy z każdym, i pokręcone turnieje, ich regulaminy powinny być gotowe w weekend.

Serwer (jeżeli zbierze się 18 osób ) będzie postawiony na linuchu.

Jak macie jeszcze jakieś pytania i nie ma ich na stronie lanparty.pl to piszcie.

PS. Z centralnego czy jakiegoś dworca autobusowego prawdopodobnie ktoś będzie mógł was ściągnąć na samą imprezę z kompami .

+Quote Post
pajonkhfat
post 14:17, 27 04 2004
Post #58

Schutze

Nr użytkownika: 1049

To jak bawiliśmy sie na L4F2 możecie zobaczyć galerii lub sciagnac relację filmową. Wszystko znajdziecie na naszej stronie www.lanparty.pl

Obecnie jesteśmy w trakcie przygotowań do kolejnej imprezy. 200 slotów na BYOC Area, kompy do wypożyczenia, widownia, turnieje i czego jeszcze dusza zapragnie. Pozostałe zasady bez zmian.

Może tym razem uda się zebrać więcej maniaków ET smile.gif
Zapraszamy

PS: BYOC - Bring Your Own Computer

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi