Kwestia turnieju - nie wiem czy jest sens organizować turniej, dla 3-4 klanów, owszem można zorganizować turniej każdy z każdym i pare jakichś zabaw 4Fun, nie ma problemu. W tym momencie będzie trzeba postawić dwa serwery, ale to nie będzie za duży problem. Nie widzę problemu w organizowaniu jakichś cw.
Kwestia sprzętu - dogadujemy z kawiarenkami, negocjujemy cenowo itp. Jeżeli będzie możliwość wypożyczenia komputera, to prawdopodobnie będzie można wypożyczyć także sam monitor.
Dojazd w Wawie - nie chcę niczego obiecywać, ale chyba będzie można podwieźć komuś kompa w granicach Warszawy
Vegeta - autobusem można w porządku i w miarę bezpiecznie przewieźć kompa, na pierwszym lanparty tak chłopaki jechali

, a jak was jedzie z 5 osób to i w pociągu nie ma za dużego niebezpieczeństwa. W Warszawie już ktoś wam może podwieźć kompy.
Cezar - na czym polega możliwość uczestnictwa biernego

? Nie można wchodzić na salę komputerów, jeżeli nie jesteś na lanparty. NIE MA OBSERWATORÓW. Jakby ludzie bez kompów kręcili się po hali, to prawdopodobnie pokusa zwinięcia jakiejś fajnej myszki czy kostki ramu byłaby nie mała. Jedyną możliwością jest wejście do kawiarenki przed halą i pooglądanie HLTV, lub pogadanie z graczami, tudzież zjedzenie, wypicie

czegoś.
TesT.CFG - możliwość odpalenia RTCW - nie widzę problemu, ale ktoś z was na lanie będzie musiał być serwerem

. Możecie tam grać nawet w różne gry w multiplayer, a nawet oglądać Jackass ( widziałem i takich typów na ostatnim lanparty

), ale nie możemy zapewnić serwera na RTCW. Chyba, że scena RTCW okaże chęc wbicia się na lanparty w co najmniej kilkanaście osób, wtedy można rozważać postawienie serwa.
Dzięki za przyklejenie topiku