IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Mic+sluchawki, jaki zestaw wybrac?
Trakos
post 1:39, 31 01 2006
Post #41

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2587

Korzystając z odświeżenia tematu zadam tu swoj pytanie smile.gif Ostatnio dotknęło mnie zapotrzebowanie na nowe słuchawki. Dotąd używam Media techów MT371 (tutaj jakiś badziewny link) są one zestawem 5.1. Przyzwyczaiłem się już do niego i chciałbym, aby moje następne słuchawki też obsługiwały wielokanałowość dźwięków - czy jak to tam sie nazywa smile.gif.
Czy moglibyście mi poradzić na co mógłbym je zmienić (dodam że zmienić muszę bo te idą w odstawkę tongue.gif ). Z mojego krótkiego przeglądu wynika, że najpopularniejsze słuchawki dla "progamerów" rolleyes.gif to teraz steelsound 5h - chociaż niektórzy wciąż są za icemat syberią (swoją drogą chyba stereo) huh.gif . No właśnie - co wy byście poradzili. Dodam, że audiofilem nie jestem chodzi mi tylko o komfort w graniu (tego mi też brakuje w obecnych słuchawkach - mica nie mają i mam go oddzielnie i to badziewny) i łatwość w odgadnięciu kierunku dochodzenia kroków oczywiście. No i ostatnie pytanie - czy polecacie wersje z kartą pod usb czy bez. rolleyes.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi