IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

5 Stron V  « < 3 4 5  
Reply to this topicStart new topic
> Feiki
Swiety
post 6:28, 7 02 2004
Post #81

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

Też mam w dupie czy ktoś gra pod fejkiem czy nie, dopóki banda kolesi na fejkach z jednego klanu, których nicki udają jakiś noobów nie zbierze się na serwerze i zaczyna bawić się w zamykanie w respie przeciwnika.
Często cały klan pod fejkami na TSie robiący sobie klanówke fake-clan vs warzywa - lol.

Typowy scenariusz:
Dostaliśmy w dupe od jakiegoś dobrego klanu, przegraliśmy w CB - to idziemy odreagować i dowartościować się na FFA i pobawić się w zamykanie noobów w respie. Mamy w dupie szufle i wyrównane teamy. Fejków używamy żeby co 5 sekund nie leciał vote na szufle (inaczej lecą "tylko" co 60 sekund), fejków też używamy z tysiąca innych powodów wymienionych już wcześniej.
Takie vote nie przechodzą bo fake clan ma przewagę liczebną a jak ma serwer to poprostu może wyłączyć votovanie. Część ownowanych ludzi wychodzi ale na ich miejsce przychodzą nowi

Oczywiście psujemy zabawe innym, ale mamy to w dupie, przecież to jest FFA - wszystko można, nam sprawia radość pojechanie 20 warzyw pod rząd.

Niestety nic na to się nie poradzi - to taka polska specjalność od czasów RTCW. Jedyne co mogę poradzić to częściej grać na zachodzie, gdzie jak padnie hasło "teams" to ludzie sami wyrównują teamy bez względu na to czy ktosgra na faku czy nie.

Go to the top of the page

+Quote Post
MPM
post 13:42, 25 02 2004
Post #82

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 233

Granie pod fajkiem ma swoje dobre strony, szczególnie gdy jestes CL klanu. Wtedy podczas rozgrywki grajac pd fejkiem wypytujesz sie czlonków swojego klanu o zdanie na temat Cl na temat treningow na teamt atmosfey w klanie bo nie zawsze kazdy chce o tym powiedziec prosto w oczy bo boi sie ze zostanie wyrzucony or something like that.

+Quote Post
Barbapapa
post 9:49, 26 02 2004
Post #83

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 332

QUOTE (MPM @ 11:42, 25 02 2004)
Granie pod fajkiem ma swoje dobre strony, szczególnie gdy jestes CL klanu. Wtedy podczas rozgrywki grajac pd fejkiem wypytujesz sie czlonków swojego klanu o zdanie na temat Cl na temat treningow na teamt atmosfey w klanie bo nie zawsze kazdy chce o tym powiedziec prosto w oczy bo boi sie ze zostanie wyrzucony or something like that.

No widze masz zadatki na zaje... CL-a:LOL
Bedac na miejscu Twoich klanowiczow delikatnie mowiac "zlalbym"
takie pytania totalnie:).NIe tedy droga do budowania zdrowej atmosfery
w klanie.

+Quote Post
Nem3sis
post 23:07, 26 02 2004
Post #84

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 900

wypytujesz sie czlonków swojego klanu o zdanie na temat Cl
Eee to zależy od tego czy CL jest gejem czy nie :X

Wszystko już zostało powiedziane imo :C . Dodam tylko, że gram czasem pod fejkiem ElessaR lub czymś w stylu :C :U :S . ph34r.gif

+Quote Post
maclin
post 23:29, 26 02 2004
Post #85

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 717

Czasem uzywam fejków, ale cały klan UF juz jesli uzywa to są one w podobnych kolorach (w zasadzie takich samych) no a thora to zawsze i wszędzie mozna poznać po lamieniu biggrin.gif

+Quote Post
sparrow88
post 16:07, 27 02 2004
Post #86

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 328

Maclin , Thoro z pewnością sie ucieszy
A co do feików
Czasami przychodzi do mnie, mój mały uparty jak osioł kuzyn, iza wszelką cene chc, żeby mu odpalić jakąś giere, a że miałem wtedy tylko ET to stwierdziłem, "a niech se pogra", Niestety , zapomniałem zmienić nick wink.gif . chłopaczek jak tylko zobaczył ludzi ( we własnym spawnie) ogarnęła go panika, na nieszczęście był to pełny serv i to w dodatku polski ohmy.gif , zrobił sie korek w drzwiach, a on miał instynkt i odpalił pfa w momencie zniknięcia tarczy.
rezultat 6 TK i kick w minute sad.gif
Teraz ktokolwiek do mnie przychodzi, nawet brat, który każdą gre single przejdzie na veteran bez problemu zmieniam szybko nick ( w et nie umie rozpoznać ludzi po mundurze biggrin.gif ). Mam tylko nadzieje że jakiśadmin serva sie nie wkurzy i nie da bana na moje IP cool.gif

+Quote Post
MastaBlasta
post 16:12, 27 02 2004
Post #87

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1181

Ja używam feika Jak ostro lamię lub chcę odreagowac po ciężkim dniu ale jusz cały klan zna moje fejki. Ani chwili prywatnosci tongue.gif

+Quote Post

5 Stron V  « < 3 4 5
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi