![]() ![]() |
10:22, 16 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 147 Dołączył: 20-10-2003 Skąd: Gliwitz Nr użytkownika: 528 |
Od niedawna na stronie clanu BoOzZe jest do sciagniecia et.tv. Daje to mozliwosc [ w koncu] ogladania meczy jest do sciagniecia TU, jednak nie wiem czy nie ma bagow w sumie nie mialem tego czasu sprawdzic bo nie dysponuje serverem i do tego zewnetrznym ip.
Et w polsce jest dosc popularne i jest na pewno dosc duzo osob ktore chetnie by ogladnely np mecze naszej reprezentacji live, a nie sciagac 3h pozniej dem. To zadna frajda ogladac demko znajac juz dawno wynik. Jes to infos polaczony z apelem o przetestowanie tego i ewentualne postawienie servera na mecze naszej reprezentacji |
|
|
|
16:22, 16 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 114 Dołączył: 18-11-2003 Skąd: Javorzno+Krakov Nr użytkownika: 764 |
WItammm!!!
Programik jest trafiony, i bardzo przydatny. Po krótkim (30min) teście stwierdzam, że programik jest spox. Męczyłem się, żeby go uruchomić, ale jakoś dałem radę na 2 kompy POczekam do jutra na drugie IP, to pobawię się więcej, i podam IP na forum, żebyście mogli pooglądać mój serek na bierząco. Na razie nie ma wersji na linuxa, ale chlopaki pracują nad tym. POzdrawiam. P.S. Dla początkujących - polecam instrakszon - Adam Słodowy - "zrób to sam" by Buzz:D http://boozze.besthost.be/gamecast/index.html |
|
|
|
18:46, 16 12 2003
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
program spox ale raczej nie na Polske bo jak jest napisane na 100 ogladaczy 5mbit ow potrzeba a to jest ledwo co osiagalne w Polsce. Choc przyklaskuje temu pomyslowi i mam nadzieje ze kiedys zobacze jakis meczyk na moim ekranie
|
|
|
|
18:46, 16 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 147 Dołączył: 20-10-2003 Skąd: Gliwitz Nr użytkownika: 528 |
Teraz nalezaloby zalatwic [prawdopodobnie] z organizatorami cb i z reprezentacja krajow grajacych z PL pozwolenie o kamerowanie. oprocz tego trzeba miec wlasny server dla graczy ktorzy beda chcieli ogladac broadcast :] Byc moze bede w stanie zalatwic taki poza polska, ale u mnie ostatnio ciezko z czasem organizacja itp itd. Ciszy mnie, iz badziew dziala i ktos sie tym zainteresowal :]
|
|
|
|
11:08, 17 12 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 207 Dołączył: 13-08-2003 Nr użytkownika: 92 |
Hmmm all cacy .... ale bedzie problem z odpowiednio szybkim ftp .... jezeli CB nie udostepni jakiegos ftp do et shoutcast to musielibysmy zrobic to sami a w sumie znam tylko 2 osoby ktore cos takiego moga zalatwic ... Toadie i Oferma wiec imo najpierw kontakt z nimi .....
|
|
|
|
14:42, 18 12 2003
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Przecież takie coś może postawić każdy admin dużego serwera ET (a jest ich sporo w Polsce). Wystarczy że na czas meczu reprezentacji PL czy jakiegoś klanu w finałach CB cup wyłączy serwer na 2 godzinki i postawi Tv.
Nie musi stawiac od razu na 500 slotów. Wiekszość łącz na których stoją duże serwery chyba powinno wystarzczyć na postawienei tv na conajmniej trzycyfrową liczbę slotów. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |