Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Et.broadcast
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Scena klanowa
EmbeZZlemEnt
Od niedawna na stronie clanu BoOzZe jest do sciagniecia et.tv. Daje to mozliwosc [ w koncu] ogladania meczy jest do sciagniecia TU, jednak nie wiem czy nie ma bagow w sumie nie mialem tego czasu sprawdzic bo nie dysponuje serverem i do tego zewnetrznym ip.
Et w polsce jest dosc popularne i jest na pewno dosc duzo osob ktore chetnie by ogladnely np mecze naszej reprezentacji live, a nie sciagac 3h pozniej dem. To zadna frajda ogladac demko znajac juz dawno wynik. Jes to infos polaczony z apelem o przetestowanie tego i ewentualne postawienie servera na mecze naszej reprezentacji biggrin.gif
SpajdaPL
WItammm!!!
Programik jest trafiony, i bardzo przydatny. Po krótkim (30min) teście stwierdzam, że programik jest spox. Męczyłem się, żeby go uruchomić, ale jakoś dałem radę na 2 kompy smile.gif
POczekam do jutra na drugie IP, to pobawię się więcej, i podam IP na forum, żebyście mogli pooglądać mój serek na bierząco. Na razie nie ma wersji na linuxa, ale chlopaki pracują nad tym.
POzdrawiam.
P.S. Dla początkujących - polecam instrakszon - Adam Słodowy - "zrób to sam" by Buzz:D
http://boozze.besthost.be/gamecast/index.html
falubaz
program spox ale raczej nie na Polske bo jak jest napisane na 100 ogladaczy 5mbit ow potrzeba a to jest ledwo co osiagalne w Polsce. Choc przyklaskuje temu pomyslowi i mam nadzieje ze kiedys zobacze jakis meczyk na moim ekranie
EmbeZZlemEnt
Teraz nalezaloby zalatwic [prawdopodobnie] z organizatorami cb i z reprezentacja krajow grajacych z PL pozwolenie o kamerowanie. oprocz tego trzeba miec wlasny server dla graczy ktorzy beda chcieli ogladac broadcast :] Byc moze bede w stanie zalatwic taki poza polska, ale u mnie ostatnio ciezko z czasem organizacja itp itd. Ciszy mnie, iz badziew dziala i ktos sie tym zainteresowal :]
FarSight
Hmmm all cacy .... ale bedzie problem z odpowiednio szybkim ftp .... jezeli CB nie udostepni jakiegos ftp do et shoutcast to musielibysmy zrobic to sami a w sumie znam tylko 2 osoby ktore cos takiego moga zalatwic ... Toadie i Oferma wiec imo najpierw kontakt z nimi .....
Swiety
Przecież takie coś może postawić każdy admin dużego serwera ET (a jest ich sporo w Polsce). Wystarczy że na czas meczu reprezentacji PL czy jakiegoś klanu w finałach CB cup wyłączy serwer na 2 godzinki i postawi Tv.

Nie musi stawiac od razu na 500 slotów. Wiekszość łącz na których stoją duże serwery chyba powinno wystarzczyć na postawienei tv na conajmniej trzycyfrową liczbę slotów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.