![]() ![]() |
12:13, 18 04 2004
|
|||
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Dołączył: 6-10-2003 Nr użytkownika: 392 |
W nawale gier jakie wyszły - FarCry, Unreal IV, nowy Splinter (kosmiczny!) Painkiller to dla mnie chłam. Engine - owszem wszystko pieknie i płynnie chodzi - ale to wszystko jest takie bez polotu - nonstop po przejsciu "kilkunastu metrów" mielenie twrdzielem - wczytuje kolejną część levelu, postaci jakieś płaskie - wyglądają jak sprite`y a nie jak 3d, szczegółowość przeciwników również w moim mniemaniu jest kiepska. jade dalej - tragiczny arsenał broni - anemiczne i tragiczne dźwięki (oprócz muzyki ktra jest rewelacyjna). No nie wiem co ci jeszcze wymienić - a i oczywiście koszmarna długośc load`owania czy odp@!@nia gry. mnie ta gra nie zbiła z nóg i daleko jej choćby do engin`u Litetecha (Nolfy - który ma juz parę ładnych lat). Ale powtórzę - jak na polskie warunki (czyt. mamona) to gra i tak jest niezła). Zreszta o gustach się nie dyskutuje - każdy ma inny. Zdaje sobie sprawę że wielu ludziom bedzie sie podobała ale i paru tak jak ja potraktuje ją jak mierna grę (która jest). Pozdro |
||
|
|
|||
15:31, 19 04 2004
|
|||
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
takiego uposledza tutaj dawno nie widzialem szczerze, mimo ze masz 17 lat to zachowujesz sie jak na 7. C@#! ci da ten cd-key? Aha chyba ci koledzy podziekuja ze beda sobie mogli pograc mp :/ A pozatym opublicznianie cd-keya jest conajmniej idiotyczne. Reszte dopisz sobie sam. Aha masz jeszcze jakies pytania to na privie :C btw to your father na tym avatarze :C |
||
|
|
|||
15:58, 19 04 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 352 Dołączył: 16-04-2004 Skąd: Telefonia Dialog Nr użytkownika: 1724 |
Wrescie zgrałem w painkillera. Ale takiej szmiry jak żyje to nie widziałem.
Poprostu potomek dooma 1. Ulepszona grafika i nic poza tym. Przez 12 min jak grałem (czyli jedna plansza Nawet nie miałem czasu zrobić save'a.Poprostu mielenie mięsa z natychmiastowym przerabianiem na krakowską A co do pana z latarkami( |
|
|
|
21:38, 19 04 2004
|
|||
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 23 Dołączył: 15-03-2004 Skąd: Katowice Nr użytkownika: 1483 |
No, Doom to kijowa gra była. Niewiele było aż tak kiepskich. |
||
|
|
|||
7:25, 20 04 2004
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
gra - jak doom albo UT , zalosne :/ nawalanka, zero pomyslunku, tlko trzymac MOUSE1 :/ zalosne
|
|
|
|
9:39, 20 04 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Moderatorzy Postów: 304 Dołączył: 3-07-2003 Skąd: Lublin Nr użytkownika: 19 |
Ehehe... no cóz gusta są gustami ale jak słyszę że gra jest niewypałem bo jest podobna do Dooma czy Quake to normalnie śmieszy mnie to.
Powyższe gry to początki gier fpp i nie można o nich zapominać. To że sie idzie i strzela to nie jest dla mnie wada. Po prostu dawno nie było tego typu gry a nie każdego bawi w grach fpp skradanie się strzelanie z pozycji leżacej ze snajperki wyposażonej w celownik optyczny. Jak narazie moge wymienić jedną rażacą wadę tej gry -> wiesza się na mojej karcie graficznej bez powodu Co do multiplaya to gra się całkiem przyjemnie. Jesli ktoś się spodziewał ,że bedą klasy postaci czy podniesie nas medyk ktoś rzuci ammo to się może zawieść. Gra jest podobna w swojej wymowie do Serious Sama + dołączony jest lepszy tryb multi jak dla mnie za 20 PLN to jest niezla kombinacja. Dla mnie gra ( jakby się nie zwieszała) jest udanym zakupem i myślę ,że dobrym przerywnikiem od ET. Poźniej lepiej mi sie gra jak właczam ET ^^ |
|
|
|
15:16, 20 04 2004
|
|||
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
No cóż, nie zapominając o (niby) najbardziej dopracowanej grze Świata UT2k4 źle to napisałem i już |
||
|
|
|||
15:34, 20 04 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 352 Dołączył: 16-04-2004 Skąd: Telefonia Dialog Nr użytkownika: 1724 |
Powiem jeszcze tylko jedno.
Takie gry jak Pain killer są już przeżytkiem. Chodzenie przez 15 min przez plansze i trzymanie jednego przycisku myszy to nic fajnego. Gracze wymagają czegoś nowego, bardzie złożonego(niż mielenie mięsa Gry bez pewnego przygotowania ze scenariuszem są niczym. Zdarzają sie pewne odstępy od tej reguły ale to rzadkość. Coraz więcej gier wychodzi bez żadnego pomysłu, bez żadnej nutki nowości. Super grafa i mnóstwo potworów to nie wszystko. Jednak autorom Pain killer'a można pogratulować za ładny podkład muzyczny. Dobrze pasuje. Pozdro. |
|
|
|
16:21, 20 04 2004
|
|||
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 62 Dołączył: 26-10-2003 Nr użytkownika: 568 |
OWNED!
Jesteście żałośni wiecie? Nie dość że gra kosztuje 19.90 to jakiś debil pyta o cd-keya. Po chwili drugi mu go podaje. A mówią że głupich nie sieją :/
Skąd to wyczytałeś? Bo nie wierze że sam na to wpadłeś. Niestety nadal nie wiemy czemu właściwie painkiller ci sie nie podoba. Jeśli krytykujesz to może powiesz za co? Bo z tego co napisales to raczej nic nie wynika. |
||
|
|
|||
21:50, 20 04 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Moderatorzy Postów: 304 Dołączył: 3-07-2003 Skąd: Lublin Nr użytkownika: 19 |
W sumie to niezgodze się jak zwykle mam to w swojej naturze.
Ostatnio to właśnie btakich gier tego typu było jak na lekarstwo. Były fpp z elementami rpg , fpp z myśleniem , pseudorealistyczne fpp z fabuła itp. A nie było takiego którego się włącza i po prostu strzela. To co Ty nazwiesz przeżytkiem ktoś inny nazwie powrotem do korzeni. Szczerze to miałem ochotę na takową rozwałkę od dawna bo po Serious samie nic takiego nie było i teraz jest. Pozatym myślenie myśleniem ale nie zapominać trzeba że w grach fpp chodzi głownie o strzelanie i sa ludzie których tylko to pociaga. Ja do nich co prawda nienależe bo lubię inne rzeczy. Ale odmiana zawsze to miła rzecz a swoją drogą chwilami to koszenie trupków przypomina mi FFA w ET ^^ |
|
|
|
22:25, 20 04 2004
|
|||
|
Masz racje, chociaż tak jak mówiłem współcześni gracze chcą czegoś więcej niż totalna masakra sekatora Chociaż takie gry jak Pain killer przydają sie na rozluźnienie nerwów Przychodzisz po całym dzionku szkoły i wyobrażasz że ten koleś zmeczetą to twój dyro z kredą(jak u mnie Nie ma nic odprężającego |
||
|
|
|||
0:30, 21 04 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Dołączył: 6-10-2003 Nr użytkownika: 392 |
Mój ulubiony gatunek gier to właśnie takie fpp rzeźnie - ale niestety painkilla`z to typowy mierniak. i prosze mi tu nie obrażać dziadka Dooma który jest ojcem fpp (poza wolfem)!
|
|
|
|
13:01, 21 04 2004
|
|||
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 60 Dołączył: 25-10-2003 Nr użytkownika: 555 |
Cześć.
Ci co piszą ,że w tej grze nie ma ani troche nowych pomysłów chyba niegrali dość długo lub wcale niegrali: niektórzy przeciwnicy zasłaniają się inną kreaturą kombosy broni świetna fizyka tarot niektórzy przeciwnicy urzywaja dwóch rodzajów broni(jedną na dystans,drugą w zwarciu)
Przejdż dalej urzywając tylko jednego przycisku myszy,brak myślenia ?dojdż do jakiegoś bossa(wtedy napisz czy nietrzeba myśleć) |
||
|
|
|||
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |