IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> xp - odzwierciedleniem skilla ?, nabijanie xp ...
blacktyger
post 21:37, 28 05 2004
Post #41

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

nie no nie moge od początku

Na samym początku tego posta, musze powiedziec że admin chyba objoł posade adwokata
ku.rwa czyjego adwokata ?? powiedział swoje zdanie i tyle a to że przypadkowo ( wink.gif ) zgadza się z moim to nie znaczy że jest adwokatwm omg

Ojjjj, użytkownik forum który ma tak duzo postów pisze takie slowa. Niestety ale nie moge sie z toba zgodzić [...]

no tu oczywiście Owned totalny ohmy.gif co ma liczba postów do podejścia do gry ?? a poza tym nie przepraszaj że się nie zgdzasz, nudno by było gdyby wszyscy się ze sobą zgadzali

[...]naprawianie czegoś a szczególnie czołgu który ma dojechać i np zniszczyc drzwi do skarbca to bardzo poważna jeżeli tak moge się wyrazic funkcja, nawet na FFA, bo przeciez każdy chce wygrać mape[...]

a żebyś wiedział, że ja wole jak mój team przegrywa, (gdy jestem w alies) gdyż moge sobie więcej (całe 30minut) postrzelać i za przeproszeniem (słowo na p)i mnie ten cały czołg i złoto (Thoro coś o tym wie wink.gif ) np. biore złoto i latam znim po mapie bo jest nieco lepsza adrenalina, ale ani mi się śni zanieść go do tracka.
więc jescze raz, mam w pupie obj na FFA, chyba że widze treściwych ludzi, teamy są równe itd. (żaaaadkość), ale jak widze że mam 2 kolesi w temaie z flame to jaki to ma sens ?

Buhejhehe ale zes do!@#al Tyger.Jak ty trenujesz leczenie czy inne bajery dopiero na CW to respect

a dla Ciebie respect jak Ty się "uczysz leczyc" ale w końcu naciśnięcie (w moim wypadku) "e" a nastepnie "mouse1" jest tak trudną operacją, że trzeba się jej uczyć (na pamięć omg). takich rzeczy uczy się w pierwszych 2 tygodniach gry, poźniej słucha się kolegów z klanu i ćwiczy na Trenach a nie FFA :C aczkolwiek jak już mówiłem wyjęcie strzykawki chyba uczenia się nie wymaga ... :/ a budowanie CP i pompy ... co cosz teorię że trzeba biegać w kółko czołgu jak sie naprawia, a nie stać w miejscu i czekać na danie z ołowiu również imo poznaje się w pierwszych 2 tygodniach ...

A teraz do obydwu naraz: PAMIĘTAJCIE--ET JEST GRĄ ZESPOŁOWĄ, NIEWAŻNE CZY GRACIE NA FFA CZY W MECZU KLANOWYM, bez pomocy swoich "przyjaciół" z teamu nic nie zdziałacie a gra sie żeby wygrać. !!!!!!!!!

Parwda cała prawda i tylko prawda, ale nie wiem jak Ty, ja nie mam "przyjaciół" a bynajmniej nie na FFA i tak jak powiedziałeś bez nich nic nie zrobię, więc gram na fragi ... proste ??

Moge  powiedziec po waszysch wypowiedziach że ludzie którzy należą do klanu i przychodza na FFA pograc nie szanuja graczy którzy graja tylko na FFA. Ja nie należe do zadnego klanu gram tylko na FFA, bardzo mnie zdziwiła wypowiedz blacktygera a jeszcze bardziej twoja

nie szanuje ?? oczywiście że nie, w końcu jak ja kogoś lecze (kill-revie) on mi daje coplaina, prosze o ammo to nie dostaje, a jak przez przypadek kogoś swojego walne to dostaje serie hs od tyłu, więc to że ich nie szanuje jest oczywiste ...
sam biore enga i próbuje naprawic ten czołg ponieważ gram po to żeby wygrać mape

ja biore Enga jak kce se pograć miotłą, i bynajmniej obj nie wykonuje ...

BTW co do tematu oczywiście że XP nie jest odzwierciedleniem skilla, jest to odzwierciedlenie poziomu druzyny, jesli ktoś ma duuzo expa to znaczy że reszta teamu nie umie/nie chce grac

Pzdr
Go to the top of the page

+Quote Post
LoLeQ
post 23:30, 28 05 2004
Post #42

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1392

Bueheheh ciebie chyba FFA skrzywdzilo .Nie chodzi o wyjecie strzykawki ,ale o orientacje .Ja jak mi jeszcze brzdakola na TSie i w ogole jest rzez ciezko jest mi patrzec na kompas i sie szybko skapnac komu walnac strzykawka w tylek.Na FFA moze byc duzy poziom,chociaz mam pytanie.Czy jakby na tym FFA byli kolesie z GS,DSky,mth etc. tez bys wszystko olewal?Bo zdaje mi sie ze nie .Od strzselania jest ctf imo .Ja tez nie gram na obsy na FFA ,ale jak mam okazje np. wziasc zloto to czemu mam nie brac ? dry.gif

+Quote Post
LoLeQ
post 19:09, 29 05 2004
Post #43

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1392

Nie wiem gdzie ty grywasz,ale ja dosc czesto spotykam sie z dosc wysokim poziomem (ofcorz nie calego teamu) ale np. 4-5 osob z timu .Co do TS to czasem sie idzie z qmplami na FFA z TSem ,o to mi chodzilo.Nie wiem jak ty grasz,ale nie sadze zeby ci nie wystarczal poziom graczy takich jak Dud czy inne Rafrasze smile.gif.

+Quote Post
blacktyger
post 19:23, 29 05 2004
Post #44

Generalmajor
Ikona Grupy

a oni grają na FFA ? Kaprala spotkałem 2 razy w zyciu, a gram na all polskich servach. zreszta ostatnio prawie w ogole nie gram, bo jest magiczne 999

choc do jednego musze Ci racje przyznac, nauczyłem się ostatnio grac miotla na FFA =] i bynajmniej nie dlatego ze gralem na obj ...

BTW czata albo mircza se zaczynamy robic z forum, zaraz topic do flame wars przeniosa biggrin.gif

Pzdr

+Quote Post
DaBi
post 20:05, 29 05 2004
Post #45

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 19

Faktycznie B.Tyger gra tylko na fragi ... zawsze jak jestem na serwerze to nic tylko biega gdzieś i poluje na mnie Bogu ducha winnego medyka który tylko chce wypełniać objectiv jak obowiazek nakazuje biggrin.gif

Swoją drogą tak poważniej to lubię jak objectiv jest wypełniony i nie olewam go całkowicie. Bo o ile trening stzrelania treningiem to jednak najlepiej go trenowac nie kampiac gdzieś kij wie gdzie i zabijac kij wie poco pod respem skoro jest to proste i nieczego nie uczy. Lepiej wtedy właśnie starać sie szturmowac cieżko bronione odcinki mapy aby sobie poćwiczyć jak nie brać w ciało kilogramów ołowiu.

+Quote Post
blacktyger
post 7:00, 30 05 2004
Post #46

Generalmajor
Ikona Grupy

Faktycznie B.Tyger gra tylko na fragi ... zawsze jak jestem na serwerze to nic tylko biega gdzieś i poluje na mnie Bogu ducha winnego medyka który tylko chce wypełniać objectiv jak obowiazek nakazuje

taa Bogu ducha winnego, a jak na goldzie stanoł przy respie alies to żaden przez 2 minuty nie wychodził tongue.gif

dlatego

primo biore meda i gram axis, wtedy obj jest prosty, zabijać aby alies nei wykonało obj smile.gif nop i leczyć, co tesh lubie robić ale jakoś zaliczam to do Moveumentu (umiejętności poruszania się po mapie), a nie objectiwa

secundo jak gram w alies, to lubie jak moj team przegrywa, lubie jak nas axis kkampi, szukam wtedy roznych drog wyjscia i ucze sie samodzielnego myslenia (najtrudniejszy element gry), w przeciwienstwie do typowo "FFA'owego" teamu który biegnie prosto na arta albo cross fire z 10 mp40 ...

tertio COnnection Interupted od ponad 2 tygodni

Pzdr

+Quote Post
Barbapapa
post 0:57, 18 07 2004
Post #47

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 332

BTW - blacktyger w jakim Ty klanie grasz bo pozujesz tu na zaj.....skil0ra tongue.gif

+Quote Post
Jarek
post 13:20, 25 07 2004
Post #48

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 2410

XP może dawać bonusy. 4 po(ziom) broni lekkej daje 2 lugiery. itp itddddd.... wink.gif Co do rozbrajania min swojego zespołu jest pewiem wyjatek. Gdy miny odkrył wrogi kowert to trzeba rozbroic i znów podłożyć. Ale rozbrajanie dynamitu (na fuel dumpie na tej duzej beczce) aliantami i podkładanie swojego to powod na kika. laugh.gif

+Quote Post
tranx-san
post 20:44, 22 09 2004
Post #49

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

CYTAT (d.3.v.i.l. @ 17:42, 22 09 2004)
kolejny beznadziejny temat na forum może jakieś lepsze tematy?

kolejny beznadziejny post na tym forum... moze jakies lepsze posty ? ohmy.gif

To chyba zalezy od czlowieka... ustalilismy juz tutaj chyba ze xp nie odzwierciedla w 100% skilla... zalezy kto co robi..

btw co to za problem nakrecic czolg ? nawet jak jest heavy fire ?

trenowanie podnoszenia czy orientacji w terenie to jeszcze mozemy sie nauczyc na ffa, mozemy sie nauczyc rzucac puszki, stawiac arty czy miny, jezeli gramy na dobrym serwerze z ludzmi typu skilled, napewno tez sie poduczymy coniektorych ruchow, moze sie aim poprawi

Trenowac mozna na ffa jak i na cw, wszystko zalezy od przeciwnika.. na ffa grajac ze slabszymi raczej duzo z tego nie wyniesiemy.. bedziemy mogli sie pochwalic statami, ale grajac ze slabszym = pokazujemy to co juz umiemy, jezeli nam sie uda kogos zabic to duzo sie nie uczymy
grajac z lepszym natomiast gdzie zabicie kogokolwiek sprawia nam duzy problem i poszukujemy nowych rozwiazan podpatrujemy uber pro skilled rpzciwnika uczymy sie jego zachowan, nasladujemy je..

Jak miny odkryl wrogi kowert to po c@#! je rozbrajac ? rzuc granat same wybuchna :>

Ja czasmi gram na ffa na obj, gdy gram z kolegami w jednym teamie, gdy gram sam niestety ale wykonywanie obj szybko mi sie nudzi bo w wiekszosci przypadkow okazuje sie ze sam probuje ten obj wykonac...
Dlatego warto tez grac gathery, czy rozne mixy to chyba najlepszy rodzaj ffa w ktorym to i mozemy postrzelac i wykonywac obj + uczyc sie nowych rzeczy...

a teksty typu bo ja mam zawsze najwiecej xp na boomie i jestem uber pr0 skilled doprowadzaja moja krew do wrzenia :F
pisalem gdzies juz wczesniej ze 100 razy robiac rampe na battery i majac xxxxxXP nie pokazemy ze mamy dobrego skilla bo skill to aim+movement+myslenie a nie samo xp, chociaz w wielu przypadkach gdy ktos ma sporo xp i dobre ratio po 2ch to mamy do czynienia z dobrym graczem :>

+Quote Post
blacktyger
post 21:47, 22 09 2004
Post #50

Generalmajor
Ikona Grupy

CYTAT (Barbapapa @ 0:57, 18 07 2004)
BTW - blacktyger w jakim Ty klanie grasz bo pozujesz tu na zaj.....skil0ra tongue.gif

tak jestm higger skiller ffa operat0r pr0 smg nikt mi nie podskoczy :C

btw barpapa oglądasz dalej tą bajke ;o?

+Quote Post
D!z3l
post 15:50, 26 09 2004
Post #51

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1539

CYTAT
Trenowac mozna na ffa jak i na cw, wszystko zalezy od przeciwnika.. na ffa grajac ze slabszymi raczej duzo z tego nie wyniesiemy.. bedziemy mogli sie pochwalic statami, ale grajac ze slabszym = pokazujemy to co juz umiemy, jezeli nam sie uda kogos zabic to duzo sie nie uczymy

Zgadzam się, ja zawsze wole pujść pograc sobie na taki tenbit gdzie naprawde trzeba sie na pocić żeby nie dostawać po dupie niz grać na jakimś warzywnym ffa i kosić po 2 wrogów naraz przy swoim 60 hp

+Quote Post
raChet
post 14:37, 27 09 2004
Post #52

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1677

tenbit jest warzywbym ffa. :U

+Quote Post
tranx-san
post 2:57, 28 09 2004
Post #53

Major
Ikona Grupy

CYTAT (blacktyger @ 5:00, 30 05 2004)
secundo jak gram w alies, to lubie jak moj team przegrywa, lubie jak nas axis kkampi, szukam wtedy roznych drog wyjscia i ucze sie samodzielnego myslenia (najtrudniejszy element gry), w przeciwienstwie do typowo "FFA'owego" teamu który biegnie prosto na arta albo cross fire z 10 mp40

a ja nie lubie tak do konca jak moj team przegrywa biggrin.gif
bo czasami z tego wychodzi pr0 kampa.. :> a najlepsze jest to ze pr0 gracze na ffa nawet jak im axisi kampe na respa zakladaja to respa nie zmienia.. nie mowmy tu juz o skryptach.. to przeciez trudne wcisnac L i zmienic sobie na mapie respa Oo

Zgodze sie troche z blackiem.. glownie na warzywnym typowo ffa nie gra sie na obj... chyba ze siedzi z toba na seriwe kilka osob z twojego teamu jestescie na TS'ie i gracie sobie temowo...

Glownie ffa w polsce(sa wyjatki) to complainy, chaos, strzelanie swoim w plecy, zakladanie fajnej kampy np na goldzie i nie donoszenie zlota zeby dluzej pograc + 10 medow i zero enga przy ataku na goldzie czy tez 10 pfow i masa soldatow z mp40 w teamie...

... ale po to jest ffa... ludzie kumaci graja na dobrych zagranicznych serwerach stopwatch(myslacy Polacy czasami na tenbicie), tez graja na fragi ale np gdy czolg dojedzie do banku to nie wychodza do respa allies zeby sobie pokampic, sa ffa i sa ffa... sa gathery, sa mecze klanowe.
Rozni ludzie rozne myslenie, jeden idzie na dobre ffa grac teamowo, drugi idzie na warzywne ffa pograc na fragi a trzeci idzie na pierwszy lepszy serwer pograc pfem czy covertem.

XP nie jest wyznacznikiem skilla to juz ustalilismy, zeszlismy na temat ffa teamowo czy nie teamowo... ja szanuje ludzi ktorzy ida na obojetnie jakie ffa zeby pograc teamowo, jednak czasami jest mi ich zal bo widze ze nie robia rambo medic, nie kreca barier trucka przy starcie.. a caly ich wysilek idzie wp!#@u.. :>

Jezeli komus przeszkadza to ze na ffa wiekszosc graczy nie gra na obj a np na fragi niech sobie znajdzie klan, jezeli na klan nie ma czasu to niech gra gathery, jezeli nie chce grac gatherow, to zapraszam na serwery z duzym poziomem, tam zawsze medyk podniesie, field da ammo i ktos doniesie zloto... tylko jest maly problem.. nie kazdy sobie na takim serwerze poradzi... bo go zniecheci fakt ze jak za kazdym razem wychodzi z respa to dostaje 3 heady i lezy

+Quote Post
ymma
post 5:41, 28 09 2004
Post #54

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2258

CYTAT
to zapraszam na serwery z duzym poziomem, tam zawsze medyk podniesie, field da ammo i ktos doniesie zloto...

A co masz na myśli mówiąc "z dużym poziomem"? Chodzi Ci zapewne o takie na których grają ludzie z dobrych klanów, dobrzy gracze. A moje doświadczenie z takimi jest absolutnie odwrotne - im teoretycznie wyższy poziom, tym większe granie pod fragi i xp. Wiem, teraz wszyscy zaczną krzyczeć, że bredzę, ale nie dam się przekonać - właśnie, że grają na xp!!!! A dlaczego tak uważam? To proste, często, baaaardzo często właśnie na takich serwerach widzę jak medyk nie weźmie ammo od filda (bo dostanie tamten xp), tylko ominie je i poleci po nie do skrzynek, i odwrotnie - ranny będzie skakał nad apteczkami, chyba że ma daleko po inne. Zresztą nie chce mi się wypisywać róznych debilizmów, które robią ludzie dla xp. Wyraźnie też widać, zwłaszcza na polskich serwerach taką szpanerską pozę - ja nie gram na obj, olewam to, bo to warzywniak! Hihihihihihi ludzie to wy tworzycie te warzywniaki!!! Zawsze mnie do bólu śmieszą takie teksty o warzywnych ffa, skoro jak się wejdzie na taki czy inny to sami super klanowicze tam siedzą hyhy. Taaaa, to ja się pytam gdzie się podziały te warzywa? Wykopki były? Mamy taki poziom serwerów jaki sami tworzymy cwaniaki, ale każdy ma przecież o sobie taaaaaaaaakie mniemanie. laugh.gif "To nie moja gra powoduje, że inni mówią, że to warzywny serwer, to inni, nie ja, ja jestem lepszy, tylko czasem mi się nie chce, albo mam taki szpan" hihihihihihi. Normalnie wszyscy to dekadenci z białymi szalikami co to są ponad takie przyziemne głupoty. A ja się z was chłopaki śmieję, po prostu śmieję. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

+Quote Post
Estaloth
post 10:45, 28 09 2004
Post #55

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1257

@ymma

Nie no omg, to co piszesz wydaje się smieszne. :<

CYTAT
Wyraźnie też widać, zwłaszcza na polskich serwerach taką szpanerską pozę - ja nie gram na obj, olewam to, bo to warzywniak!

Wniosek?: nie graj na polskich serverach ohmy.gif, jest w c@#! zagranicznych i naprawde dobrych, gdzie ludzie nawet obj wykonują (efterlyst, bio). Najlepiej narzekać na ludzi, którzy maja klan i wchodzą sobie na ffa by sie postrzelać. Mi wystarczy ze na meczu tl bluzga bo sobie ffa ktoś od-(słowo na p). To tak jak z tym drwalem co po pracy rąbie drzewo dla relaksu. Tu jest podobnie. Imho jezeli ktoś gra codziennie cw, a ma jeszcze czas na ffa to raczej nie po to, by grac na obj, a raczej po to, by sie zrelaksowac i niezobowiazujaco postrzelać. Chcesz naprawde poczuć smak tp i grać na obj, to znajdź sobie klan, jeżeli nie masz na niego czasu, to trudno, pograj w coś innego. Po co sie stresować na ffa i narzekać na ludzi, którzy maja klan i nie zawsze im sie chce dawać z siebie wszystko na ffa.

Btw podpisuje sie pod słowami Loleq'a, jeżeli na servie sa naprawde ludzie z pr0 klanów, to imo niektórzy się starają i dająz siebie więcej, co przeklada się na chęć wygranej i granie na obj.

Zapomnialem o jakże ambitnej idei gatherow gdzie ludzie przykladaja sie do gry i do obj. :F

Edit: Skoro masz klan i jeszcze pretensje masz ze na ffa ludzie graja na xp i na fragi, a nie na obj to imo albo mało grasz w tym klanie, albo masz w c@#! dużo czasu. Co do tych polskich servow to pisze o tym bo to jest powiązane. Na naprawde dobrych servach mało kto gra na xp, a ludzie chcą sie jeszcze pokazać z dobrej strony i staraja sie obj wykonywać. Btw to moze to dziwne ale mam zajęcia wazniejsze od przeglądania profili. Wogole po co tego posta pisałem. :<

Eot kk thx bye bye.

+Quote Post
ymma
post 13:28, 28 09 2004
Post #56

Hauptmann
Ikona Grupy

Estaloth, nie twierdzę, że należy traktować ffa zbyt poważnie, ani że nie grając na obj nie może być dobrej zabawy dla wszystkich! Bawi mnie raczej ta taka olewacka poza - głownie w wypowiedziach, bo to takie dziecinne hihihi, jeżeli tego nie widzicie to naprawdę przykro mi. Inna sprawa, że nikt tu się nie przyzna, że gra na xp, choć robi to (zaniżając pewnie) 80% graczy niezależnie od poziomu jaki sobą reprezentują jako gracze i niezależnie od klanu w jakim grają. Uogólniam oczywiście, ale takie jest moje zdanie. Osobiście nic nie mam do tego, sama tak nieraz robię tongue.gif (ale staram się by to nie przeszkadzało innym i nie psuło gry)
Co do grania, czy nie grania na polskich serwerach to masz rację, ale po co to piszesz?
I jeszcze jedno - no wyobraź sobie, że gram w klanie, możesz to łatwo sprawdzić klikając na mój profil, choć oczywiście nie masz takiego obowiązku i wcale się tego nie czepiam biggrin.gif
A co do tematu topika - to podsumowując co chciałam powiedzieć - oczywiście, że xp nie jest wyznacznikiem skilla, ale i tak wszyscy (większość) grają pod xp i tyle. Grają też oczywiście dla zabawy i dla xp biggrin.gif , dla odpręzenia i xp biggrin.gif , dla fragów i xp biggrin.gif , dla treningu i xp biggrin.gif , dla obj i xp biggrin.gif , żeby wygrać i dla xp biggrin.gif .

+Quote Post
tranx-san
post 16:57, 28 09 2004
Post #57

Major
Ikona Grupy

oj sa serwery stopwatch gdzie sie gra tylko na obj, fakt zawsze sie znajdzie tam jakis stasiarz, ale ten statsiarz gra tez teamowo...

btw nawet jezeli ktos gra na same fragi, to w ten sposob tez pomaga swojemu teamowi, bo to on wybija mase ludzi i dzieki niemu reszta moze sie przebic do dziala i podlozyc.

Pograj ze mna na ffa jak gram, zawsze dostaniesz hp czy ammo, pomimo tego ze gram na fragi czy nawet na xp oO

Serwery z wysokim poziomem maja ta zalete ze wiekszosc z ludzi tam grajacych to ludzie kumaci i grajac wykorzystuja to czego sie nauczyli w klanie.
Przyklad: ostatnio gralem kilka razy na serwerze BiO gdzie poziom jest dosyc wysoki, ludzie raczej chodzili w grupce, med robil kill-revive zawsze wtedy kiedy powinien zrobic, field zawsze po wyjsciu z respa rzucal medykom ammo, a eng chodzil z boku i naprawial czolg na goldzie, podkladal dyny pod bariery.

ffa o dobrym poziomie to naprawde rzyjemna gra, niewazne ze cie tam bija, sa lepsi, ale bardziej to przypomina gre teamowa niz na super serwerach 10 map + xpsave gdzie engowie sie doslownie bija o to kto zbuduje zapore czy wysadzi mur.

+Quote Post
ymma
post 17:57, 28 09 2004
Post #58

Hauptmann
Ikona Grupy

No i o tym właśnie mówię! O odrobinie chęci i dobrej woli. Niezależnie od tego, czy ktoś gra na fragi czy xp, może być i dobra zabawa i przyjemna i na wysokim poziomie. Jednak to wszystko zależy od ludzi a nie serwera. I na BIO trafiają się tacy, że szkoda gadać.

+Quote Post
blacktyger
post 15:32, 11 10 2004
Post #59

Generalmajor
Ikona Grupy

dlatego grając na fragi - gram medem bo jego jedyne zadanie to zabijać i leczyć, to robie (im0 jakoś podnoszenie ludzi daje mi taka satysfakcje jak frag o0 ) ba, zazwyczaj kill-revie bo szkoda mi "many" na apteczki wole siebie paczkowac ^^

ewe. gram miotlą ale niestety dla tych co liczą na enga - nie na obj nigdy nie wysadzam, nie stawiam min itd. tylko lamie szczotą

fildem również na warzywniakach nie daje ammo bo jest tysiąc innych fildów ja wole rzucić nalot = 4-6 fragów i teren czsty, zaś na serverach z zwyzszym poziomem wole dac ammo bo nalotem i skosze 1, góra 2

wszystko zależy (nawet mój skill o.0) od poziomu servera, z jakim nastawieniem wejde i z jakim towarzystwem się spotkam. gram wyłącznie dla zabawy, a jeśli bawi mnie to, co innych nie krzywdzi (TK) to myślę że mogę to z czystym sumieniem robić ?

+Quote Post
Valkir
post 20:59, 17 10 2004
Post #60

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 652

Ja generalnie gram kampanie tylko wtedy kiedy zjadą nas na klanówce - trzeba się dowartosciować tongue.gif A tak to tylko i wylacznie sw, bo tylko w tym trybie mozna sie czegokolwiek nauczyc. Zalez od serwera, ale granie z xp powyzej 500 to bezsens. Widac miny na 4 lv battle sensa, masz akimbo ktore jest smiercionosne, pf ma smg. A na sw rzadko sie zdarza zeby miec np. lv light weapons>2. Chyba ze z botami.
Ja generalnie gram 3 klasami: medic, lojt lub pf. Po prostu lubie i juz. I nienawidze ludkow ktorzy we mnie nawalaja bo chca ammo :<

+Quote Post

4 Stron V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi