IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Closed TopicStart new topic
> UCIĘŁO MI POSTY !!, stałem się obershutze !!! Dlaczego?
evil_lord
post 14:44, 3 01 2004
Post #1

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 952

Dlaczego mój podpis nie WYŚWIETLA KOLORÓW I DLACZEGO STAŁEM SIE OBZERSHUTZE CHOĆ MIAŁEM 61 POSTÓW. WOLFSZLAGIER RATUJ !!! ALBO INNI ADMINI!! NIE PRZEKLINAŁEM , NIE OŚMIESZAŁEM I NAGLE MAM 14 POSTÓW !!! CZEMU?
Go to the top of the page

+Quote Post
Runos
post 15:42, 3 01 2004
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 563

Moze twoje tematyi posty byly poprostu bensensowne i je wolf wywalil. Zabrali ci tylko 50 postow... Dajmosowi 300 zabrali...

+Quote Post
sin
post 16:12, 3 01 2004
Post #3

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 47

moj podpis - to samo :C
prawdopodobnie spamowales [chyba ja tez biggrin.gif] wiec najpierw moj poscik idzie do kochanego [swiety?] moderatora i on bedzie uznal co jest ok a co jest spamem...

+Quote Post
Maczo
post 16:28, 3 01 2004
Post #4

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 795

Life is brutal! Tak serio, to wszystkich prędzej czy później czeka ten los. sad.gif Nawet samemu Wolfszlagerowi obcięło posty. Jak nie znasz powodu, to masz problem!

+Quote Post
evil_lord
post 16:33, 3 01 2004
Post #5

Major
Ikona Grupy

JAK TO NIC?? TO WSZYSTKO? NIE MOŻNA NIC ZROBIĆ?? PO PROSTU TAK SIĘ ZDAŻA? PARANOJA !! HELP!

+Quote Post
Evingolis
post 17:59, 3 01 2004
Post #6

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 253

O co ci właściwie chodzi? Napisałeś te posty aby uzewnętrznić swoje zdanie, zostały przeczytane i zapamiętane albo i nie. Pomijając ich poziom (nei wiem jaki był, ale pewnie niezbyt wielki skoro już ich nie ma) osiągnąłeś już swój cel. I o co tu płakać? Powiesisz się bo znikneły jakieś tam posty i masz jakąś mniejszą cyferke pod nickiem? Czy to takie ważne? Co to za różnica czy masz tam cyfre 1 czy 1001 ? Swoje zdanie w dyskusji wyraziłeś i czego więcej chcieć? Swoich postów w złotej ramce? Sądze że to świetny pomysł takie sprzątanko, z każdego domu usuwa się czasem przeczytaną makulature. Szczególnie ta słąbszą.

Edit:
Przeczytałęm twój post poniżej i kilka innych i chyba jestem w stanie powiedzieć ci dlaczego twoich postó wjuż nie ma. Może nie przeklinałeś i jak to ładnie ujołeś nic nie robiłęś. Niestety na 100% twoje posty NIC nie wnosiły do dyskusji czyli np:
-Powtarzasz już to co ktoś powiedział wcześniej. Po co? gdyby każdy tak robił i powiedzmy 500 userów tak zrobiło to sam sobie dopowiedz jak by to wpłyneło na dany topic.
-Wypowiadasz się nie na temat. Po co? Jeżeli topic jest o wyrzszości świąt Bożego Narodzenia nad Wilekanocą to wypowiedź że niedziele też są fajne jest nei na temat i nadaje się do kasacji.
-Zakłądasz bezsensowne topiki. Zadajesz w nich pytania na które najłatwiej uzyskać jest odpowiedź na irc lub pytania które wydawałoby się średnio inteligentnemu człowiekowi z racji swojej niemalże retoryczności nie wpadły by do głowy.

To tylko przykłady ale myśle że 90% kasowanych postów na tym forum podpada pod wyżej wymienione przypadki.
Na tym forum nikt mi nic nie skasował (chyba bo nie sprawdzam) bo pisze żadko. Na Śp. Hive z chyba 100 postów (kilka miesięcy bycia uczestnikiem forum) skasowano mi 3-5. I jakoś żyje.

+Quote Post
evil_lord
post 18:05, 3 01 2004
Post #7

Major
Ikona Grupy

QUOTE (Evingolis @ 16:59, 3 01 2004)
O co ci właściwie chodzi? Napisałeś te posty aby uzewnętrznić swoje zdanie, zostały przeczytane i zapamiętane albo i nie. Pomijając ich poziom (nei wiem jaki był, ale pewnie niezbyt wielki skoro już ich nie ma) osiągnąłeś już swój cel. I o co tu płakać? Powiesisz się bo znikneły jakieś tam posty i masz jakąś mniejszą cyferke pod nickiem? Czy to takie ważne? Co to za różnica czy masz tam cyfre 1 czy 1001 ? Swoje zdanie w dyskusji wyraziłeś i czego więcej chcieć? Swoich postów w złotej ramce? Sądze że to świetny pomysł takie sprzątanko, z każdego domu usuwa się czasem przeczytaną makulature. Szczególnie ta słąbszą.

Tak mówisz bo Ciebie to nie spotkało.........uważam że moje posty nie były złe.......nie przeklinałem i wogóle nic nie robiłem ! Mam nadzieje że to był przypadek i można to jakoś odkręcić!

+Quote Post
ronin
post 18:47, 3 01 2004
Post #8

Hauptmann
Ikona Grupy

Skąd: z miasta (co nie widac? hmm przynajmniej nie czuc... ;))
Nr użytkownika: 96

QUOTE (Maczo @ 14:28, 3 01 2004)
Life is brutal! Tak serio, to wszystkich prędzej czy później czeka ten los. sad.gif Nawet samemu Wolfszlagerowi obcięło posty. Jak nie znasz powodu, to masz problem!

hmm maczo radze uwazac bo jak narazie wiekszosc twoich postow jest takich jak ten, co to znaczy? ze nie wnosza onie nic nowego do dyskusji w wiekszosci sa ta tylko przytakiwania oraz odpowiedzi typu "hmm ciekawe tez tego nie wiem" itp.

+Quote Post
evil_lord
post 18:57, 3 01 2004
Post #9

Major
Ikona Grupy

QUOTE (Evingolis @ 16:59, 3 01 2004)

Edit:
Przeczytałęm twój post poniżej i kilka innych i chyba jestem w stanie powiedzieć ci dlaczego twoich postó wjuż nie ma. Może nie przeklinałeś i jak to ładnie ujołeś nic nie robiłęś. Niestety na 100% twoje posty NIC nie wnosiły do dyskusji czyli np:
-Powtarzasz już to co ktoś powiedział wcześniej. Po co? gdyby każdy tak robił i powiedzmy 500 userów tak zrobiło to sam sobie dopowiedz jak by to wpłyneło na dany topic.
-Wypowiadasz się nie na temat. Po co? Jeżeli topic jest o wyrzszości świąt Bożego Narodzenia nad Wilekanocą  to wypowiedź że niedziele też są fajne jest nei na temat i nadaje się do kasacji.
-Zakłądasz bezsensowne topiki. Zadajesz w nich pytania na które najłatwiej uzyskać jest odpowiedź na irc lub pytania które wydawałoby się średnio inteligentnemu człowiekowi z racji swojej niemalże retoryczności nie wpadły by do głowy.

To tylko przykłady ale myśle że 90% kasowanych postów na tym forum podpada pod wyżej wymienione przypadki.
Na tym forum nikt mi nic nie skasował (chyba bo nie sprawdzam) bo pisze żadko. Na Śp. Hive z chyba 100 postów (kilka miesięcy bycia uczestnikiem forum) skasowano mi 3-5. I jakoś żyje.

Po pierwsze: ŻADEN Z MOICH POSTÓW NIE ZOSTAŁ USUNIĘTY One wciąż się znajdują na forum, więc nie pisz o tym o czym nie masz pojęcia !! mad.gif
Po drugie: Topici które zacząłem mają kilka stron-czyt.było zapotrzebowanie na temat poruszony w topicu i tylko RAZ dostałem uwagę że mogłem spojrzeć do starszych postów.
Po trzecie twój post nic nie wnosi do tematu i mi w niczym nie pomaga.

+Quote Post
Evingolis
post 19:54, 3 01 2004
Post #10

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 253

1)Nie mam pojęcia ? A o czym powinienem mieć ? Jak mówisz miałeś 61 postów a masz 20 i zdegradowało ci range. W twoim profilu jest link który umożliwia obejrzenie wszystkich twoich postów. Nie widze tam 61. Oparłem sie na TWOICH słowach. Tyle jeśli chodzi o znajomość czegoś tam o czym mówisz.

2)Przykłady twoich postów (w całości, bez linków do nich, sam powinieneś wiedzieć gdzie co piszesz):

-Racja Phantom ten temat jest wart uwagi......z drugiej strony może lepiej dać im szansę? Przecież nie można w nieskończoność ich "tępić". Może pod nową "intligentniejszą" nazwą będą grali uczciwie? Zobaczymy !!

-To nie jest głupi pomysł!! Zdadzam się z Tobą Chronos!!

-SUpEr !!! v57 v57 v57 - tylko kiedy on sie pokaże??

Wybrane losowo. Komentarza nie będzie, sam się zastanów.

3)Twoje topiki które zostały nie mają po kilka stron długości, dodatkowo duża część postów w nich zwartych jest twoja. Pozatym to że topic ma kilka-kilkanaście stron nie musi świadczyć o jego mądrości (w przeważającej ilości spam). Część pytań przez ciebie zadanych mogłeś zadać na irc i uzyskałbyś na nie odpowiedź (pytaj poszczególnych ludzi na prv inaczej nikomu się nie chce zwykle smile.gif ).

4)Mój post nic ci nie daje bo ty niczego nie potrzebujesz. Rangi na forum? Cyferki pod nickiem? Czy czegoś jeszcze? Pytanie o niewyświetlanie kolorów
9jedyne sensowne) jak i pozostałe zadaj na prv adminowi a nie zaśmiecasz forum.

+Quote Post
evil_lord
post 20:02, 3 01 2004
Post #11

Major
Ikona Grupy

Masz rację, choć posty które wybrałeś nie wyglądają zbyt okazale bo zostały......"wyrwane z kontekstu".......Wysłałem zapytanie do Adminia może on coś poradzi..dzięki że chciało się Tobie tyle pisać.. biggrin.gif

+Quote Post
Gooral
post 20:02, 3 01 2004
Post #12

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 283

A po co wam te wysokie liczby, które świadczą ile masz postów, jesteś oberschutze czy bóg wie kim i co? puchar świata za to i tak nie dostaniesz... Mi WOLFszLAGIER usunął w sumie chyba z 50 postów i jakoś nie narzekam, ponieważ zdaje sobie sprawe, że i ten post prawdopodobnie zostanie usunięty... wyobraź sobie forum na którym żaden admin, ani moderator nie usuwa bezsensownych postów... wyglądałoby to jak śmietnik, a forum przecież ma na celu pomagać wink.gif

+Quote Post
evil_lord
post 20:10, 3 01 2004
Post #13

Major
Ikona Grupy

Wiem......ale chyba wolisz mieć jakieś cyferki, lub stopnie czy ich nie mieć? Nie chce mi się wierzyć że są Tobie obojętne.....choć z drugiej strony nie wydaję mi się aby jakoś spamował lub pisał bez sensu. No cóż trudno - i tak rejestrując sie na forum nie robiłem tego, aby nabijać posty. Chciałbym aby ten temat został zamknięty.

+Quote Post
Outs!d3r
post 20:52, 3 01 2004
Post #14

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 774

Wiesz co Evil_Lord zachowujesz się jak typowa XP-lamka. Wiem ze pierwsze lepsze forum nie ma z ET nic wspólnego, ale jesli masz pisać posty niepotrzebne tylko po to, zeby nabic sobie tych liczbek, to lepiej nie przychodź na forum.

+Quote Post
evil_lord
post 20:59, 3 01 2004
Post #15

Major
Ikona Grupy

QUOTE (evil_lord @ 19:10, 3 01 2004)
No cóż trudno - i tak rejestrując sie na forum nie robiłem tego, aby nabijać posty. Chciałbym aby ten temat został zamknięty.

Myślę że to wystarczy samo za siebie..........ciekawe jak ty byś się zachował?

+Quote Post
Spy
post 21:01, 3 01 2004
Post #16

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1020

Ale jednak troche sie napisał i miał satysfakcje ze napisał 61 postów i był sergantem. Te rangi świadczą jakby o doświadczeniu gracza w pisaniu postów (wiem ze to głupi brzmi), gdy masz wyzsza ranga to jestes jakby szanowany a nie jak jakis bobus napisałes 2 posty i sie cieszysz.

+Quote Post
blacktyger
post 21:07, 3 01 2004
Post #17

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

ehh odutsider to nie jest pierwsze lepsze forum bez przesady .. to jawiększe forum w polsce o ET smile.gif

jeśli mam się wyrazić na temat choć będzie to trudne ponieważ pytanie zakladającego tego posta jest bez sensu to powiem tylko tyle ..

jeśli ty takie posty piszesz które mają kilka stron to ja dziękuję .. bo jeśli byś jescze nie zuważył to połowe napisałeś ty a druga połowa to "bluzgi" na Ciebie ....

mi też skasowano pare postów ale na opewno nie bez powodu ... oczywiście gdybym strcił swoje 200 postów był bym zdziwiony ale napewno nie zkładał bym topicu który jest sam w sobie spamem ..... i jescze się pluł że mi kasują moje topici ... oczekuje po adminie skasowania zarówno mojego jak i wszystkich bioroących w tej dyskusji udział, postów gdyż są bez sensu i nie związane z temat ET .... sajonara

edit:

Spy przyznasz żę 60 postów to nie ejst zbyt dużo ..

Co do kolorów w sygnatuże również chciał bym wiedzieć dlaczego nie ma ... hmm troszke to wkurzające :/

+Quote Post
Go��_Stick
post 21:09, 3 01 2004
Post #18

Goście

Evil_Lord ty tylko się wpisujesz żeby mieć więcej POSTÓW ??

========================================R=E=K=L=A=M=A===================================

Zapraszam! - www.sow.friko.pl

user posted image

+Quote Post
evil_lord
post 21:15, 3 01 2004
Post #19

Major
Ikona Grupy

QUOTE (evil_lord @ 19:59, 3 01 2004)
Myślę że to wystarczy samo za siebie..........ciekawe jak ty byś się zachował?

ILE RAZY MAM POWTARZAĆ. PO PROSTU ZDZIWIŁEM SIĘ ZĘ MI "TROCHĘ" UBYŁO POSTÓW - TO TYLE. PROSZĘ O ZAMNIECIE TEMATÓW. I JESZCZE JEDNO- MOJE POSTY NIE ZOSTALY USUNIĘTE

+Quote Post
DaBi
post 22:21, 3 01 2004
Post #20

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 19

Zgodnie z życzeniem autora tegoż topicu zostanie on zamkniety.
Co miało być przekazane zostało raczej już przekazane wiec nie widze sensu aby to tu trzymać.

EoT wink.gif

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi