![]() ![]() |
0:22, 4 01 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 347 Dołączył: 23-11-2003 Skąd: Starogard Gdański Nr użytkownika: 795 |
Czeka mnie to prędzej, czy później. Płakać nie będę! |
||
|
|
|||
9:12, 4 01 2004
|
|
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
z ta iloscia postow to i tak wiadomo kto pisze na jakim poziomie. ja mam chyba cos okolo 350 postow i nie przejalbym sie, gdyby wyzerowano mi licznik. nawet fajnie miec 0 na poczatku, poniewaz kojarzy mi sie to z poczatkami tego forum, kiedy posty staly na dosyc wysokim poziomie w porownaniu z chwila obecna. smutna prawda, ale niestety prawda. obecnie wiekszosc topicow nic nie wnosi albo powiela stare pomysly. wiec swiety nie obraze sie, jesli zobacze zero pod avatarem. zreszta i tak dziwie sie, ze jeszcze jestem na tym forum, malo co nie dostalem bana, ale to inna sprawa. wiec placzcie sie i uzalajcie nad cyferkami, bo wazni sa ludize, a nie liczby. nie chce sie stac statystyka, numerem na forum, ale zostac w jakis sposob zapamietanym.
|
|
|
|
14:22, 4 01 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 66 Dołączył: 25-10-2003 Nr użytkownika: 563 |
Ten temat chyba jest poto zeby nash super swietny kolega sobie posty ponabijal.... Zamknac ten topic albo wykasowac... Albo walnac do Hyde park... i zamknac...Bo to sa "PROBLEMY TECHNICZNE" a nie "Pomoc dla idiotow"......
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |