IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Closed TopicStart new topic
> UCIĘŁO MI POSTY !!, stałem się obershutze !!! Dlaczego?
Maczo
post 0:22, 4 01 2004
Post #21

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 795

QUOTE (ronin @ 17:47, 3 01 2004)
hmm maczo radze uwazac bo jak narazie wiekszosc twoich postow jest takich jak ten, co to znaczy? ze nie wnosza onie nic nowego do dyskusji w wiekszosci sa ta tylko przytakiwania oraz odpowiedzi typu "hmm ciekawe tez tego nie wiem" itp.

Czeka mnie to prędzej, czy później. Płakać nie będę! biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
blinkkin
post 9:12, 4 01 2004
Post #22

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

z ta iloscia postow to i tak wiadomo kto pisze na jakim poziomie. ja mam chyba cos okolo 350 postow i nie przejalbym sie, gdyby wyzerowano mi licznik. nawet fajnie miec 0 na poczatku, poniewaz kojarzy mi sie to z poczatkami tego forum, kiedy posty staly na dosyc wysokim poziomie w porownaniu z chwila obecna. smutna prawda, ale niestety prawda. obecnie wiekszosc topicow nic nie wnosi albo powiela stare pomysly. wiec swiety nie obraze sie, jesli zobacze zero pod avatarem. zreszta i tak dziwie sie, ze jeszcze jestem na tym forum, malo co nie dostalem bana, ale to inna sprawa. wiec placzcie sie i uzalajcie nad cyferkami, bo wazni sa ludize, a nie liczby. nie chce sie stac statystyka, numerem na forum, ale zostac w jakis sposob zapamietanym.

+Quote Post
Runos
post 14:22, 4 01 2004
Post #23

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 563

Ten temat chyba jest poto zeby nash super swietny kolega sobie posty ponabijal.... Zamknac ten topic albo wykasowac... Albo walnac do Hyde park... i zamknac...Bo to sa "PROBLEMY TECHNICZNE" a nie "Pomoc dla idiotow"...... dry.gif

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi