![]() ![]() |
0:15, 28 01 2004
|
|||||||
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 112 Dołączył: 15-10-2003 Nr użytkownika: 489 |
Imo the best demo jakie kiedykolwiek w zyciu widzialem sprobuje wam ten mecz nieco przyblizyc. Mecz rozegral sie na oasis: x pierwsze bronilo. Boska taktyka x nie pozwalala xx dojsc do flagi gdysz zawodnicy x blokowali starannie wejscia do flagi na old city z ckm'em na czele(oczywiscie na stojaka:D). Piekne team worki zawodnikow z xx doprowadzilo w koncu do zabrania flagi, oczywiscie przeciwnik nie oddal tak latwo flagi i w miedzy czasie odbil ja kilka razy. Obrona dzial wygladala bardzo dobrze i dziala nie zostaly wysadzone. Atak: Oczywiscie jak kazdy dobry klan x postanowilo zbudowac water pomp, ale zeby niebylo ryzyka ze ktos zajdzie enga od tylu to go caly team pilnowal. Szybkie ataki na flage i mur zniszczony, a potem w blyskawicznym czasie zniszczone dziala. Obrona xx: tak ja poprzednio Atak: Po za tym ze gra na bardzo wysokim poziomie to zachwycila mnie jedna bardzo skuteczna metoda ataku xx. Lojt rzucil nalot, niebylo by w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie to ze nalot slurzyl......jako zaslona dymna w tunela a pozatym po co tracic granat skoro pasek sie naladuje?:C
Gra na bardzo wysokim poziemie a pozatym dobre zrodlo nauki speed jump'ow Polecam te dema jako ze wyszego poziomu gry chyba jeszcze nigdy nie widzialem
|
||||||
|
|
|||||||
1:14, 28 01 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 204 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 499 |
No nie wiem , naprawde nie wiem . Słyszałem że najlepsze mecze grał Areczek ale nigdzie nie moge zdobyć żadnego dema
|
|
|
|
1:29, 28 01 2004
|
|
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
po prostu elita. nigdy nie widzialem tak pieknego korzystania ze scrolla do zmiany broni. te wspaniale speedjumpy, skoki na plaskich powieszchniach. dobijanie cial to istna perfekcja, nie wspominajac o samotnych atakach medykow. dawno nie widzialem takich meczykow. mam nadzieje, ze pojawia sie kolejne dema. teraz wiem jak roztawiac miny, po 6 w jednym miejscu. istna elita sceny nie tylko polskiej, ale i swiatowej.
|
|
|
|
1:48, 28 01 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 204 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 499 |
NIEBIOSA GRZMIĄ !!!!!!!
CUDZE CHWALICIE A SWEGO NIE ZNACIE Ten owczy pęd , fascynacja klanami szwedzkimi a tu gdzieś w zakamarku sceny prawdziwa PERŁA A tak na serio to dobrze że ludzie chcą grac w ET , ta gra ich bawi , nieważne są wyniki ważny jest udział |
|
|
|
1:50, 28 01 2004
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
A ja powiem szczerze, ze nie rozumiem o co chodzilo autorowi tematu.
Zeby pokazac, ze klan winter jest slaby, czy zeby pokazac, iz mimo ze sa slabi daja demka?? Nie przepadam za klanem winter z powodu numerow jakie wczesniej wyrabiali. Jak juz pewnie wszyscy wiedza jest to byle FM, ostatnio PZ, pozniej winter, a aktualnie w Cb maja wpsiane winter the gay clan Jesli chodzi o to, ze sa slabi, to przeciez kazdy klan na poczatku jest slaby i kazdy jesli troche pogra bedzie zdobywal doswiadczenie i w koncu bedzie lepszy. W tym przypadku okazali sie lepsi od GdW. |
|
|
|
2:29, 28 01 2004
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
heh no co... ja te demka ogladalem juz dawno. i wiele sie nauczylem, np grajac fo trzeba stac tak mniej wiecej przy samym wyjsciu z respa zeby dawac calej ekipie ammo i to ile xp za to bedzie... olaboga... w dodatku ten mg.. tez bardzo ciekawe rozwiazanie..
co do demek, ja lubie ogladac wszystkie.. niektore sa tak fascynujace ze pomagaja w usnieciu... ludzie dawac wiecej demek!! nie wstydzmy sie naszej gry btw Thoro, daj mi to demko jak was gs ganiali po respie z nozami |
|
|
|
12:03, 28 01 2004
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Tak czytam, czytam ten topic i się zastanawaim
- Czy nie połączyć go razem z topikiem "Jak zostać idiotą w jeden dzień" ? - cokolwiek to miałoby znaczyć :/ |
|
|
|
16:43, 28 01 2004
|
|||||
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 112 Dołączył: 15-10-2003 Nr użytkownika: 489 |
Niechodzi mi o to ze sa slabi i ze daja demka bo to akurat nie jest wazne. Poniekad chcialem pokazac ze sa slabi, ale skoro sa slabi to po co do cb sie pchaja?. Droga sprawa to ze demka sa naprawde na wysokim poziomie kulturalnym i taktycznym( c4 powinno sie obrony flagi od nich uczyc). Po 3 demka wywarly na mnie prawdziwy zachwyt, piekne speed jumpy na goldzie, tyle juz w to gram a tak nieumiem jak oni to robili.
jak chcesz swiety:C ale chyba lepiej to odseparowacm zeby kazdy mogl pisac swoje recenzje:D |
||||
|
|
|||||
17:40, 28 01 2004
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Dopóki nikt nie bluzga, gra kulturalnie, dotrzymuje terminy spotkań to nie widze sensu takich topiców na forum.
Jeśli chcą to mogą sobie grać nawet w 6 soldów z flamerem, 6 soldów na stojaka z mg42 czy 6 covert opsów. Jak zaczną dostawać w dupę to albo coś zmienią w swojej grze albo się rozpadną albo będą dalej tak samo grać :/ Wytykanie na forum błędów innych klanów, braku w skillu i braku znajmości zasad dobrego grania w ET (chociaż takie uwagi mogą być najbardziej słuszne) z reguły do niczego dobrego nie prowadzi - Prędzej takie topici prowadzą do kłótni, flame-wars itp niż do czegoś konstruktywnego. Po co się pchają do CB ? Ladder jest dla wszystkich, Cupy są dla wszystkich chętnych, każdy klan bez względu na to czy gra za!@#iście czy bardzo słabo może się zapisać. Dla elity jest CB Euro Cup, jakieś inne invite cupy (np ostatnio ocrana cup) czy też pierwsza liga Open Cup. Nie ma obawy że słaby klan tam się dostanie. |
|
|
|
19:55, 28 01 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 62 Dołączył: 26-10-2003 Nr użytkownika: 568 |
Heh winter...
nadal nie zapomne jak sie wepchali na nasz trening i dopóki nie dostali kicka wyzywali ac od lamek - chociaż pierwszy raz nas widzieli. |
|
|
|
19:03, 29 01 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 25 Dołączył: 8-01-2004 Skąd: Lublyn Nr użytkownika: 1064 |
Tu byla moja publiczna blazenada.
|
|
|
|
19:06, 29 01 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 95 Dołączył: 17-11-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 755 |
Blitztrager widze ze nic nie zrozumiales z tego topicu...
EDIT: Blitztrager zmienil swojego posta. mlody sk8er -> lol jeszcze raz przeczytaj co napisalem. duzo tego nie bylo. Blitztrager wzial ten topic na powaznie i napisal komentarz ktory po moim poscie zmienil. |
|
|
|
19:24, 29 01 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 43 Dołączył: 30-09-2003 Nr użytkownika: 344 |
Zuber lol
|
|
|
|
21:02, 29 01 2004
|
|
|
no ciezki topic tylko dla pro graczy:<
|
|
|
|
22:50, 29 01 2004
|
|||
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 25 Dołączył: 8-01-2004 Skąd: Lublyn Nr użytkownika: 1064 |
Rzeczywiscie macie racje nie zrozumialem topicu, choc ogladajac demko i pamietajac topic cos mi switalo Czlowiek czasem patrzy jak kon z klapkami na oczach, tylko do przodu. Dzieki za kubel wody i w tej chwili zdecydowanie mi sie podoba twoj topic R4Gn4k - GT |
||
|
|
|||
9:31, 30 01 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 207 Dołączył: 13-08-2003 Nr użytkownika: 92 |
Ciekawe co ludki z DSky, gs etc .... pomysleliby ogladajac dema z waszych meczy (jezeli wogule przyszloby im do glowy je ogladac) ??? "Bueheheheheheh", "omg lol" ???? zawsze jest latwo robic beke ze slabszego ...... a czesc tu sie wypowiadajacych niewiele sie rozni od kolesi na demie .....
|
|
|
|
10:01, 30 01 2004
|
|
|
Masz racje FarSight . Pamiętam jeden tren ss vs dsky gdzie przez parę minut zastanawiałem sie skąd oni k@%*a strzelają . Później juz wiedziałem ale nic nam to nie pomogło
Każdy jakoś tam zaczyna , jedni mają jakieś doświadczenia z innymi grami dla innych jest to pierwsza gra polegająca na teamplay'u . Pamiętam poczatki SS w ET , ffa i tragedia . Później ogladanie demek , przygotowanie taktyk , treningi i naprawdę pare niezłych meczy . Zwracam się teraz do bohaterów Co do samego topicu hmmm jeżeli bohaterowie grają 4 fun to napewno ich to nie dotyka , jezeli chcą coś osiagnąć i mają ikre to napewno spowoduje on mobilizację chęć zwycieżania , jeżeli się poobrażają i rozwiążą klan tzn że się do gry nie nadają . |
|
|
|
15:30, 30 01 2004
|
|
|
jak bym ten caly klan winter lubil to bym z nich nie szydzil ale skoro zachowywali sie jak c@#!a na ffa i probowali jakies przekrety robic to trza z nich wylewac. Jak by jakis klan gral slabo ale nierobil z siebie bog wie jaki dobry klan to nikt by sie z nich nie smial z faktu ze winters zachowywali sie po chamsku to poprostu ogladajac ich dema poplakalem sie ze smiechu i chcialem zeby inni tez sie posmiali:C(jak gralismy z Dsky to jedno dizalo wysadzilismy:x szkoda ze nikt go nie bronil:D)
|
|
|
|
23:12, 1 02 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 62 Dołączył: 26-10-2003 Nr użytkownika: 568 |
Nie no lol, ale i tak komentarze są najlepsze.
Pisownia oryginalna (tylko kropki moje), oczywiście wszystko na OGÓLNYM, no bo my nie mamy żadnych tajemnic! "ulecz mnie ,ku.rwa" "ej czemu mnie kika za panka" "miny stawiac!!!!!!!" "ida teraz! Wszyscy idą!" "juz po nas" "muwi sie trudno" "1-0 1-0 1-0 1-0 1-0 1-0 1-0 1-0 1-0 1-0 1-0 1-0 1-0" "damy rade!!!" i jeszcze rotflowa celność, a w szczególności gdy pan z winter zabił jedną serią przeciwnika który próbował wydostać sie z kanału, przy czym pan z winter zabił go 2 strzałami ale strzelał dalej przez 4 sekundy. |
|
|
|
23:34, 2 02 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 356 Dołączył: 1-01-2004 Skąd: Biłgoraj Nr użytkownika: 1021 |
Najlepsze to jest jak rzucaja granaty (leca w sciany) a moja ulubiona sytuacja to ze gosciu biegl i rzucil granat w drzewo przed siebie)
BTW: Popracujcie nad ortografia bo kiepsko jest |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |