Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: The best
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Scena klanowa
R4Gn4k
http://www.clanbase.com/demolist.php?post=1&wid=2707754

Imo the best demo jakie kiedykolwiek w zyciu widzialem sprobuje wam ten mecz nieco przyblizyc.

Mecz rozegral sie na oasis:

x pierwsze bronilo. Boska taktyka x nie pozwalala xx dojsc do flagi gdysz zawodnicy x blokowali starannie wejscia do flagi na old city z ckm'em na czele(oczywiscie na stojaka:D). Piekne team worki zawodnikow z xx doprowadzilo w koncu do zabrania flagi, oczywiscie przeciwnik nie oddal tak latwo flagi i w miedzy czasie odbil ja kilka razy. Obrona dzial wygladala bardzo dobrze i dziala nie zostaly wysadzone.

Atak:

Oczywiscie jak kazdy dobry klan x postanowilo zbudowac water pomp, ale zeby niebylo ryzyka ze ktos zajdzie enga od tylu to go caly team pilnowal. Szybkie ataki na flage i mur zniszczony, a potem w blyskawicznym czasie zniszczone dziala.

Obrona xx:

tak ja poprzednio

Atak:

Po za tym ze gra na bardzo wysokim poziomie to zachwycila mnie jedna bardzo skuteczna metoda ataku xx. Lojt rzucil nalot, niebylo by w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie to ze nalot slurzyl......jako zaslona dymna w tunela a pozatym po co tracic granat skoro pasek sie naladuje?:C

http://www.clanbase.com/demolist.php?post=1&wid=2687883

Gra na bardzo wysokim poziemie a pozatym dobre zrodlo nauki speed jump'ow

Polecam te dema jako ze wyszego poziomu gry chyba jeszcze nigdy nie widzialem
UCZYC SIE TAKTY Z TYCH DEM!:d

Termit
No nie wiem , naprawde nie wiem . Słyszałem że najlepsze mecze grał Areczek ale nigdzie nie moge zdobyć żadnego dema mad.gif
blinkkin
po prostu elita. nigdy nie widzialem tak pieknego korzystania ze scrolla do zmiany broni. te wspaniale speedjumpy, skoki na plaskich powieszchniach. dobijanie cial to istna perfekcja, nie wspominajac o samotnych atakach medykow. dawno nie widzialem takich meczykow. mam nadzieje, ze pojawia sie kolejne dema. teraz wiem jak roztawiac miny, po 6 w jednym miejscu. istna elita sceny nie tylko polskiej, ale i swiatowej.
Termit
NIEBIOSA GRZMIĄ !!!!!!!
CUDZE CHWALICIE A SWEGO NIE ZNACIE biggrin.gif
Ten owczy pęd , fascynacja klanami szwedzkimi a tu gdzieś w zakamarku sceny prawdziwa PERŁA biggrin.gif
A tak na serio to dobrze że ludzie chcą grac w ET , ta gra ich bawi , nieważne są wyniki ważny jest udział biggrin.gif
Thoro
A ja powiem szczerze, ze nie rozumiem o co chodzilo autorowi tematu.
Zeby pokazac, ze klan winter jest slaby, czy zeby pokazac, iz mimo ze sa slabi daja demka??

Nie przepadam za klanem winter z powodu numerow jakie wczesniej wyrabiali. Jak juz pewnie wszyscy wiedza jest to byle FM, ostatnio PZ, pozniej winter, a aktualnie w Cb maja wpsiane winter the gay clan blink.gif (jesli to jest zabawne to gratki), ale skoro jest mozliwosc umieszczania demek to czemu maja tego nie robic?? Ich nie obchodzi czy ktos bedzie sie uczyl z tego demka, tylko chca pokazac, jak to wygrali ze slabym klanem. Dla mnie zwyciestwa ze slabymi klanami nie sa zadnym powodem do dumy i nie umieszczam demek, ale skoro oni chca pokazac swoj mecz to czemu im tego zabronic?? Kto powiedzial, ze demka maja sluzyc do nauki. To po prostu meczyk, ktory sobie mozesz obejrzec, tak jak mecz pilki noznej w TV. Inna sprawa, ze jak graja dobre klany to mozna sie czegos nauczyc (tak samo w pilce tongue.gif przy dobrych druzynach biggrin.gif ), ale jak ktos lubi ogladac to oglada , wiec nie rozumiem o co chodzi.

Jesli chodzi o to, ze sa slabi, to przeciez kazdy klan na poczatku jest slaby i kazdy jesli troche pogra bedzie zdobywal doswiadczenie i w koncu bedzie lepszy. W tym przypadku okazali sie lepsi od GdW.
tranx-san
heh no co... ja te demka ogladalem juz dawno. i wiele sie nauczylem, np grajac fo trzeba stac tak mniej wiecej przy samym wyjsciu z respa zeby dawac calej ekipie ammo i to ile xp za to bedzie... olaboga... w dodatku ten mg.. tez bardzo ciekawe rozwiazanie..

co do demek, ja lubie ogladac wszystkie.. niektore sa tak fascynujace ze pomagaja w usnieciu...
ludzie dawac wiecej demek!! nie wstydzmy sie naszej gry tongue.gif
btw Thoro, daj mi to demko jak was gs ganiali po respie z nozami biggrin.gif
Swiety
Tak czytam, czytam ten topic i się zastanawaim
- Czy nie połączyć go razem z topikiem "Jak zostać idiotą w jeden dzień" ? - cokolwiek to miałoby znaczyć :/
R4Gn4k
Zeby pokazac, ze klan winter jest slaby, czy zeby pokazac, iz mimo ze sa slabi daja demka??

Niechodzi mi o to ze sa slabi i ze daja demka bo to akurat nie jest wazne. Poniekad chcialem pokazac ze sa slabi, ale skoro sa slabi to po co do cb sie pchaja?. Droga sprawa to ze demka sa naprawde na wysokim poziomie kulturalnym i taktycznym( c4 powinno sie obrony flagi od nich uczyc). Po 3 demka wywarly na mnie prawdziwy zachwyt, piekne speed jumpy na goldzie, tyle juz w to gram a tak nieumiem jak oni to robili.

jak chcesz swiety:C ale chyba lepiej to odseparowacm zeby kazdy mogl pisac swoje recenzje:D
Swiety
Dopóki nikt nie bluzga, gra kulturalnie, dotrzymuje terminy spotkań to nie widze sensu takich topiców na forum.

Jeśli chcą to mogą sobie grać nawet w 6 soldów z flamerem, 6 soldów na stojaka z mg42 czy 6 covert opsów. Jak zaczną dostawać w dupę to albo coś zmienią w swojej grze albo się rozpadną albo będą dalej tak samo grać :/

Wytykanie na forum błędów innych klanów, braku w skillu i braku znajmości zasad dobrego grania w ET (chociaż takie uwagi mogą być najbardziej słuszne) z reguły do niczego dobrego nie prowadzi - Prędzej takie topici prowadzą do kłótni, flame-wars itp niż do czegoś konstruktywnego.

Po co się pchają do CB ? Ladder jest dla wszystkich, Cupy są dla wszystkich chętnych, każdy klan bez względu na to czy gra za!@#iście czy bardzo słabo może się zapisać.
Dla elity jest CB Euro Cup, jakieś inne invite cupy (np ostatnio ocrana cup) czy też pierwsza liga Open Cup. Nie ma obawy że słaby klan tam się dostanie.
VISTORANTE
Heh winter...

nadal nie zapomne jak sie wepchali na nasz trening i dopóki nie dostali kicka wyzywali ac od lamek - chociaż pierwszy raz nas widzieli.
Blitztrager
Tu byla moja publiczna blazenada. ph34r.gif
zUBER
Blitztrager widze ze nic nie zrozumiales z tego topicu...

EDIT: Blitztrager zmienil swojego posta.

mlody sk8er -> lol jeszcze raz przeczytaj co napisalem. duzo tego nie bylo. Blitztrager wzial ten topic na powaznie i napisal komentarz ktory po moim poscie zmienil.
mlody sk8er
Zuber lol tongue.gif Widzę że nie potrafisz odczytać ironii w słowach Blinkkina i R4gn4ka.A co do meczu to tylko 1 cytat:"Są klany i parapety ":D
R4Gn4k
no ciezki topic tylko dla pro graczy:<
Blitztrager
QUOTE (zUBER @ 18:06, 29 01 2004)
Blitztrager widze ze nic nie zrozumiales z tego topicu...

Rzeczywiscie macie racje nie zrozumialem topicu, choc ogladajac demko i pamietajac topic cos mi switalo biggrin.gif

Czlowiek czasem patrzy jak kon z klapkami na oczach, tylko do przodu.

Dzieki za kubel wody i w tej chwili zdecydowanie mi sie podoba twoj topic R4Gn4k - GT
FarSight
Ciekawe co ludki z DSky, gs etc .... pomysleliby ogladajac dema z waszych meczy (jezeli wogule przyszloby im do glowy je ogladac) ??? "Bueheheheheheh", "omg lol" ???? zawsze jest latwo robic beke ze slabszego ...... a czesc tu sie wypowiadajacych niewiele sie rozni od kolesi na demie .....
Termit
Masz racje FarSight . Pamiętam jeden tren ss vs dsky gdzie przez parę minut zastanawiałem sie skąd oni k@%*a strzelają . Później juz wiedziałem ale nic nam to nie pomogło biggrin.gif
Każdy jakoś tam zaczyna , jedni mają jakieś doświadczenia z innymi grami dla innych jest to pierwsza gra polegająca na teamplay'u . Pamiętam poczatki SS w ET , ffa i tragedia . Później ogladanie demek , przygotowanie taktyk , treningi i naprawdę pare niezłych meczy .
Zwracam się teraz do bohaterów biggrin.gif demka , Panowie ściagajcie dema najlepszych klanów , zwracajcie uwage jak się gracze rozstawiają , jak strzelają itd .
Co do samego topicu hmmm jeżeli bohaterowie grają 4 fun to napewno ich to nie dotyka , jezeli chcą coś osiagnąć i mają ikre to napewno spowoduje on mobilizację chęć zwycieżania , jeżeli się poobrażają i rozwiążą klan tzn że się do gry nie nadają .
R4Gn4k
jak bym ten caly klan winter lubil to bym z nich nie szydzil ale skoro zachowywali sie jak c@#!a na ffa i probowali jakies przekrety robic to trza z nich wylewac. Jak by jakis klan gral slabo ale nierobil z siebie bog wie jaki dobry klan to nikt by sie z nich nie smial z faktu ze winters zachowywali sie po chamsku to poprostu ogladajac ich dema poplakalem sie ze smiechu i chcialem zeby inni tez sie posmiali:C(jak gralismy z Dsky to jedno dizalo wysadzilismy:x szkoda ze nikt go nie bronil:D)
VISTORANTE
Nie no lol, ale i tak komentarze są najlepsze.

Pisownia oryginalna (tylko kropki moje), oczywiście wszystko na OGÓLNYM, no bo my nie mamy żadnych tajemnic!
"ulecz mnie ,ku.rwa"
"ej czemu mnie kika za panka"
"miny stawiac!!!!!!!"
"ida teraz! Wszyscy idą!"
"juz po nas"
"muwi sie trudno"
"1-0
1-0
1-0
1-0
1-0
1-0
1-0
1-0
1-0
1-0
1-0
1-0
1-0"
"damy rade!!!"

i jeszcze rotflowa celność, a w szczególności gdy pan z winter zabił jedną serią przeciwnika który próbował wydostać sie z kanału, przy czym pan z winter zabił go 2 strzałami ale strzelał dalej przez 4 sekundy. biggrin.gif
Phantom
Najlepsze to jest jak rzucaja granaty (leca w sciany) a moja ulubiona sytuacja to ze gosciu biegl i rzucil granat w drzewo przed siebie) laugh.gif spoko meczyk mozna sie posmiac. Mg na stojaka tez spoko jak i zaslona dymna z flary airstrike biggrin.gif bez obrazy chlopaki ale pocwiczcie rzucanie granatow bo z tego co widzialem to polowa leciala tam gdzie nie powinna blink.gif
BTW: Popracujcie nad ortografia bo kiepsko jest blink.gif
Switch
eh po takim topicu to chyba mniej klanów na scenie zacznie sie pojawiaćsmile.gif
MastaBlasta
Polecam demko z meczu winter vs SoH

jeszcze lepsze od poprzedniego (na poczatku SoH szło cieżko ale sie rozkrecili i poszło jeszcze gorzej biggrin.gif tongue.gif )

to demo to kolejny pokaz rotflowej celnosci oraz dzikich komentarzy klanu winter

Niestety nie dam linka biggrin.gif (gdzies w clan base )
sayetan
QUOTE (VISTORANTE @ 22:12, 1 02 2004)
i jeszcze rotflowa celność, a w szczególności gdy pan z winter zabił jedną serią przeciwnika który próbował wydostać sie z kanału, przy czym pan z winter zabił go 2 strzałami ale strzelał dalej przez 4 sekundy. biggrin.gif

nerwy mu puscily biggrin.gif

a tak btw. co do klanu to oni sie powinni nazywac 4Fun biggrin.gif
z filmiku sie tak nie usmialem co z komentarzy na tym forum
blinkkin
QUOTE (MastaBlasta @ 21:56, 18 02 2004)
jeszcze lepsze od poprzedniego (na poczatku SoH szło cieżko ale sie rozkrecili i poszło jeszcze gożej biggrin.gif tongue.gif )

popatrzcie na slowo 'gorzej'.

z filmiku sie tak nie usmialem co z komentarzy na tym forum

niektore osoby, ktore wypowiedzialy sie na tym topicu zapewne prezentuja niewiele gorszy poziom niz tytulowe soh czy tez winter. tutaj trzeba plakac, bo nie ma sie z czego smiac - istna tragedia wedlug sofoklesa.
maclin
Grają jak grają, nikt nie moze ich za to winić taką mają taktyke. Kazdy kiedyś był newbie wink.gif
sparrow88
Nie rozumiem
nie widziałem tego demka , ale Przecież SoH od dość dawna jest dość dobrym, i doświadczonym klanem,
Jeżeli lamili, to chyba mieli zły dzień
VISTORANTE
Jak bede mial troche czasu to wrzuce to demko na server, to sobie zobaczycie. BTW blinkkin chyba mało wierzysz o forumowiczach. Ja sam miałem o wielu niskie mniemanie, ale jak sie okazało wiekszosc gra mniej wiecej na poziomie ludzi z Hunt3r czy z innego klanu "górnopółkowego". Tak więc nie postrzegaj (Święty też ma do tego skłonność) forumowiczów jako byle lamki.

Jakbo co to w powyższym tekscie nie było ani troche bluzg czy wytykania błedów. No offence.

GL&HF
dNkN!
hyhy - faktycznie, demko jest maksymalnym wypasiorem, wielka kupa śmiechu. jednak nie można zapominać o tym, że chłopaki naprawdę się starają - takta na defens pierwszej fazy oazy, która polega na zablokowaniu ciałem w parach wejść do respa jest naprawdę ...l.l.lmao! - za!@#ista!.

Pisownia oryginalna (tylko kropki moje), oczywiście wszystko na OGÓLNYM, no bo my nie mamy żadnych tajemnic!
"ulecz mnie ,ku.rwa"
"ej czemu mnie kika za panka"
"miny stawiac!!!!!!!"
"ida teraz! Wszyscy idą!"
"juz po nas"
"muwi sie trudno"
"1-0
1-0
1-0
1-0
1-0
1-0
1-0
1-0
1-0
1-0
1-0
1-0
1-0"
"damy rade!!!"

mi się to kojarzy z kingsize'm - "ejkum kejkum, olo ratuj! olo ratuj!". boże dobrze wspominam ten dzień, w którym obadałem te dema.

i jeszcze rotflowa celność, a w szczególności gdy pan z winter zabił jedną serią przeciwnika który próbował wydostać sie z kanału, przy czym pan z winter zabił go 2 strzałami ale strzelał dalej przez 4 sekundy. 

nerwy mu puscily

czy ja wiem, mi się wydaje, że napięcie i amtosfera jaka panowała w studni zmusiła go do zamknięta oczu - tzw odruch bezwarunkowy. buehehe

z niecierpliwością czekam na kolejne produkcje.

btw. jest na forum klan :UF: który wysmażył aż 108 tematów i 1124 postów - haha... gdzie się podział irc? gg? tlen? haha, czat? :S gratulejszyns smile.gif

pzdr

Thoro
off-topic

Dankan powinienes sie domyslec, ze ja jako jeden z wiekszych spamerow tego forum i CL .:UF:. po prostu zmuszam wszystkich z klanu do pisania na forum i napisania wiecej postow niz na ogolnym tongue.gif.

btw. byloby wiecej tematow i postow, ale kasowalem niektore tematy smile.gif.
dNkN!
to się ceni - Good game!
maclin
Mamy o czym gadać, ja mam tam więcej postów niez na ogólnych razem wziętych. A irc by był pewnie zapchany jakby provider od thora go tam wpuszczał, a tak cisza biggrin.gif
rover
Pisal Swiety, pisal FarSight, a wy nadal beke krecicie. wiekszosc z was gra w klanach, a ja gram w ta gre tak dlugo i mowiac szczerze polowy waszych klanow nie znam nawet z nazwy. dlaczego to pisze? bo kazdy z was wypowiada sie jak bylby pro, pierwsza liga, ownerz itp, a tak na prawde znikacie i pojawiacie sie nigdy nic nie osiagajac, robiac tylko troszczeczke smrodu, starajac sie udowodnic swoja wyzszosc nad innymi. zauwazcie, ze nikt z tych starych, na prawde dobrych, prawie profesjonalnych klanow (Poison, C4, IC) sie tu nie wypowiada, a jak juz cos pisze, to krytykujac was, nie demka. przemyslcie to znanim znowu zaczniecie sie z kogos nabijac na forum, niezaleznie od tego czy lami, czy bluzga, czy jeste poprostu choojem.
Thoro
Rover nie wszyscy, bo na przyklad ja jako pierwszy stanalem "po stronie" winter (jesli chodzi o ta sprawe), wiec prosze bez uogolniej wink.gif.
dNkN!
QUOTE (rover @ 20:39, 5 03 2004)
Pisal Swiety, pisal FarSight, a wy nadal beke krecicie. wiekszosc z was gra w klanach, a ja gram w ta gre tak dlugo i mowiac szczerze polowy waszych klanow nie znam nawet z nazwy. dlaczego to pisze? bo kazdy z was wypowiada sie jak bylby pro, pierwsza liga, ownerz itp, a tak na prawde znikacie i pojawiacie sie nigdy nic nie osiagajac, robiac tylko troszczeczke smrodu, starajac sie udowodnic swoja wyzszosc nad innymi. zauwazcie, ze nikt z tych starych, na prawde dobrych, prawie profesjonalnych klanow (Poison, C4, IC) sie tu nie wypowiada, a jak juz cos pisze, to krytykujac was, nie demka. przemyslcie to znanim znowu zaczniecie sie z kogos nabijac na forum, niezaleznie od tego czy lami, czy bluzga, czy jeste poprostu choojem.

jeden i drugi klan z tego dema to klany, które powstały i przeminęły - czy jeszcze grają? ohmy.gif sposób gry tych ludzi - zarówno jednego jak i drugiego teamu świadczył o tym, że ci luzie kompletnie się do tego nie nadają. brak tsa jestem w stanie zrozumieć, ale dyskutowanie o meczu na ogólnym kanale w tak luźny sposób to jakieś nieporozumienie. następna sprawa - takty. rover, oglądałeś w ogóle to demo? takta winters na defens pierwszej fazy jest wy.je.ba.na:
- lojt kampi w respie i tylko w respie, rzuca ammo
- eng biega po placu i minuje wszędzie tam gdzie mu mina wypadnie
- soldat z mg stoi w wyjściu z respa, z naciskiem na stoi
- reszta biega po całej mapie i nie robi nic

omg, inna sprawa - co byś sobie pomyślał o kolesiach, którzy próbują odbić miasto teamem med + soldat z mg? co by ci przyszło do głowy gdybyś zobaczył, że druga strona daje sobie odbić miasto takim składem? jenego z nich pb kopie za cvary, po czym koles wraca i mówi, że go frajerzy kopnęli na dwie minuty. takich akcji jest naprawdę multum. nawet przeciętni gracze podeszli by do tego inaczej, rozsądniej, k#!@a normalniej. gdyby to nie był przypadek taki jaki jest - tragiczny - gdyby to byli normalni ludzie z brakiem skilla, którzy być może kiedyś będą lepsi nie targał bym z tego łacha. ich gra to profanacja
ronin
hmm tych demek juz nie mozna sciagnac wiec jeslik ktos je ma to prosze PM
bo cos ostatnio nie w humorze jestem i mam nadzieje ze to mi go poprawi smile.gif
VISTORANTE
Wyślij PW MastaBlasta'owi - on to chyba ma i może ci mailem wysłać.
Ottar
jeden i drugi klan z tego dema to klany, które powstały i przeminęły - czy jeszcze grają? ohmy.gif sposób gry tych ludzi - zarówno jednego jak i drugiego teamu świadczył o tym, że ci luzie kompletnie się do tego nie nadają... itp itd

- słyszałeś może o graniu dla przyjemności? Do tego nie trzeba się nadawać, wystarczy to lubić i dobrze się bawić. Nie każdy rodzi się z "myszką w dłoni i spędza czas w układzie 24/7 przed komputerem, m@!dując kosmitów, zbierając kolorowe kulki i wstając z przed monitora jedynie wtedy gdy skończą się chipsy bądź cola.

- Niektórzy stawiają pierwsze kroki w świecie gier komputerowych i dla nich też musi się znaleźć w nim miejsce. Od początku "pro"fesjonalnie to można co najwyżej robić kupkę w pampersa. Dochodzenie do "przyzwoitego poziomu" - jak i znaczenie tego terminu to już sprawa indywidualna. Z resztą co dla jednego będzie przyzwoitym poziomem dla innych może stanowić zaledwie "liźnięcie możliwości gry". Odsyłam do "Newbie is dead" sxl'a na esports.pl.

- Przykro mi wink.gif że ktoś "sprofanował" Twoją religię jaką jest ET.
Życząc dalszych udanych polowań na czarownice, "przesadzania warzyw", miażdżenia skillem ludzi któryz kompletnie do grania się nie nadają...

Pozdrawiam
dNkN!
dziękuję - bardzo wymowna wypowiedź, wyrafinowany popis elokwencji

niemniej jednak jestem zmuszony nie zmieniać zdania pomimo tego, że z pewnego punktu widzenia masz do pewnego stopnia rację. jestem w stanie zaakceptować takie podejście, ba - akceptuje je i nie mam nic przeciwko takiej grze, ale na to, że powoduje to u mnie spazmatyczny śmiech nic nie poradzę. mówi się, że głupote trzeba tępić już w zaródku - czym innym jak nie przejawem głupoty i nie umiejętności korzystania z mózgu jest gra tych kolesi? wiadomo, oni grają dla przyjemności, drudzy dla przyjemnośći i na poważnie, jeszcze inni zaś tylko na poważnie. bez względu na to, jakie podejście preferują objekty naszej dyskusji jedno nie wyklucza drugiego - gra się po to żeby wygrać, a właśnie zwycięstwo starali się osiągnąć. chociaż pewnie wtrącisz, że np. ac milan nie gra po to żeby wygrywać a po prostu kopać piłkę. szczerze mówiąc, nie wiem co chciałeś osiągnąć tą wypowiedzią - sugerujesz, że źle jest śmiać mi się z takich ludzi? sry, popełniam błąd? to moje zdanie i ch wbijam, co na to obrońcy uciśnionych. mało tego - widzę, że moja opinia poruszyła cię na tyle, że przesadnym wyolbrzymieniem starałeś się zaakcentować moją "łomność" postrzegania pewnych rzeczy - no cóż, co napawa cię pewnością, że to twoje podejście jest bardziej zdrowe od mojego?

tak jak powiedziałem, widzę czarne, widzę białe i odcienie pośrednie. nie sprawia mi to trudności. ten przypadek jest wyjątkowy - raczej wyjątkowo kulawy i właśnie z takich przypadków będę się śmiał ile tylko zapragnę.

pozdrawiam

btw. artykuł, o którym wspomniałeś przeczytam z wielką chęcia :C

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bardzo mądry artykuł, naprawdę - brawo dla autora. zgodzę się z tym, co jest tam napisane w 100% i raczej z żalem stwierdzam, że art ten jest imho ponadczasowy - jeśli wiesz co mam na myśli. dzięki, za naprowadzenie mnie na ten temat... jednak nijak ma się do mnie, dlaczego? a to dlatego, że wystarczy znać dosłownie skrawek historii np klanu winters, żeby stwierdzić, że ci ludzie to nie początkujący (nieuprzejmie nuby) a warzywa (mówiąc uprzejmie). klan ten swoje niepowodzenia wynikające z tępego podejścia, nieumiejętności wyciągania wniosków i ich wdrażania w życie ukrywaj pod różnymi od siebie nazwami samego klanu, co z kolei imho nie wynikało z braku doświadczenia, a braku predyspozycji do jego nabywania. to nie kompromitujące i piekliwe komentarze/opinie (w szczególności moje- lol?), a słomiany zapał i charakter samego klanu zadecydował o tym, że chłopaki sobie odpuścili (albo po raz kolejny zmienili nazwę ohmy.gif). na milionie przykładów na tym forum i poza jego granicami znajdziesz argumenty na to, że raczej staram się prowadzić ludzi (zaczynających swoją przygodę z et) za rękę niż im szkodzić. zresztą - haha - nigdy nie miałem zamiaru nikomu normalnemu szkodzić... wydaje mi się, że nie mam się już nad czym tu spuszczać w tym kontekście. co do twojego wjazdu na mnie - był w sumie prawidłową reakcją... szkoda tylko, że chybioną :S

eisen
A mi sie podobalo na 3 z + ocenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
rover
Ty nic nie rozumiesz. nikt nie potepia tego, ze sie smiejesz, tylko to, ze smiejesz sie publicznie. ciekaw jestem jakbys sie poczul gdybym wrzucil tu jakis nieudany mecz Twojego klanu i zaczal sie smiac. przez to umierala powoli scena rtcw - przez swoja hermetycznosc. eot.
dNkN!
...pewnie masz racje :/

święty - zamknij topic
Slash_PL
QUOTE (Termit @ 0:14, 28 01 2004)
No nie wiem , naprawde nie wiem . Słyszałem że najlepsze mecze grał Areczek ale nigdzie nie moge zdobyć żadnego dema mad.gif

Jedno słowo: mwahuahuahuahua! (no nie wiem czy to za słowo można uznać wink.gif )

A co to meczy na wysokim poziomie to chyba najbardziej rywalizuje ze sobą c4 i poison :| z tym, że oni raczej nie robią tego dla punktów tylko dla zabawy (chyba tongue.gif)
Jaw0hl
hah kiedys kolega z winter powiedzial mi ze wg jego klan winter jest na 3 miejscu po posion i c4 w polsce muahaha lol..
LostGirl
www.clanbase.com <- Tam jest duzo ciekawych meczow, lecz wydaje mi sie ze to zadna przyjemnosc ogladac mecz jakiegos zagranicznego klanu. "Cudze chwalicie a swojego nie znacie" nic dodac nic ujac
Shynshylla
QUOTE (Jaw0hl @ 20:32, 10 04 2004)
hah kiedys kolega z winter powiedzial mi ze wg jego klan winter jest na 3 miejscu po posion i c4 w polsce muahaha lol..

To mnie rozbroił , brawo dla tego pana za skromność szczególnie że członek tego klanu wygrał konkurs pod tytułem "Lol miesiąca" , oni poison i c4 to mogą conajwyżej buty czyścić .
Nie nawidze takich butnych lolków co się porównują do czołówki.
Hunters nie wymienili wcale smile.gif a oni by im zrobili oasis w 5 minut a dopiero co poison i c4 big lol

Winter do Nations cup - cały skłąd , a Taisio powinien zostać clem reprezentacji biggrin.gif

normalnie beka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.