IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Closed TopicStart new topic
> Et.pl serwis et? Lol
Prosper
post 3:42, 7 02 2004
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 188

No wlasnie. Ukazuja tu sie newsy ze straszliwa czetostliwoscia.... Czemu?
Nie do mnie to pytanie. Zadziwia mnie natomiast to, ze czesc newsow ukazuje sie automatycznie po opublikowaniu ich na www.teampoison.net Dziwne nie?

Wszystkich interesujacych sie scena et- a nie mapami czy przedrukami newsow- zapraszam na www.teampoison.net, strone ktora oprocz relacji meczow poison, prezentuje jako jedyna newsy o et !
Go to the top of the page

+Quote Post
blinkkin
post 4:39, 7 02 2004
Post #2

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

to wy macie strone? jesli chodzi o zrodla to tylko oficjalne, czyli kilkadziesiat zakladek i bieganie po stronach, a ze net dziala u mnie normalnie dopiero po 0.00, wiec wiele znajsc sie nie da. mowie tutaj oczywiscie o sobie. i jeszcze jedno prosper wytlumacz mi czemu newsy na www.teampoison.net ukazuje sie tuz po opublikowaniu ich na www.swertcw.com? dziwne nie... zreszta o czym pisac? o n-tym skin packu czy moze dokladnie opisywac wszystkie nieskonczone projekty map? robic wywiady, moze z toba? moze newsletterzy sa do dupy? jakos innych konkretnych kandydatur nie widzialem, a moze ty sie zglosisz? nie podoba sie nie ogladaj, jedna osoba do tylu to zadna strata.

p.s. konkurencji raczej duzej nie zrobisz, ale sposob na reklame to zes se wymyslil. dobra czas na kolejna reklame, a ja ide cos jeszcze wypic.

+Quote Post
dNkN!
post 5:05, 7 02 2004
Post #3

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 200

blinkkin - prosper ma rację... a właściwie nie tylko on. znam wielu ludzi, wiele razy słyszałem, mało tego - sam mogę powiedzieć, że et.pl informuje raczej o aspektack technicznych et, takich jak nowe mapy, nowe patche, etc. o wszelkich turniejach, ligach czy o naprawdę istotnych wieściach np. cb jest tutaj nie wiele tego wszystkiego.

+Quote Post
tranx-san
post 13:00, 7 02 2004
Post #4

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

a ja leniwy nie jestem... przegladam i teampoison.net i et.pl i e-t.com i wiele innych stron o tematyce ET
u mnie net chodzi dobrze przez caly dzien, a ze mam troszke czasu i znam na tyle dobrze angielski ze moge sobie na to pozwolic... ale jest problem dla ludzi, ktorzy ani me, ani be...

+Quote Post
Prosper
post 22:16, 7 02 2004
Post #5

Hauptmann
Ikona Grupy

Blinkkin:
Czepiam sie. Bo po prostu, boli to ze portal ktory jest najwiekszy w polsce w zasadzie daje bardzo malo interesujacych newsow. Nie moja wina ze redaktorzy z et.pl dopiero sie ucza jak prowadzic portal z prawdziwego zdarzenia, albo po prostu nie znaja sie na tym.

Czemu narzekam? Przeczytaj jeszcze raz to co napisalem...
I nie zarzucaj nam ze rzniemy newsy z innych stron- w kazdym takim newsie jest podane jego zrodlo.
Pamietaj tez, nie napisalem ze chcemu byc konkurencja. Tylko wkurza mnie ze na poczatku na et pl bylo z 5 newsow tygodniowo z czego 3 dotyczyly nowych customow. Bo kogo do ch.. interesuja nowe customy?
Tylko nie dalo sie zauwazyc, ze powielacie dokladnie te same newsy ktore u nas sie pojawiaja- wczesniej nie pisaliscie po prostu nic.
Wcale nie daje swojej kandydatury na newsmana, bo nie mam ani czasu, ani umiejetnosci, ani checi.
A to ze net ci nie dziala.. sry ale to jest dla mnie smieszna wymowka.

Po co to pisze?
Pisze to po to by ten serwis zyskal na jakosci, a nie po to by dla zasady marudzic.
Tak naprawde bardzo duzo ludzi- ci ktorzy nei graja w et miesiac a pozniej im sie nudzi, wchodza tu po to by dowiedziec sie czegos nowego ze sceny et. Nie interesuje ich wiekszos dzialow ktore sa przydatne dla pczatkujacych.
Interesuja ich NEWSY.
Juz nawet nie chce mi sie czepiac tego ze czesc redaktorow, po prostu nie ma pojecia jak taki news ma wygadac (chodzi mi o uklad). Wystarczy popatrzec jak funcjonuja inne portale gier sieciowych w pl (np www.battlenet.pl).

Ty natomiast na moja krytyke odpowiadasz z dupy argumentami- nie podoba ci sie to nie czytaj.. To jest so pro....

P.S.
Dzieki za przeniesienie tematu do wogole prawie nie ogladanego dzialu forum. Czyzbys obawial sie tego zeby wszyscy odwiedzajacy to forum, omineli ten temat?

+Quote Post
revon
post 12:21, 8 02 2004
Post #6

Schutze

Nr użytkownika: 1241

Zgadzam sie z prosperem, www.teampoison.net i www.swertcw.com to jedyne strony jakie regularnie czytam z wiadomych powodow.

+Quote Post
spanzik
post 1:01, 9 02 2004
Post #7

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 212

oryginalna reklama :> nie mogles poprostu napisac zeby czesciej zagladano tam? :S a co do copy/paste to kazdy serwis tak robi wlacznie z p!#@on.net wiec o co ten krzyk ;o

+Quote Post
KiD
post 1:20, 9 02 2004
Post #8

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 26

Powiem tak : jestesmy jednym z pierwszych i najwiekszym forum o tematyce ET. Wystarczy zapoznac sie z licznikiem odwiedzin jak tez porownac aktywnosc ludzi na forum. Tak wiec jakas wielka konkurencja narazie nam nie grozi.
Moje prywatne zdanie jest takie ,ze im wiecej jest stron i portali propagujacych tematyke naszej gry tym lepiej. Zyczeniem byloby aby wszystkie servisy staly na wysokim poziomie. Co do kopiowania newsow to jest to najwiekszy nonsens jaki slyszalem smile.gif Bo skoro i ty Prosper i ludzie z ET.pl ciagna newsy ze stron zagranicznych to skad pomysl ze jak na et.pl jest 2 dni pozniej to musi byc to plagiat akurat twojej strony ?
Czyzbys dostawal material "Exclusive" ? Wszystkim fanom spiskowej teori dziejow mowimy kategoryczne NIE smile.gif
Co do naszego poziomu : taki poziom newsow jakich mamy newsmanow- tak wiec dziekujemy za troske i zainteresowanie i tych co chca faktycznie pomoc zapraszam do topika "Dolacz do redakcji".

MOTD : Pieski szczekaja - karawana jedzie dalej smile.gif

P.S. Prosp - trzeba bylo powiedziec ,ze ogladalnosc mala to bysmy sie banerkami wymienili smile.gif

Pozdro

+Quote Post
Prosper
post 1:51, 9 02 2004
Post #9

Hauptmann
Ikona Grupy

Tak trzymajcie. Zycze powodzenia temu "profesjonalnemu portalowi".

+Quote Post
Swiety
post 3:22, 9 02 2004
Post #10

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Argument że newsy na et.pl pojawiają się zaraz po tym jak pojawią się na teampoison.net co ma w domyśle chyba oznaczać, że są kopiowane z teampoison jest poprostu śmieszny.
Wystarczy przejrzeć newsy i archiwum, żeby zobaczyć że często na obydwu portalach są całkowicie różne newsy, a wspólne newsy (np nowy patch, nowe ustawienia CB itp) są wspólne dla kazego portalu i z reguły ściągane z serwisów zachodnich. Ale to normalne na polskich portalach z tym że na teampoison.net jest podawane źródło a na et.pl nie co jest poważną wadą (wypadałoby zawsze podać źródło skąd bierze się informacje)

Zresztą idąc tokiem myślenia Propsera to samo o teampoison.net mogą powiedzieć ludzie z planetwolfenstein.de swertcw.com czy xfire.be. Większość newsów na polskich portalach to poprostu mniejszy lub większy coverage newsów zachodnich serwisów plus własne wewnętrzne polskie sprawy ze zrozumiałych względów nie poruszane przez serwisy zachodnie.
Dodatkowym atutem teampoison.net jest to że piszą tam ludzie mocno siedzący doświadczeni i obeznani w tematyce ET z jednego z lepszych i aktywniejszych klanów ET w Europie plus informacje z pierwszej ręki od Frytki na temat CB.
Ogólnie teampoison.net stoi na bardzo wysokim poziomie zarówno pod względem jakości i ilości newsów, profesjonalizmu, layout serwisu itp.

Tylko zauważcie do kogo są skierowane te serwisy:
et.pl to seriws dla każdego, ale głównie dla noobów, początkujących i przede wszystkim największe forum ET w Polsce. Natomiast teampoison.net jest głównie skierowany dla ludzi chcących bardziej "profesjonalnie", klanowo grać w ET.
Z czasem gdy na scenie PL będzie coraz mniej noobów a coraz więcej ludzi grających klanowo, typowe seriwsy dla noobów będą tracić na znaczeniu a zyskiwać te seriwsy, w których piszą pro pro dla pro.
Już teraz na zachodzie typowe seriwsy pro są najbardziej popularne, część z nich łączy newsy pro z poradami dla noobów.

Czytając forum na teampoison.net odnosi się wrażenie ze forum posion jest skierowane bardziej dla pro, a et.pl pozostaje jako ogólnym portalem dla wszystkich.
Natomiast forum et.pl - pomimo moich prób ucznienia z części tego forum mneij lub bardziej pro forum, to forum jest bardziej skierowane do początkujących, noobów itd. To widać w całym serwisie czytająć np posty na forum i komnetarze pod newsami.

Swoje zdanie na temat serwisów polskich wyrażałem już wcześniej. Wszystkie stoją na nienajlepszym poziomie.
Zaletami et.pl jest imo dobry, ładny layout, stałe kolumny, forum. Natomiast jest dużo gorzej z newsami czyli tym co decdyduje na dłuższą metę o popularności i jakości danego serwisu.
Jak zwykle problemem są ludzie. A konkrtenie ich wiedza, doświadczenie i styli pisania oraz chęć do roboty.
et.pl nie jest komercyjnym serisem, nikt nie płaci ludziom za pisanie, wszyscy robią na tzw "krzywy ryj".
To że jak ktoś robi za darmo to nie można zbyt wiele oczekiwać to już inna sprawa, ale co mamy zmusić ludzi do pisania ? Przy okazji chciałem powiedzieć to co już wcześniej zauważyłem że scena ET w PL w stosunku do swojej liczebności jest bardzo bierna, nic się nie dzieje, poza kilkoma wyjątkami nikomu nic się nie chce robić oprócz grania dla chwały swojej i swojego klanu.

et.pl ma Spanza któremu profesjonalizmu i wiedzy na temat ET trudno odmówić, nie gorzej sobie radzi Omega. Inni newsmani to takie typowe średniaki, przeciętność. Nie mają dostarczającej wiedzy na temat Wolfa, ich poziom pisania pozostawia wiele do rzyczenia, mylą niketóre pojęcia np Euro cup z Open cup, nie mają wyczucia - np newsowi o jakimś customie lub skin-packu z dupy próbują nadać rangę podobną jak newsowi o finale Nations cup lub o zgrozo kiedy nasza reprezentacja rozgrywa jakiś mecz w NC nic o tym nie wspominają a piszą o jakiejś mapie czy modzie w którego i tak nikt nie będzie grał.
Albo kiedy nie wie co napisać próbuje na siłę pisać newsy o wszystkim i o niczym.
Noob nie wychwyci tych błędów, ale ktoś kto już siedzi w Wolfie dłużej i mniej więcej orientuje się w nim, wychwyci to - pozostawia to jeszcze wrażenie że czytelnik wie więcej i lepiej niż newsman, co oczywiście powoduje taką a nie inną opinię na temat serwisu.

Idąc dalej można sie zapytać: Po cholere przeglądać polskie serwisy ? Po to żeby przeczytać źle przetłumaczone newsy z dużych serwisów zachodnich ? Czy po to żeby mieć komfort przeczytania newsa po polsku i komentarzy do niego też po polsku ? A może poprostu lepiej sięgnąć do oryginałów ?

Próby "zatrudnienia" dodatkowych ludzi piszących dla seriwsu nie udają się - to co wspominałęm wczęsniej ludziom się nie chce, nie mają czasu albo zgłaszają się jakieś miernoty nie gwarantujące wysokiego poziomu serwisu a nikt nie będzie płacił za pisanie newsów.
Pozostaje sprawa częstotliwości newsów pisanych przez obecną ekipę. Tutaj jest naprawdę krucho. Brakuje np takiego człowieka jak Celtic ze swertcw produkujących tysiącami newsy stojące na wysokim poziomie.

Część ludzi piszących na teampoison.net czy netsports.pl ma przynajmniej taką motywację że propagują swój klan (odpowiednio Poison i FF) ale jaką motywację mają ludzie piszący na et.pl ? Czy pochwalą się tym w swoim CV ?, moze dla wzrostu swojego prestiżu (to raczej śmieszne), dla doświadczenia ? (to raczej marne doświadczenie) czy poprostu chcą coś zrobić za darmo dla całej sceny (przez niektórych mogą być uważani za idiotów - koleś siedzi godzinami za darmo aby coś zrobić dla kogoś innego)
Sam zastanawiałem się po co godzinami siedze na tym forum, pisze jakieś teksty i przeglądam każde wypociny moderując je ?

et.pl co prawda administrowane przez ludzi z 4fun nie kojarzy się z żadnym klanem tylko ogólnie ze sceną ET.
Seriwsy typu teampoison.net czy netsports.pl chociażby jak najlepsze i profesjonalne wielu ludziom mogą zbyt bardzo kojarzyć się z tubami propagandowymi odpowiednich klanów. Ktoś może nie lubić FF czy Poison.
Zresztą na scenie ET w PL mamy ewenement gdzie serwisy klanowe aspirują do miana ogólnych dużych serwisów scenowych (widzieliście na zachodzie popularny serwis scenowy należący wyłącznie do jednego klanu ?)

Pomimo że z newsami na et.pl nie jest idealnie to nadal et.pl cieszy się dużą oglądalnością.
Oczywiście jeśli nic się nie zmieni to et.pl co prawda nie będzie tracić na oglądalności ale będzie oddawać pole teampoison.net czy netsports.pl i tu imo Propser częściowo ma rację, że z newsami na et.pl jest krucho. Zresztą mówi to nie pierwszy raz, już od dawna i nie tylko on.

Jedynym rozwiązaniem polegającym na polepszeniu jakości jest znalezienie odpowiednich ludzi. Ludzie - to jest najważniejsze. To że ci ludzie się nie palą do tego lub nie można ich znaleść to już inna sprawa ...

Ostatnio coraz więcej ludzi, zdając sobie z popularności et.pl w tym i jego forum, reklamuje tu inne seriwsy.
Nic w tym złego. Jak powiedział Kid czym więcej serwisów na temat ET w PL tym lepiej.
Tylko że w poscie Prospera mamy reklamę porównawczą typu nowy super proszek vs zwykły proszek.
Normalnie w reklamie wszystko jest dozwolone dopóki używa się słowa "zwykły proszek" ale tutaj Propser mówi wprost o et.pl.
Również w porządku byłoby gdyby Prosper napisał o wadach et.pl a nie reklamował w tym samym topicu teampoison.net. Chociaż pisanie o wadach chociażby jak najbardziej słuszne bez jakiś konstruktywnych wniosków i recept na poprawę psu na bude zda się.

Jednak tutaj mamy niby pisanie o wadach et.pl i przykład teampoison.net jako dobrego portalu o et.pl, co poprostu większości kojarzy się w 100% z nachalną reklamą. Tym bardziej że jak widać z dołączonych liczników na teampoison.net oglądalność jego jest słabiutka w porównaniu z jakością tego serwisu.
Widocznie ktoś pomyślał - mamy dobry serwis, ale słabą oglądalnośc to go trzeba wypromować - tylko sposób tej promocji nie najlepszy.

Chciałe powiedzieć że jest to wyłącznie moja opinia z serwisem et.pl nie mam nic wspólnego mam do niego stosunek obojętny natomiast zajmuje się wyłącznie forum (boardem) tego serwisu, które mi już obojętne nie jest.

Topic Prospera do forum technicznego portalu przeniosłem ja, gdyż poprostu sprawy dotyczące stricte portalu umieszczam w forum technicznym portalu, mając w dupie czy taki board ma oglądalność czy nie.
Być może nawet celowo przenisołem go tutaj mając na uwadze wydźwięk reklamowy tego topica i umieściłem go na mniej poczytnym forum.
Szczerze mówiąć to nawet zastanawiałem się nad kasacją tego topicu, nawet początkowo umieściłem go na forum:Śmietnik bo nic konstruktywnego on nie wnosi i forma krytyki et.pl w połączeniu z reklamą innego serwsiu brzydko wygląda na forum et.pl, pozatym mógł wywołać jakąś kłótnieczy konflikty ale na szczęścia Gates i Kid to rozsądni ludzie.
No ale krytykować et.pl można, reklamować inne seriwsy na temat Wolfa (nie komercyjne) - można, głupio kasować topic jednego z bardziej rozsądnych ludzi w polskim ET.
I zareklamować bardzo dobry portal na temat ET - http://www.teampoison.net też nie zaszkodzi.

Tylko jak to się ma do tekstów z forum teampoison.net w których mówiono że teampoison.net nie jest skierowany do mas tylko dla 133t ? Czy teampoison.net ma też być portalem dla noobów ?

Tak czy siak to już nie ma znaczenia bo topic powrotem wraca na forum ogólne, ku zapewne uciesze autora i zwiększy swoją oglądalność. Licze na burzliwą dyskusję, może jakiś mały konflikt, gdyż takie topici cieszą sie dużym zainteresowaniem, uwielbiam czytać takie burzliwe topici (i moderować też biggrin.gif). No i dzięki takim topicom oglądalność forum et.pl też wzrasta biggrin.gif

+Quote Post
Prosper
post 6:25, 9 02 2004
Post #11

Hauptmann
Ikona Grupy

ohmy.gif

Nie wiem co napisac. Moze faktycznie bylem ostatnio troche przewrazliwiony. Ale to przez kida ktory mnie spil, i pozniej z glupich pomyslow glupie topiki.
A co najsmieszniejsze? Wcale nie chodzilo mi tu o reklame, tylko o to .. a zreszta nie wazne o co.

Ale skoro Swiety juz zaczal. No to faktycznie, www.teampoison.net nie jest tylko strona o zyciu klanu, ale podaje rowniez wszystkie istotne info, o scenie et (w polsce i na swiecie). Wiec zapraszamy smile.gif

+Quote Post
esto
post 13:01, 9 02 2004
Post #12

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 889

[OFF] a widzieliscie nowa reklame na billboardach FRUGO? "Pocalujcie sw. Walentego" i poniezej serduszko do gory nogami przypominajace dupe... tak mi sie skojarzylo, bo najlepszy sposob na reklame to wzbudzic sensacje i zainteresowanie wokol produktu czy czegokolwiek innego smile.gif

ja bym jeszcze dodal ze na teampoison.net sa linki do czitow to byscie zobaczyli jak ogladalnosc by skoczyla w gore ! biggrin.gif

+Quote Post
F.B.I|Koyot
post 15:08, 9 02 2004
Post #13

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1233

QUOTE (WOLFszLAGIER @ 2:22, 9 02 2004)
Chociaż pisanie o wadach chociażby jak najbardziej słuszne bez jakiś konstruktywnych wniosków i recept na poprawę psu na bude zda się.

Z tym się zgodzić nie mogę. Prosper jest tylko czytelnikiem i że zwrócił uwagę na jakiś błąd to światczy o jego dobrych intencjach. Obowiązkiem konsumenta proszku nie jest wysnówanie teorii jak go poleprzyć tylko może zwrócić uwagę że nie dopiera jogurtów Bukomy smile.gif

Ps. ze wszystkimi innymi słowami WOLFszLAGIERA się zgadzam

+Quote Post
Valkir
post 19:48, 9 02 2004
Post #14

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 652

Hmmm....błąd??To nie jest błąd.
Newsy bierze się z innych stron. www.teamposion.net moze miec newsy z clanbase prawie ze zrodla-bo NoOne. Ale reszta newsów jest średnio przydatna dla graczy. Poza tym są brane z netu. Tak jak wszyscy. Wiadomo,kazdy ma gdzieś swoje "tajne" źródła,ma kilka wiarygodniejszych newsów. Np. takie lanparty w Pyskowicach w ogóle mnie nie obchodzi, mieszkam w Gdyni.

+Quote Post
F.B.I|Koyot
post 20:33, 9 02 2004
Post #15

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1233

Muszę coś sprostować bo nie pisałem dość wyraźnie i ktoś mógł mnie źle zinterpretować. Nie twierdzę, że to jest błąd tylko mówię o rzeczach fundamentalnych. W rozumieniu Prospera to jest błąd lub nieprawidłowość i ma on prawo to wypowiedzieć bez podawania recepty na tą dolegliwość. Naprawianie błędów to nie jego działka i co ma go to obchodzić dry.gif

Ps. Valkir nie traktuj tego jak zaczepki i nie zaczynaj znowu kłótni wink.gif
Pps. wiem że moje słowa są czasem pokrętne jak słowa staruchy ale nie mam na to wpływu biggrin.gif

+Quote Post
Valkir
post 21:11, 9 02 2004
Post #16

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 652

Spoko biggrin.gif

W każdym bądź arzie nie rozumiem topicu. Publiczne pisanie uwag ma często na celu a) sprawienie żeby dana informacja trafiła skutecznie do łepetyny gościa,le nie osmieszenie; b ) ośmieszenie.

Napisz Prosper o które Ci chodziło. Bardzo jestem ciekawy wink.gif

+Quote Post
gatess
post 6:32, 10 02 2004
Post #17

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Administratorzy
Nr użytkownika: 2

No cóż, miałem się nie wypowiadać, lecz jako twórca i własciciel tego serwisu, chciałbym sprostowac, post Prospera oraz przy okazji powiedzieć coś o sobie.

Otóż serwis, enemyterritory.pl to całkowicie mój pomysł, nie klanu 4FuN, oprócz pomocy w tlumaczeniu niektórych txt; opracowanie, dopasowanie skryptu (darmowego), itd zrobiłem ja sam. Chciałbym tu przy okazji podziekować KV3EDOS`owi za cały wkład w stronę graficzną i techniczna serwisu. Od początku istnienia et.pl, moim zamierzeniem było propagowanie ET w Polsce, pomoc nowym graczom itd. Nigdy nie reklamowalem ani nie wykorzystywałem swojego serwisu by reklamowac swojego klanu, lub dla jakichkolwiek innych korzyści. Jako gracz nigdy nie byłem zaliczany do grona proplayerow, jestem zwyklym przecietniakiem,w RTCW prowadziłem dwa średniej klasy klany: DA oraz ThorN a nastepnie 4FuN, który jakims cudem trwa mimo wielu upadków i chwil zwątpienia. Prowadziłem tez serwis RTCW (rtcwpl.com), który niestety nie cieszył się ąż taką popularnością. Obecnie prowadzenie klanu, praca dom itd, nie pozwalają mi na pełne zajmowanie się serwisem. Oprócz newsmanów i ludzi adminujących board (tu podziękowania dla KiDa i Swietego) sam praktycznie czuwam nad obsługą techniczną serwisu. Czytając ten post zastanawiam sie gdzie jest granica między rzetelna ocena a brukową reklamą ? Powiem szczerze - nie wiem. Owszem przyznaje poziom newsów nie jest na rewelacyjnym poziomie, jak i cały serwis, jednak przez ten cały okres czasu nikt z tzw. "graczy Pro" nie uczynił nic by pomóc w tym serwisie. Oczywiście są wyjątki: Spanz, Świety, na poczatku Khain, i mozliwe że dzieki nim mam jeszcze ochote prowadzic ten serwis. Co do postu Prospera, to czytają ostatnie newsy na jego stronie, nie wiem czy gracz, który zaczyna swoją przygode z ET wyniesie cos dla Siebie, może tak......
Przegladając pobieznie forum idzie zauważyć, że często board ma byc docelowo skierowany do"graczy z górnej półki ET", a co z tzw. "warzywami" ......
Słowa "warzywo" "warzywniak", są chyba bardziej popularne niż "kur..." na kanale #bluzgi. Niestety drodzy Moi koledzy bez tych marchewek. selerów itd ta scena nie istniałaby, a tworzenie serwisów typu et.pl nie miałoby sensu, bo przecież po co "PROplayerom", coś co dla nich jest chłamem. Bynajmniej, zaczynając jakąkolwiek gre online, nie chciałbym zeby ktos nazwał Mnie warzywem i tego Wam nie zycze.....

Wracając do newsów, to enemyterritory.pl to nie tylko dzienne dawki zerznietych z innych serwisów (minn. z teampoison.net jak sugeruje Prosper) newsów, to także pare mniej lub bardziej ciekawych działow (lub potrzebnych poprostu), ogłoszenia czy dział configi pomogły już wielu graczą znależć swój klan cy polepszyc jakość swojej gry.

Tak czy tak starałem sie staram robić serwis najlepiej jak umiem, czasami poprostu czasu nie starcza......

To tyle co mam do powiedzenia. Mam nadzieję, że wypowiedź moja nie będzie powodem do nastepnych polemik, które do niczego nie prowadza, lecz pomoże wam zrozumieć dlaczego jest tak a nie inaczej.

Pozdrawiam wszystkich odwiedzających ten serwis i jego forum dyskusyjne. A ekipie teampoison.net życzę jak największej odwiedzalnośći. By nie tworzyć nastepnego konfliktu na tym forum, topik zostanie usuniety do kosza (bo tam jest jego miejsce).

+Quote Post
nkr
post 11:15, 10 02 2004
Post #18

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 184

QUOTE (Valkir @ 17:48, 9 02 2004)
Np. takie lanparty w Pyskowicach w ogóle mnie nie obchodzi, mieszkam w Gdyni.

heh widac wielu innych obchodzi bo np poison*pyt0 i *acid, ktorzy pojechali na ten zjazd, sa wlasnie z Gdanska i Gdyni. Po prostu jednym chce sie jezdzic przez cala Polske a innym nie.

+Quote Post
Barbapapa
post 13:35, 10 02 2004
Post #19

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 332

No offence!! Pyton i Acid to faktycznie wielu a Pyskowice to krok milowy w historii rozwoju sceny ET w Polsce. Po przeczytaniu postu Gatess-a coniektorzy powinni wg mnie poprostu tylko troche docenic czyjas prace. Skoro maja lepsza propozycje dla sceny nie pozostaje im nic innego tylko dzialac.
Pozdrawiam!!

+Quote Post
AciD
post 15:20, 10 02 2004
Post #20

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 488

Ekhm, pare komentarzy nt. sytuacji w tym topicu

Swiety - podbiles moje serce, az sie "BOWAO" na usta cisnie, nie ma takich dwoch tolkienow z andersenami co by jednego swietego przebili, esej jak sie patrzy, moge to skopiowac na przyszlosc jak bede mature pisal ?

Barbapapa - skoro juz mowisz o rozwoju sceny i o tym ze zjazd w Gliwicach nic nie rozwinal to wybacz chlopie ale ludzie ktorzy znaja sie troche czasu z netu dobrze bawili sie na tym zjezdzie i nie musieli tym niczego w pl scenie udoskonalac, a tak btw co ty mowisz o rozwoju sceny ET skoro jakos niezbyt jestes tu kojarzony z czymkolwiek oprocz smuceniem, wiec how about a warm cup of ....

Prosper - ja nie znam historii twojego posta ale troszke sie jej domyslam i mysle ze to troche nieteges oskarzac kogos biorac za podstawe tylko swoje domysly :/

Gatess - dobrze ze serwis stawia na propagowanie ET, ale te newsy moglyby byc przypilnowane tudziez doszlifowane w pewnych miejscach i mozliwie bardziej rozwiniete...

Valkir - jak nie potrafisz zrozumiec takiego postu to po co sie w nim wogole udzielasz ?:/ poczytaj sprobuj zrozumiec skoro inni moga tobie moze tez sie to udac !:D

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi