IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Turniej Silly CTF 2004, Turniej 1 vs 1...
neofic
post 21:51, 24 02 2004
Post #1

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1149

Siema! piszę dowas aby zaproponiwać zorganizowanie Turnieju Silly CTF 2004, w którym mogliby uczestniczyć tylko gracze z polskiej sceny et...
Jak w temacie turniej rozgrwyał by się na planszy Silly CTF w squadach Field vs Field...Zabronione jest żucanie Flar lub Altyleri, gracz ma do wykożystania całą mape Silly CTF. I mam proźbe do Gatessa, jakby ten turniej powstal to czy mogły by wyniki z tego turnieju zostać umieszczone na www.enemyterritory.pl z góry dziękuje...
Go to the top of the page

+Quote Post
blinkkin
post 23:38, 24 02 2004
Post #2

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

moim zdaniem silly jako ctf jest z dupy wziete. moze jakas inna mapka? pytanie drugie czy masz doswiadczenie w prowadzeniu turnieji, wsparcie klanu lub zaufanej grupy osob? moze lepiej wziasc multi albo lofy (mapka gebrila, czyli boisko footbolowe)? same pytania, ale w sumie najlepiej od tego zaczac. i na koniec najwazniejsze - grupy, playoff czy inny sposob wylonienia zwyciescy? i bym zapomnial jeszcze sprawa serweru....

+Quote Post
MastaBlasta
post 23:44, 24 02 2004
Post #3

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1181

Pomysł bardzo dobry ja jestem za i bardzo chetnie wezme w nim udział. a zamiast Silly CTF proponuje bardzo dobra konwersje Sierpika czyli CTF_Multidemo biggrin.gif

PS może konkurs czterech skoczni na CTF_Ramp tongue.gifbiggrin.gif laugh.gif ??

+Quote Post
maclin
post 1:35, 25 02 2004
Post #4

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 717

To jest duze przedsięwzięcie, serwery organizacja. W zeszłym roku sie udalo ale w drugiej edycji lepiej by wyglądała inna mapka, bo ta silly sie robi nudnawa. No a jeśliby to było na dużą skalę to raczej zobaczylibyśmy newsa na et.pl

+Quote Post
j!mmy
post 1:39, 25 02 2004
Post #5

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1276

Niekoniecznie musi to być Silly_CTF, ja proponowałbym Oasis 2Vs2
Ciekawe jak by to wyglądało? biggrin.gif

-------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!

+Quote Post
DaBi
post 15:22, 25 02 2004
Post #6

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 19

Silly ctf jest moim zdaniem naprawdę słabą mapką i organizowanie takiego turnieju na niej mnie osobiście nie interesuje.
Sama inicjatywa jest dobra ale co do mapki to polecałbym ctf_multidemo z poprawionymi czasami respawnów.

+Quote Post
neofic
post 18:25, 25 02 2004
Post #7

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1149

Ja sam bym nieprowadził tego konkursu tongue.gif, tylko jak pisałem ten post to z myślą o propozycji takiego turnieju.
I wsumie myślę że CTF Multidemo jest fajniejsza niz Silly CTF tongue.gif, ale jak narazie to są tylko propozycje...

+Quote Post
blacktyger
post 18:32, 27 02 2004
Post #8

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

hmm może nie będe liczyl która to już fajna propozycja jakiegoś konkursu w tym roku .. chcecie policzyć sami? poszukajcie na samym dole boarda ET : W OGÓLE, więc jak zawsze życze powodzenia w orgnizowaniu ... ehhh ja rozumiem że nie można rezygnować alejak nie idzie się do przodu to się cofa , więc może tak poza propozycjami coś jescze zrobimy w tym kierunku? narazie każdy mówi żę fajny pomysł ale rączki umywa i nie ma zamiaru nic w tym kierunku robić. możę poczekajmy najpierw na jakieś realne propozycje ze strony graczy a później mówmy czy to fajne czy nie i na kocien płęta

samo nic sie nie zrobi

+Quote Post
Slash_PL
post 16:31, 16 03 2004
Post #9

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm 3
Nr użytkownika: 1486

Heh... ja tam wole CTF_Multi smile.gif czy jakoś tak smile.gif Popieram Blinkkina, że silly_ctf jest z dupy wzięte smile.gif To tyle tongue.gif

+Quote Post
GolDup
post 21:35, 24 03 2004
Post #10

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 794

QUOTE (blacktyger @ 17:32, 27 02 2004)
hmm może nie będe liczyl która to już fajna propozycja jakiegoś konkursu w tym roku .. chcecie policzyć sami? poszukajcie na samym dole boarda ET : W OGÓLE

No juz za jakis czas bedzie mozna przystapic do turnieju "1st ET polish cup" organizowany przez soh i poison. Wiec bedzie gdzie sie wyszalec biggrin.gif

wiecej info 'wkrotce' na stronie www.et-cup.prv.pl
i na ircu #etcup.pl

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi