Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Turniej Silly CTF 2004
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Scena klanowa
neofic
Siema! piszę dowas aby zaproponiwać zorganizowanie Turnieju Silly CTF 2004, w którym mogliby uczestniczyć tylko gracze z polskiej sceny et...
Jak w temacie turniej rozgrwyał by się na planszy Silly CTF w squadach Field vs Field...Zabronione jest żucanie Flar lub Altyleri, gracz ma do wykożystania całą mape Silly CTF. I mam proźbe do Gatessa, jakby ten turniej powstal to czy mogły by wyniki z tego turnieju zostać umieszczone na www.enemyterritory.pl z góry dziękuje...
blinkkin
moim zdaniem silly jako ctf jest z dupy wziete. moze jakas inna mapka? pytanie drugie czy masz doswiadczenie w prowadzeniu turnieji, wsparcie klanu lub zaufanej grupy osob? moze lepiej wziasc multi albo lofy (mapka gebrila, czyli boisko footbolowe)? same pytania, ale w sumie najlepiej od tego zaczac. i na koniec najwazniejsze - grupy, playoff czy inny sposob wylonienia zwyciescy? i bym zapomnial jeszcze sprawa serweru....
MastaBlasta
Pomysł bardzo dobry ja jestem za i bardzo chetnie wezme w nim udział. a zamiast Silly CTF proponuje bardzo dobra konwersje Sierpika czyli CTF_Multidemo biggrin.gif

PS może konkurs czterech skoczni na CTF_Ramp tongue.gifbiggrin.gif laugh.gif ??
maclin
To jest duze przedsięwzięcie, serwery organizacja. W zeszłym roku sie udalo ale w drugiej edycji lepiej by wyglądała inna mapka, bo ta silly sie robi nudnawa. No a jeśliby to było na dużą skalę to raczej zobaczylibyśmy newsa na et.pl
j!mmy
Niekoniecznie musi to być Silly_CTF, ja proponowałbym Oasis 2Vs2
Ciekawe jak by to wyglądało? biggrin.gif

-------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!
DaBi
Silly ctf jest moim zdaniem naprawdę słabą mapką i organizowanie takiego turnieju na niej mnie osobiście nie interesuje.
Sama inicjatywa jest dobra ale co do mapki to polecałbym ctf_multidemo z poprawionymi czasami respawnów.
neofic
Ja sam bym nieprowadził tego konkursu tongue.gif, tylko jak pisałem ten post to z myślą o propozycji takiego turnieju.
I wsumie myślę że CTF Multidemo jest fajniejsza niz Silly CTF tongue.gif, ale jak narazie to są tylko propozycje...
blacktyger
hmm może nie będe liczyl która to już fajna propozycja jakiegoś konkursu w tym roku .. chcecie policzyć sami? poszukajcie na samym dole boarda ET : W OGÓLE, więc jak zawsze życze powodzenia w orgnizowaniu ... ehhh ja rozumiem że nie można rezygnować alejak nie idzie się do przodu to się cofa , więc może tak poza propozycjami coś jescze zrobimy w tym kierunku? narazie każdy mówi żę fajny pomysł ale rączki umywa i nie ma zamiaru nic w tym kierunku robić. możę poczekajmy najpierw na jakieś realne propozycje ze strony graczy a później mówmy czy to fajne czy nie i na kocien płęta

samo nic sie nie zrobi
Slash_PL
Heh... ja tam wole CTF_Multi smile.gif czy jakoś tak smile.gif Popieram Blinkkina, że silly_ctf jest z dupy wzięte smile.gif To tyle tongue.gif
GolDup
QUOTE (blacktyger @ 17:32, 27 02 2004)
hmm może nie będe liczyl która to już fajna propozycja jakiegoś konkursu w tym roku .. chcecie policzyć sami? poszukajcie na samym dole boarda ET : W OGÓLE

No juz za jakis czas bedzie mozna przystapic do turnieju "1st ET polish cup" organizowany przez soh i poison. Wiec bedzie gdzie sie wyszalec biggrin.gif

wiecej info 'wkrotce' na stronie www.et-cup.prv.pl
i na ircu #etcup.pl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.