Siema! piszę dowas aby zaproponiwać zorganizowanie Turnieju Silly CTF 2004, w którym mogliby uczestniczyć tylko gracze z polskiej sceny et...
Jak w temacie turniej rozgrwyał by się na planszy Silly CTF w squadach Field vs Field...Zabronione jest żucanie Flar lub Altyleri, gracz ma do wykożystania całą mape Silly CTF. I mam proźbe do Gatessa, jakby ten turniej powstal to czy mogły by wyniki z tego turnieju zostać umieszczone na www.enemyterritory.pl z góry dziękuje...
blinkkin
23:38, 24 02 2004
moim zdaniem silly jako ctf jest z dupy wziete. moze jakas inna mapka? pytanie drugie czy masz doswiadczenie w prowadzeniu turnieji, wsparcie klanu lub zaufanej grupy osob? moze lepiej wziasc multi albo lofy (mapka gebrila, czyli boisko footbolowe)? same pytania, ale w sumie najlepiej od tego zaczac. i na koniec najwazniejsze - grupy, playoff czy inny sposob wylonienia zwyciescy? i bym zapomnial jeszcze sprawa serweru....
MastaBlasta
23:44, 24 02 2004
Pomysł bardzo dobry ja jestem za i bardzo chetnie wezme w nim udział. a zamiast Silly CTF proponuje bardzo dobra konwersje Sierpika czyli CTF_Multidemo

PS może konkurs czterech skoczni na CTF_Ramp

??
To jest duze przedsięwzięcie, serwery organizacja. W zeszłym roku sie udalo ale w drugiej edycji lepiej by wyglądała inna mapka, bo ta silly sie robi nudnawa. No a jeśliby to było na dużą skalę to raczej zobaczylibyśmy newsa na et.pl
Niekoniecznie musi to być Silly_CTF, ja proponowałbym Oasis 2Vs2
Ciekawe jak by to wyglądało?
-------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!
Silly ctf jest moim zdaniem naprawdę słabą mapką i organizowanie takiego turnieju na niej mnie osobiście nie interesuje.
Sama inicjatywa jest dobra ale co do mapki to polecałbym ctf_multidemo z poprawionymi czasami respawnów.
Ja sam bym nieprowadził tego konkursu

, tylko jak pisałem ten post to z myślą o propozycji takiego turnieju.
I wsumie myślę że CTF Multidemo jest fajniejsza niz Silly CTF

, ale jak narazie to są tylko propozycje...
blacktyger
18:32, 27 02 2004
hmm może nie będe liczyl która to już fajna propozycja jakiegoś konkursu w tym roku .. chcecie policzyć sami? poszukajcie na samym dole boarda ET : W OGÓLE, więc jak zawsze życze powodzenia w orgnizowaniu ... ehhh ja rozumiem że nie można rezygnować alejak nie idzie się do przodu to się cofa , więc może tak poza propozycjami coś jescze zrobimy w tym kierunku? narazie każdy mówi żę fajny pomysł ale rączki umywa i nie ma zamiaru nic w tym kierunku robić. możę poczekajmy najpierw na jakieś realne propozycje ze strony graczy a później mówmy czy to fajne czy nie i na kocien płęta
samo nic sie nie zrobi
Slash_PL
16:31, 16 03 2004
Heh... ja tam wole CTF_Multi

czy jakoś tak

Popieram Blinkkina, że silly_ctf jest z dupy wzięte

To tyle
| QUOTE (blacktyger @ 17:32, 27 02 2004) |
| hmm może nie będe liczyl która to już fajna propozycja jakiegoś konkursu w tym roku .. chcecie policzyć sami? poszukajcie na samym dole boarda ET : W OGÓLE |
No juz za jakis czas bedzie mozna przystapic do turnieju "1st ET polish cup" organizowany przez soh i poison. Wiec bedzie gdzie sie wyszalec 
wiecej info 'wkrotce' na stronie www.et-cup.prv.pl
i na ircu #etcup.pl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.