IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> super snajpa???, kolejny topic do wyrzucenia...
Sierpik
post 13:39, 14 03 2004
Post #21

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 658

No wkoncu odezwal sie ktos kto ma o tym najwieksze pojecie smile.gif np. taka plaza, 8-9 typa , resp 5-6s czysto.. tak to Lobo, albo assault, glowna plyta, 6gosci raz dwa i nie ma co podnosic, Prosper biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
zuker
post 22:22, 25 03 2004
Post #22

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 659

Znam link do fajnej stronki gdzie jest troche skryptow do ET i RTCW biggrin.gif
Podaje link:

KLIKNIJ W LINK

Jest tam tez fajny quiz i ET biggrin.gif, piszcie ile nabiliscie punktow na quizie, podaje link do quiza:

KLIKNIJ W LINK

Tylko bez sciem z iloscia punktow, a jesli chodzi o stronke to mysle ze sie komus przyda biggrin.gif

+Quote Post
xyvec
post 17:56, 31 03 2004
Post #23

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1599

A ja powiem wam coś takiego - unikanie strzełów ze snajperki też jest banalnie proste! Trzeba mieć tylko pojęcie, gdzie zasadzają się wrodzy snajperzy i jaką drogę wybrać by ich wyminąć. A jak trzeba już lecieć przez całą dolinę na fueldumpie, to czekam, aż cała "wytrzymałość" się naładuje, a potem wciskam sprinta do oporu i się biegnie... naturalnie z kilkoma skokami. I żaden snajper mnie nie dopadnie... smile.gif

Ja nie wiem, jak można stać nieruchomo na odsłoniętym stanowisku!!!

Wiem coś o tym, bo często gram jako field ops i zajmuję się "zawodowo" zdejmowaniem artylerią wrażych snajperów. Trzeba być szybkim, żeby wypatrzyć wrogiego skrytobójcę ph34r.gif , wezwać artylerię i schować się nie tracąc przy tym żadnego HP. Jak na razie mi się to udaje... biggrin.gif

+Quote Post
Lobo Kid
post 19:04, 31 03 2004
Post #24

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 972

Wiem coś o tym, bo często gram jako field ops i zajmuję się "zawodowo" zdejmowaniem artylerią wrażych snajperów. Trzeba być szybkim, żeby wypatrzyć wrogiego skrytobójcę  , wezwać artylerię i schować się nie tracąc przy tym żadnego HP. Jak na razie mi się to udaje...

buehehe sorry ale takich kozakow to raczej nie za wielu widzialem zwlaszcza na ffa, moze i komus uda sie rzucic na fuelu artylerię ale z tym chowaniem to raczej rzadkosc juz .

i druga sprawa to nawet na sprincie bez odpowiednich unikow jestes latwym celem
N/C

Ten post edytował dankan 20:59, 31 03 2004

+Quote Post
xyvec
post 17:24, 2 04 2004
Post #25

Gefreiter
Ikona Grupy

QUOTE (Lobo Kid @ 18:04, 31 03 2004)
moze i komus uda sie rzucic na fuelu artylerię ale z tym chowaniem to raczej rzadkosc juz .

Jeśli chciałeś przez to powiedzieć, że trudno jest się schować przed snajperem rzucając artylerię, to jesteś w błędzie - ja tam nie mam problemu z tym żeby zabić/przegonić jakiegoś snajpera artylerią i samemu nie dać się przy tym zabić. Kwestia refleksu i odpowiedniego stanowiska - najlepiej jest stać na wieży na fueldumpie jako axis - rzadko który aliancki snajper patrzy w tę stronę. wink.gif

A jeśli chodzi o to, że nawet w sprincie jest się łatwym celem, to to zależy od skilla snajpera, odległości oraz broni (podobno cele w biegu łatwiej zdejmuje się z FG42 huh.gif )

+Quote Post
dNkN!
post 13:09, 3 04 2004
Post #26

Nr użytkownika: 200

szczerze mówiąc to zapoczątkowałeś xyvec beznadziejny wątek - dlaczego beznadziejny? bo bardzo płynny i zbyt skomplikowany żeby stwierdzać w nim z całą pewnością "pewne" rzeczy.

1) nie zabijesz dobrego snajpera artem, bo oprócz tego, co się dzieje gdzieś w dali taki snajper będzie kontrolował sytuacje wokół siebie, a postawienie arta to dosyć głośna flara, którą słychać z daleka i min. 5s na ewakuacje - nie dasz rady
2) wiem jak to się "strejfuje" przez snajperami na ffa - widziałem was nago - jeśli wiesz co mam na myśli. takimi strejfami i skokami nie uciekniecie nawet przez średnio-nikczemnym snajperem
3) fg42 jest z dupy bo ma duży spread - na dystans pograsz tylko ze zmienionym zoomem i fovem, przy czym zanim kogoś porządnie postrzelisz trafisz nim wszystko dookoła... jeżeli już to przydaje się tylko na pół-dystansie, a zarazem jest z dupy na pół-dystansie bo przy takich przestrzeniach niegłupi koleś pojedzie cie lugerem.

buehehe sorry ale takich kozakow to raczej nie za wielu widzialem zwlaszcza na ffa, moze i komus uda sie rzucic na fuelu artylerię ale z tym chowaniem to raczej rzadkosc juz

tru

+Quote Post
rover
post 13:28, 3 04 2004
Post #27

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 293

omg jak zwykle 90% tego forum to sami wymiatacze :[ szkoda tylko ze na serwerach tego nie pokazujecie :[ poprostu ta scen olnycz

powiedzial pokazywacz ownyczu na ffa. lmao.

btw, 50% postow w tym topicu jest totalna bzdura - wyssana z palca, badz wymyslana na podstawie wlasnych, podreslam ze blednych doswiadczen, green rookies.

+Quote Post
Lobo Kid
post 18:19, 3 04 2004
Post #28

Oberschutze
Ikona Grupy

hmmm jak chodzi o snipere w rtcw a geranda w ET to nie uwazam sie za nooba ani rookiego ,nie tym razem smile.gif

+Quote Post
xyvec
post 11:18, 4 04 2004
Post #29

Gefreiter
Ikona Grupy

QUOTE (dankan @ 12:09, 3 04 2004)
1) nie zabijesz dobrego snajpera artem, bo oprócz tego, co się dzieje gdzieś w dali taki snajper będzie kontrolował sytuacje wokół siebie, a postawienie arta to dosyć głośna flara, którą słychać z daleka i min. 5s na ewakuacje - nie dasz rady

Pamiętaj, że nie wszyscy snajperzy w sieci do mastersi - spora część dałaby się na arta nadziać, znaczy się albo się zbyt taki delikwent skoncentruje na strzelaniu, albo będzie myślał, że ta artyleria to nie w niego (ta druga opcja to raczej przy noobach).

Można też spróbować wystawić się na przynęte - wychylam się i chowam, gościu ze snajperką próbuje do mnie strzelać, ale lecą już w niego pociski artyleryjskie - ten trick również działa tylko przy przeciętnych snajperach.

PS. Tak, wiem że to beznadziejny wątek - ale mało rzeczy w et można być całkowicie pewnym, takie jest urok tej gry smile.gif

PS2. Jest już jakić topic dotyczący grania field opsem? - bo już znudziły mi się te wszystkie poradniki typu "jak strzelać?" czy "jak leczyć?". Chyba już wszystkie przeczytałem biggrin.gif .

+Quote Post
HawK_
post 23:01, 4 04 2004
Post #30

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 751

Kurcze to ze koles ma bialego nicka i gra na ffa nie musi oznaczac ze jest "warzywkiem". A mo ze to jakis "pro player" grajacy pod fejkiem. A to ze zaklada tyle hs i jest czysty (pb go niewykrywa) oznacza ze jest albo dobry albo ma cholernego farta... laugh.gif

+Quote Post
Prosper
post 2:11, 5 04 2004
Post #31

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

Ej no sry- ale w et nie ma czegos takiego jak sniper. Jest "sniper" i to przy bardzo optymistycznym zalozeniu. Pisanie na temat tej komicznej broni to jak pisanie na temat przydatnosci flamera- obie bronie sa rownie uzytecznie.
1. Nie ma map w et do snajpienia.
2. Sniperka jest po prostu smieszna. To ze Hs nie zabija jest komiczne.
Reasumujac. C@#!a warte jest pisanie jakichkolwiek skryptow czy zamowanie sie ta godna pozalowania bronia. Chyba ze traktujecie to w czysto akademicki sposob.
Co to za sniper... ktory ujawni sie strzelajac np w glowe a medyk podbiegnie do niego obrywajac ale sie na bierzaco paczkujac, po czym usiadzie na nim i go po prostu zastrzeli z smg. Rofl.

+Quote Post
Lobo Kid
post 18:34, 5 04 2004
Post #32

Oberschutze
Ikona Grupy

smile.gif)))))
ja chce SNIPERY Z RTCW !!!!!!
pozdro Prosper

+Quote Post
xyvec
post 18:51, 5 04 2004
Post #33

Gefreiter
Ikona Grupy

Da się zabić ze snajperki podobno jednym HS-em (zabierającym 110 HP) - trzeba mieć tylko trochę szczęścia (sam jednak nigdy czegoś takiego nie zrobiłem, więc opieram się na relacjach qmpli). Jednak masz rację - medyka ze 140 HP żaden HS nie powali (no możę z wyjątkiem panzerfausta biggrin.gif ). Cóż, musicie drodzy snajperzy wysilić się trochę na kilka strzałów. tongue.gif

+Quote Post
chinczyk2
post 9:48, 6 04 2004
Post #34

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 170

duzo nie gralem snajperka (w ogole nie gram duzo wink.gif ) ale zwroccie uwage, ze jak sie dobrze wyceluje w czubek lba - to sie da to zrobic jednym strzalem.
pozdrawiam

+Quote Post
LoLeQ
post 21:30, 6 04 2004
Post #35

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1392

Meda ze 140hp ?Nie sadze.Pewnie ci sie to zdarzalo przy kolesiach ,ktorzy mogli wczesniej doznac uszczerbku na zdrowiu ,tak czy inaczej jak nie masz dobrego miejsca to cie taki med rozwali bez problemu (jesli ma glowe na karku),chyba ze ktos jest mega pr0 owner :C.

+Quote Post
xyvec
post 15:26, 7 04 2004
Post #36

Gefreiter
Ikona Grupy

Med zabije takiego snajpera tylko jeśli jest niedaleko niego - inaczej snajper daje drugi strzał i med leży... Swoją drogą dobry snajper musi umieć dobierać odpowiednie cele.

+Quote Post
Prosper
post 16:57, 7 04 2004
Post #37

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

Ej sry ale piszczecie (słowo na p)y totalne i bzdury gadacie ze szkoda gadac.
Czubek glowy lol.
PWNED !!! biggrin.gif

+Quote Post
AciD
post 17:14, 7 04 2004
Post #38

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 488

Trzeba napisac albo to do bani'ego zeby w kolejnym etpro zmodyfikowal jakos garanda, zeby robil takie szkody jak snipera w rtcw, albo zabic dziecko ktoremus z pracownikow splashdamage'u i zostawic kartke ze jak nie bedzie mausera to zgina nastepni ;XXX

+Quote Post
rover
post 17:20, 7 04 2004
Post #39

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 293

ej matolstwo, do szkoly. przeciez w niepaczkujacego sie meda trzeba wsadzic 3 do 5 celnych strzalow zeby go zabic (biorac pod uwage, ze life mu samoistnie rosnie) - ma jakies 180hp. oczywiscie mowie o sytuacji kiedy medyk ani w nas nie strzela ani sie nie paczkuje, tylko biegnie do przodu czy na boki. jak mamy farta i wsadzamy hs to med i tak zostaje na bodajze 70-80hp + to co mu rosnie samo i tak to daje kolejne 2-3 strzaly zeby zabic, a potem jeszcze 2 zeby dobic. snajperka coverta jest lepsza z bliska niz z daleka, wiec jaka to snajperka?

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi