IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Witamy! :D, Czyli o czym to bedzie :D
blinkkin
post 20:23, 20 03 2004
Post #21

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

sry ze kolejny post po pijaku, ale mam pytanie jako jeden z organizatorow ctf_multi cup 2004 - sprawdzalem zapisy i brak w nich plci pieknej. krotko i na temat. gl i hf.
Go to the top of the page

+Quote Post
RadGar
post 20:32, 20 03 2004
Post #22

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 812

Ze wzgledu na to, ze malo kobietek na scenie to nie jestem przyzwyczajony do ich ogladania w akcji smile.gif aktualnie z jedna ostro tutaj postujaca pania (Zorika biggrin.gif) gram sobie razem i wspolpraca sie uklada, wiec takich graczy sobie chwale tongue.gif

+Quote Post
Go��_z0rika
post 20:40, 20 03 2004
Post #23

Goście

QUOTE (blinkkin @ 19:23, 20 03 2004)
sry ze kolejny post po pijaku, ale mam pytanie jako jeden z organizatorow ctf_multi cup 2004 - sprawdzalem zapisy i brak w nich plci pieknej. krotko i na temat. gl i hf.

hmmmmm jak mi starczy czasu to bym chętnie wzięła udział w gościnnych występach ale jak ja tą miotłą was zownuje?????? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

+Quote Post
Slash_PL
post 22:21, 20 03 2004
Post #24

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm 3
Nr użytkownika: 1486

Hehe... muszę przyznać, że kobitki w ET całkiem nieźle grają smile.gif Ba! Nawet niektóre bardzo dobrze tongue.gif Ja osobiście podziwiam Mysze tongue.gif Kobita admin smile.gif "Fajny" Przypadek smile.gif

+Quote Post
LysieIec[pl]
post 22:38, 20 03 2004
Post #25

Schutze

Nr użytkownika: 1240

Kobiety w ET? Czemu nie. U nas w FBI mamy dwie przedstawicielki plci "pieknej". Z jedna nie mialem jeszcze okazji biggrin.gif porozmawiac a z druga rozkrecamy mile rozmowy na ircu i ts. Przynajmniej sie zrobil lepszy klimat. Uwazam ze wiecej kobiet powinno grac w ET. Niedlugo to moja sie w koncu moze nauczy i przestanie lamic wink.gif . BTW moja przychodzi do mnie, daje buziaka i mowi "Zmien mi nicka bo chce grac". Ja wtedy moge spokojnie wyjsc na pifko z kolesiami, bo przez najblizsze n godzin (gdzie n zawiera sie w przedziale 1-5) nie mam nic do roboty biggrin.gif

+Quote Post
Phantom
post 23:01, 20 03 2004
Post #26

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1021

IMHO kobiety lagodza obyczaje biggrin.gif

+Quote Post
falubaz
post 23:32, 20 03 2004
Post #27

Oberst
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 367

Hmm kobiety na scenie ET smile.gif naprawde wiele jest takich smile.gif
Przynajmniej moge tu wymienic adminke DoDa Misie`mrau smile.gif hrhr smile.gif i jest tez pare innych co nawet niektorzy nie wiedza ze to przedstawicielki plci pieknej ;]
Pozdrowionka 4 ETplayer-ek smile.gif

+Quote Post
AciD
post 23:41, 20 03 2004
Post #28

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 488

Nienawidze was :/ A ZORIKA BRZYDKO MOWI !

+Quote Post
iilka
post 23:46, 20 03 2004
Post #29

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 232

QUOTE (Phantom @ 16:19, 20 03 2004)
Wedlug mnie w kaazdym klanie przydalo by sie kobieta smile.gif
wtedy na ts2 nie byloby bluzg laugh.gif kazdy by bardziej uzawal co mowi i jestem pewnien ze daloby to jakis efekr smile.gif jak narazie to w moim klanie na ts2 jest zoo na maxa biggrin.gif
BTW: z iilka mialem przyjemnsc troche grac i kiedys na oasis w duelach mnie pojechala 4:0 ph34r.gif

Oj tylko sakd tyle graczek wziasc biggrin.gif z co do bluzgow to mialo kilka osob przyjemnosc slyszec jak gram zarowno w rl jaki i tsie biggrin.gif oj mieli ubaw biggrin.gif no co Wam mozna a nam nie wink.gif tlyko wiecie kobeity to robia ciut delikatniej tongue.gif a co do tsa poison biggrin.gif hmm bywa czasmi bardzo wesolo wink.gif
Powiem tak kobieta rzecz swieta i fakt faktem lagodzi obyczaje biggrin.gif a co do mojej gry to raz mam dobry dzien zwlaszcza keidy jestem wqrzona a raz gorszy keidy mam dobry humor wiec sami wiecie jak to jest biggrin.gif

+Quote Post
iilka
post 0:07, 21 03 2004
Post #30

Feldwebel
Ikona Grupy

QUOTE (Majin @ 16:10, 20 03 2004)

ps2. dawac topic - "Nasze nagie fotki" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif - no dobra nie musza byc nagie ale niech beda fotki tongue.gif

Majin co do fotek to na wszystko trzeba sobie zasluzyc tongue.gif jak bedziesz skutecznie zbieral plusiki u nas aha i bedziesz na forum mniej ze tak ladnie powiem meczacy to moze kiedys doczekacie sie takiego topica wink.gif
Ps. moze zrobimy cup o fotki w neglizu wink.gif
Ad Ps. nie ma w tym mowy czyje tongue.gif

+Quote Post
logres
post 0:08, 21 03 2004
Post #31

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 584

biggrin.gif biggrin.gif tak na poczatek witam nasze szanowne panie :c . Przyznam szczerze malo znam kobiet zarówno na scenie et jak i rtcw. Jednak sadze ze te forum przyblizy mi nicki polskich pogromczyniek chlopów biggrin.gif . Przydalo by sie kilka postów tongue.gif . Hmmmm . Tak sobie mysle jakie na poczatek wam pytanie zadac i moze zacznijmy od tego jak zaczeła sie wasza przygoda z wolfem ??? . biggrin.gif tongue.gif laugh.gif

^|logr3s

+Quote Post
iilka
post 0:23, 21 03 2004
Post #32

Feldwebel
Ikona Grupy

Moja przygoda z wofem zaczela sie odkad weszla w siec pierwsza wersja RTCW biggrin.gif esio (wtedy jeszcze naprany) wszedl na serverek biggrin.gif a bylo to BYRY pamieatm to jak dzis biggrin.gif a ja przechodzac przez jego pokoj zatrzymala sie i.... musialam sprobowac biggrin.gif pozniej weszly rzeczy typu pierwszy klan (byl to TC dla nie wtajemniczonych) pierwsze meczyki tongue.gif chodz wtedy to ja i tak malo gralam biggrin.gif i tak sie ta moja zabawa zaczela biggrin.gif oczywisc zawsze wolf byl dla mnei just for fun biggrin.gif i chyba tak bedzie biggrin.gif poprostu czasmi trzeba zrobic cos innego dry.gif no bo wybaczcie ale ilez mozna sluchac o polamanych paznokciach kolezanek laugh.gif

+Quote Post
DaBi
post 0:33, 21 03 2004
Post #33

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 19

To wiecej może nie pij. Bo jakbyś nie zauważył to w turnieju bierze udział pzredstawicielka płci pięknej. dry.gif Wiec nie marudź że jest tak źle. wink.gif
A co do kobiet na forum to witam serdecznie. smile.gif
A z Zorika już miałem przyjemność swego czasu rozmawiać jeszcze za dawniejszych czasów kiedy bylo mnie można zlapać na ircu. I jakoś wtedy nie rzucała miesem w te i wewte. Wiec jeśli nawet się to zdarzy kobiecie to zapewne jest to zły wpływ męskiego otoczenia tongue.gif

+Quote Post
Go��_fishbot
post 1:37, 21 03 2004
Post #34

Goście

Zorika gra bardzo dobrze - nawet ta paskudna miotla biggrin.gif Jest milutka pomimo tych potwornych bluzgow na TS-ie. Mam nadzieje ze bedzie zadowolona z tego posta bo powiedziala ze jak nie bede mily to dostane bana. Prawda Zoriczko ze nie dasz bana tak wazelinujacemu warzywu ?

+Quote Post
Go��_z0rika
post 1:41, 21 03 2004
Post #35

Goście

QUOTE (fishbot @ 0:37, 21 03 2004)
Zorika gra bardzo dobrze - nawet ta paskudna miotla biggrin.gif Jest milutka pomimo tych potwornych bluzgow na TS-ie. Mam nadzieje ze bedzie zadowolona z tego posta bo powiedziala ze jak nie bede mily to dostane bana. Prawda Zoriczko ze nie dasz bana tak wazelinujacemu warzywu ?

heh jak każda kobieta uwielbiam komplementy i nawet twoja wazelinka poprawiła mi nastrój wub.gif więc na razie banów nie będzie laugh.gif laugh.gif laugh.gif całuski ;*******

+Quote Post
Prosper
post 3:40, 21 03 2004
Post #36

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

Ej ja czegos nie kumam. Co to za zorika? Kobieta w ET i ja jej nie znam? biggrin.gif Btw zarty zartami. Ale skarbem dla klany jest dziewczyna/kobieta. Ja iilki a nic nie oddalbym, ba pewnie zmienilbym klan razem z nia wink.gif

Dziewczyny grajace (niewazne czy w et) maje fajnie i niefajnie. Z jednej strony maja wielu wielbicieli - odsylam do slynnego topicu na www.board.teampoison.net a z drugiej nie maja chwili wytchnienie, gdyz kazdy widzi w nich kobiete- a nie qmpla do grania.
Co do skilla i umiejetnosci. Powiem tyle ze kobiety niczym nie roznia sie od facetow w grniu a co do iilki... na pewno nie jest ona "chlodna" i opanowana osoba- na publicu kozaczy jak malo ktory facet :*

Czekam jeszcze na posta Moni ktora jest kolejnym kwiatkiem na scenie et smile.gif

+Quote Post
Go��_keNOOBie|PL
post 5:36, 21 03 2004
Post #37

Goście

Hmm.... coz tu mozna dodac.. bez kobiet swiat bylby gorszy.... kobiety sa jak medi pack dla rannego, ammo dla medyka, kombinerki dla enga, sniper dla covera itd.. Hieh hieh.... Z zOrika nie mialem stycznosci.. ale wiem, ze wymiata miotla (kobiecy odpowiednik grzmiacego kija). Natomiast z IIlka, troszeczke pokonwersowalem... heh... i mam przed oczami obrazek slodkiej malej dziewczynki z usmiechem od ucha do ucha.... jednak co tu duzo mowic.. wie czego chce i raczej osiaga swoj cel smile.gif

(jak trzeba.. zamienia sie w IIlke PoisonCroft)

cicha woda... smile.gif .. Pozdrawiam nasze Panie i witam serdecznie.....

P.S. ach zawsze to milej miec skrojony tylek przez płec piękną biggrin.gif

+Quote Post
MPM
post 8:38, 21 03 2004
Post #38

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 233

czy to znaczy że według Ciebie nie ma kobiet na scenie które grają na dobrym poziomie?

No jak narazie to ja się spotkałem z jedną kobietą która naprawdę wymiata - adminka serwera DoD - Mysza
A co do reszty kobiet z którymi miałem przyjemność grać to prezentują przeciętny poziom.

Choć napewno są też takie od których mógłbym się sporo nauczyć ale jak do tej pory nie spotkałem takowej sad.gif

A mam takie pytanie do Was adminek na jakich serwach gracie to może bym kiedyś wpadł i zobaczył w akcji tak wychwalane w tym topicu Adminki tongue.gif

+Quote Post
Prosper
post 10:55, 21 03 2004
Post #39

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

QUOTE (MPM @ 6:38, 21 03 2004)

A co do reszty kobiet z którymi miałem przyjemność grać to prezentują przeciętny poziom.

No to ciesz sie ze nie miales do czynienia z Christa- aktualnie kreaturen. Pewnie w duelach bys moze fartem 1/10 wygral tongue.gif

+Quote Post
JKD
post 12:48, 21 03 2004
Post #40

Schutze

Nr użytkownika: 1200

Witam smile.gif

Cóz moge powiedziec o kobietach grajacych w ET, w zasadzie to znam tylko jedna, jest to Magda z 18.net. Bardzo dobrze gra...porusza sie z gracja biggrin.gif lubi czasami sie zchowac i pooglądać co sie dzieje z boku smile.gif)
(podgladaczka tongue.gif ) Dzieki kobietom, gra jest przyjemniejsza, bo wiele osob zważa na to co mowi, nie ma przekleństw, tylko zbiorowy podryw smile.gif)

z0rika, gdzie mozna z Toba zagrac ??

Jeszcze na koniec taka prośba do Pań...dajcie od czasu do czasu swoim męzczyznom myszke...zeby mogli chociaz poklikać..smile.gif

+Quote Post

4 Stron V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi