IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Witamy! :D, Czyli o czym to bedzie :D
blacktyger
post 13:59, 21 03 2004
Post #41

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

QUOTE (Prosper @ 2:40, 21 03 2004)
Dziewczyny grajace (niewazne czy w et) maje fajnie i niefajnie. Z jednej strony maja wielu wielbicieli - odsylam do slynnego topicu na www.board.teampoison.net

heh to byl Topic : rolleyes.gif ja na miejscu Ilkii po przeczytaniu tego szczelniej zasaniał bym firany w oknach i dokładniej sprawdzał czy drzwi zamknięte - zboczenie się szerzy ph34r.gif

co do kobiet na scenie ET grałem z paroma, i w ogole sie nei wyruziaja poziomem ponad normalnych graczy zrszsztą, moze i szybciej emocjonalnie dorastaja, ale nikt w wieku 3 lat w ET nie gra ph34r.gif więc na co ten pośpiech skoro w późniejszych latach i tak różnicy nei widać biggrin.gif to jak ktoś gra nie zalezy od płci, ale od talentu blink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Go��_keNOOBie|PL
post 14:29, 21 03 2004
Post #42

Goście

heheheh..
blacktyger skoro nie widzisz różnicy między dorosłą, pełnoprawną kobietą, a meżczyzną to gratuluje ci :>..

(dżołking ow korz) hmm, gralem kiedys z *girl, czy girl* (*-ciag znakow ktorych nie pamietam, a szkoda)...
i różnica była ogromna... sposob w jaki grała ta PANI dał mi dużo do myślenia... i wyróżniał się tym, że był nieschematyczny plus dobry skill = naprawde dobra gra smile.gif. zadko sie zdaza, aby na FFA, było cos zaskakujacego (chyba, ze o odpowiedniej porze, na odpowiednim serwie smile.gif.. Ufff dosc tej dygresji...

Ad. ET bez kobiet, jak allies w zalanym tunelu... moza przeplynac... ale nie o to chodzi biggrin.gif

Pozdrawiam

+Quote Post
sparrow88
post 17:20, 21 03 2004
Post #43

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 328

grałem z paroma, i w ogole sie nei wyruziaja poziomem ponad normalnych graczy

blacktyger, a więc myślisz ze dziewczyny są nienormalnymi graczami:
a tak po za tym to wkurzyłem sie raz, kiedy na jakieś ffa weszla dziewczyna, i od razu 20 napaleńców chcialo sie z nią umówić. Jasne że to normalna reakcja samca, ale bez przesady, żeby ślinić się przed monitorem, bo ktos ma nick Zuzia ( dla przykładu oczywiście)

+Quote Post
nephit
post 18:12, 21 03 2004
Post #44

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1356

ja kiedys gralem z kims o nicku zuziaPL i sie pozniej okazalo ze to jest facet biggrin.gif. otwarcie sie do tego przyznawal ale i tak byly fajne wpadki laugh.gif

+Quote Post
Go��_z0rika
post 21:38, 21 03 2004
Post #45

Goście

QUOTE (AciD @ 22:41, 20 03 2004)
Nienawidze was :/ A ZORIKA BRZYDKO MOWI !

buzi buzi ACID -> kto się czubi ten się lubi laugh.gif co do mojej przygody z ET..... nudziłam się -> news że już czas zassać -> grałam całe wakacje ffa -> i to wszystko tongue.gif w sumie jestem takim samym żołnierzem jak reszta tylko w spódnicy -> easy też was kocham;!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif

+Quote Post
AciD
post 21:48, 21 03 2004
Post #46

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 488

:< no dobra nawidze cie :F a iilcia to ostoja klanu poison (tak samo pewnie z zorika w izi) takze wiecie, trzeba je szanowac bo jak nie to prosper dostanie cynk i przyleje w m@!de !:D

+Quote Post
Prosper
post 1:46, 22 03 2004
Post #47

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

QUOTE (AciD @ 19:48, 21 03 2004)
:< no dobra nawidze cie :F a iilcia to ostoja klanu poison (tak samo pewnie z zorika w izi) takze wiecie, trzeba je szanowac bo jak nie to prosper dostanie cynk i przyleje w m@!de !:D

Oj zgadza sie.
No coz moge powiedziec. Niestety brakuje na scenie gentlemanow - szarmanckich i czarujacych i niestety nie umieja dbac o te nieliczne kobietki grajace w et biggrin.gif
Dlatego chamom w pyska od razu przyloze jak sie zachowac nie umie biggrin.gif

wink.gif

+Quote Post
Shynshylla
post 7:36, 22 03 2004
Post #48

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1333

Wogóle to panny które grają w Et to bardzo ciekawe i miłe zjawisko , dlatego reszta panów powinna o nie dbać . Zawsze to miło dostać hsa gdy celownik subtelnie na twoją łepetynę naprowadziła kobieca dłoń smile.gif
Szkoda że moja żona nie rozumie mojej pasji do et , w kółko słyszę "znowu grasz ???"

Pozdro dla Ilkii i Zoriki

omg need a medic smile.gif

+Quote Post
Outs!d3r
post 8:55, 22 03 2004
Post #49

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 774

Hmmm....imo trzeba bylo zrobic ten topic troszke wczesniej, na 8 marca smile.gif Fajnie by sie zlozylo taka niespodzianka od KiDa na dzień kobiet smile.gif Kobiety na scenie ET są potrzebne, znam kilku kolesi ktorzy zauroczeni paniami ze sceny ET o nickach zRk i iilka (:>) namawiają swoje siostry a nawet mamy do gry w ET !!!:DD.

Pozdro dla wszystkich pań grających w ET smile.gif

+Quote Post
Las3r
post 14:52, 22 03 2004
Post #50

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1182

Szkoda, że tak mało kobiet/dziewczyn gra w ET i wogóle w jakieś internetowe gierki. Kiedyś pamiętam grałem z jedną dziewczyna w Diablo 2, która ownowała mojego druidka barbem smile.gif Także grałem troche w CS'a to spotkałem tylko jedną dziewczyne, która także mnie jechała laugh.gif . W ET natomiast wiedziałem na 100 % , że grają tylko dwie panie : illka i Paulina!! ( grała pod takim nickiem ) I teraz chciałem powidzieć coś 'śmiesznego' ( chociaż nie jestem pewnien czy to jest śmieszne tongue.gif) Mianowicie myślałem, że z0rika to chłopak laugh.gif . Uważałem tak, bo sporo panów gra pod nickami 'kobiecymi' więc w twoim przypadku z0riko myślałem, że też tak jest. Wiec teraz bardzo przepraszam, mam nadzieje, że nie dostane bana tongue.gif

+Quote Post
falubaz
post 15:20, 22 03 2004
Post #51

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

Dlatego chamom w pyska od razu przyloze jak sie zachowac nie umie

Mysle ze Ci chodzi o te 45 hs'ów smile.gif
hehe ale naprawde procent wymiatających kobiet w ET jest większy niż u wymiataczy w ET smile.gif I kobitki sa spokojne takie, opanowane wink.gif a nie wyscig szczurow za xp wink.gif

Pozrowionka

+Quote Post
iilka
post 15:48, 24 03 2004
Post #52

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 232

QUOTE (Prosper @ 23:46, 21 03 2004)
Dlatego chamom w pyska od razu przyloze jak sie zachowac nie umie biggrin.gif
wink.gif

No tak Prosper ale pamietaj ze kobiety teraz juz umieja sie same bronic tongue.gif i czasmi im to lepiej wyhcodzi niz facetom biggrin.gif Zreszta imo grunt to niezaleznosc tongue.gif tylko szkoda ze ta niezaleznosc sie w rl nie sprawdza unsure.gif huh.gif

+Quote Post
Eld
post 16:38, 25 03 2004
Post #53

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 754

w sumie nie wiem czy czegos nie pominalem w postach, ale chyba zapomnieliscie o Amfibii z NF, ktora jest zreszta tam CL(ka?) i calkiem niezlym lojtem. poza tym Zorika idluje nam kanal (hehe) i pare razy rozmawialismy (o serwie...). calkiem mila istota... Mysza, tez kilka razy rozmawialismy, kiedy jakis sukinkot latal po ffa z moim nickiem i tagiem CDA. Mysza wydaje sie byc cholernie spokojna istota. zreszta kobieta w kazdej sytuacji studzi atmosfere, wiec jestem jak najbardziej za tym, aby gralo jak najwiecej przedstawicielek plci przeciwnej biggrin.gif

+Quote Post
sparrow88
post 22:16, 25 03 2004
Post #54

Hauptmann
Ikona Grupy

sorry za off-topic, ale wejdzcie sobie na Zemstę Blondynek autorstwa iilki,
popłakałem sie ze śmiechu w niektórych momentach laugh.gif

+Quote Post
LoLeQ
post 22:53, 25 03 2004
Post #55

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1392

Eld,a Marta probowala w to to grac ?Poza tym trzeba przyznac,ze jak dziewczyny sie za ET biora to juz graja na przyzwoitym poziomie - nie to co przedstawiciele plci brzydkiej smile.gif.

+Quote Post
iilka
post 0:19, 26 03 2004
Post #56

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 232

QUOTE (sparrow88 @ 20:16, 25 03 2004)
sorry za off-topic, ale wejdzcie sobie na Zemstę Blondynek autorstwa iilki,
popłakałem sie ze śmiechu w niektórych momentach laugh.gif

Imo ta www nie ejst mojego autorstwa ale nei ukrywam ze tez sie posmialam biggrin.gif no coz wreszcie mozna sie troche z plci brzyskiej posmiac biggrin.gif btw dowpipy feministyczne roX biggrin.gif

+Quote Post
Eld
post 10:28, 26 03 2004
Post #57

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 754

QUOTE (LoLeQ @ 20:53, 25 03 2004)
Eld,a Marta probowala w to to grac ?

yeah... kideys, dawno temu, ale jednak czasu mamy tak malo, ze kiedy jest, to gram ja biggrin.gif

+Quote Post
EmbeZZlemEnt
post 14:07, 26 03 2004
Post #58

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 528

imho pannienki n a scenie rtcw:et to fajny dodatek i z cala pewnoscia przyjemny. Wizualnie to gra z pannienka nie robi mi zadnej roznicy bo to tylko kilka pixseli i bitow rolleyes.gif live to juz inna sprawa ;]
Kazdy facet zaklada, ze jak go pannienka oprawia to jakis fejk :] lub tez /i/ poziom kobitek jest niski.
Moim zdaniem kobiety mimo, iz nie liczne reprezentuja dosc przyjemny poziom - dlaczego ?
Bo grajacych gorzej facetow jest duzo wiecej.

+Quote Post
Mrozu
post 18:34, 26 03 2004
Post #59

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 526

Ja powiem tylko, że byłem jakiś czas z zoriką w klanie i wiem że przebywanie z nią na tsie to raczej wielka przyjemność i jednocześnie odmiana smile.gif Nie wiem jak zresztą pań... Jak narazie przyuważyłem tylko 3 kobiety na polskiej scenie et: iilke, zorike oraz amfisie, o wszystkich mogę mówić tylko dobre rzeczy :]

+Quote Post
sparrow88
post 20:16, 26 03 2004
Post #60

Hauptmann
Ikona Grupy

Imo ta www nie ejst mojego autorstwa ale nei ukrywam ze tez sie posmialam

sorry ale masz ją włączoną jako My webpage w twoim profilu na forum

+Quote Post

4 Stron V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi