![]() ![]() |
10:20, 23 04 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 308 Dołączył: 10-04-2004 Skąd: Bydgoszcz Nr użytkownika: 1690 |
CYTAT(ymma @ 17:16, 22 04 2007) [snapback]61405[/snapback] Fallen musze cię rozczarować. Kiedy te parę razy siedzialam z dziewczynami na tsie to głównie gadałyśmy o cfg, o taktach, Zorika dawała różne rady związane z ustawieniami i...uwaga o facetach!! Tyle, że wolelibyście nie wiedzieć co dokładnie ^^ Zorika pod tym wzgledem byla fenomenem a najlepsze bylo to, ze klnela jak szewc. Nigdy nie slyszalem tak klnacej dziewczyny :) Byla postrachem kazdego faceta na tsie i duza czesc ludzi sie jej bala :) Nieraz jeszcze spotykam ja z mezem na serwerach. |
|
|
|
19:01, 23 04 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 324 Dołączył: 1-02-2007 Skąd: Golub-Dobrzyn Nr użytkownika: 7344 |
CYTAT Zorika pod tym wzgledem byla fenomenem a najlepsze bylo to, ze klnela jak szewc. Nigdy nie slyszalem tak klnacej dziewczyny :) Byla postrachem kazdego faceta na tsie i duza czesc ludzi sie jej bala :) Nieraz jeszcze spotykam ja z mezem na serwerach. Monia też jest w tym dobra:D Kiedyś jak moj klan grał na TSie 4FuN i np. jak chcielismy pozyczyc server od 4fun to każdy z nas się bał zagadać do Moni. Nie wiem dlaczego, tak jakos było. Mi osobiście sie nie podobają dziewczyny grające w ET -> To jest, moim zdaniem, tylko dla facetów. Nie chodzi o to, że to gra o wojnie, ale dlatego, że dla mnie dziewczyny są delikatne i nie wyobrażam sobie dziewczyny siedzącej przed kompem, z papierosem w reku i krzyczac: K**WA, gdzie ty plebsie leziesz! :D |
|
|
|
19:22, 23 04 2007
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 12 Dołączył: 21-04-2007 Skąd: Lubelskie Nr użytkownika: 7769 |
CYTAT Nie chodzi o to, że to gra o wojnie, ale dlatego, że dla mnie dziewczyny są delikatne i nie wyobrażam sobie dziewczyny siedzącej przed kompem, z papierosem w reku i krzyczac: K**WA, gdzie ty plebsie leziesz! :D no to sie nazywa "uogólnienie " myślisz że kobity grające w et to jakieś stare wyjadaczki z petem z zębach ?? nic bardziej mylnego ;) a jak każdy normalny człowiek czasem tez, nawet te najbardziej "delilkatne" lubią oddać wyraz emocjom i sobie przekląc:);)
|
|
|
|
21:11, 23 04 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 308 Dołączył: 10-04-2004 Skąd: Bydgoszcz Nr użytkownika: 1690 |
CYTAT(MorFeuS @ 19:01, 23 04 2007) [snapback]61437[/snapback] To jest, moim zdaniem, tylko dla facetów. Nie chodzi o to, że to gra o wojnie, ale dlatego, że dla mnie dziewczyny są delikatne i nie wyobrażam sobie dziewczyny siedzącej przed kompem, z papierosem w reku i krzyczac: K**WA, gdzie ty plebsie leziesz! :D Wlasnie opisales mniej wiecej Zorike. |
|
|
|
17:40, 24 04 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 385 Dołączył: 8-07-2004 Skąd: Toruń - tak, jestem Krzyżakiem! Nr użytkownika: 2258 |
CYTAT Nie chodzi o to, że to gra o wojnie, ale dlatego, że dla mnie dziewczyny są delikatne i nie wyobrażam sobie dziewczyny siedzącej przed kompem, z papierosem w reku i krzyczac: K**WA, gdzie ty plebsie leziesz! :D heh ile ty się jeszcze musisz o kobietach nauczyć chłopaku!!! Dam ci jedną radę a propos kobiet - te najsubtelniejsze, najdelikatniejsze są zazwyczaj najbardziej wyrachowane i bezwzględne. Tyle, że mężczyzni (kobiety zresztą też) widzą raczej swoje wyobrażenie o kimś niż stan faktyczny. Pozory moi mili wielu już zgubiły :) I jeszcze jedno - to jest gra i po trochu sport a więc są i emocje - trudno żeby nawet "delikatne" dziewczę kiedy ktoś coś spartaczy mówiło na tsie - wybacz mi moją uwagę drogi kolego, ale jakkolwiek bardzo cię lubię, to jednak wydaje mi się, że jesteś noobem i bez urazy - przegraliśmy przez ciebie mecz. i już znacznie ciszej, gdzieś w dalekim tle słychac delikatnym głosem ...k#!@a! Zresztą np u mnie jest tak i kto ze mną dłużej grał to wie, że najgorzej jak zaczynałam mówić pozornie spokojnie a wręcz pieszczotliwie - to u mnie najlepsza oznaka, że jest źle i wszystko może się zdarzyć - krzyki to jest luzik :) A bez fajek to bym pewnie w połowie meczu zjadła klawiaturę :D |
|
|
|
20:10, 24 04 2007
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 584 Dołączył: 17-11-2004 Skąd: położenie horyzontalne Nr użytkownika: 3234 |
CYTAT(ymma @ 17:40, 24 04 2007) [snapback]61458[/snapback] heh ile ty się jeszcze musisz o kobietach nauczyć chłopaku!!! Dam ci jedną radę a propos kobiet - te najsubtelniejsze, najdelikatniejsze są zazwyczaj najbardziej wyrachowane i bezwzględne. Tyle, że mężczyzni (kobiety zresztą też) widzą raczej swoje wyobrażenie o kimś niż stan faktyczny. Pozory moi mili wielu już zgubiły :) so fu.ckin true |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |