IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Poznajmy się......"buraczko", czyli kobiety ET
Konik
post 10:20, 23 04 2007
Post #41

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1690

CYTAT(ymma @ 17:16, 22 04 2007) [snapback]61405[/snapback]
Fallen musze cię rozczarować. Kiedy te parę razy siedzialam z dziewczynami na tsie to głównie gadałyśmy o cfg, o taktach, Zorika dawała różne rady związane z ustawieniami i...uwaga o facetach!! Tyle, że wolelibyście nie wiedzieć co dokładnie ^^

Zorika pod tym wzgledem byla fenomenem a najlepsze bylo to, ze klnela jak szewc. Nigdy nie slyszalem tak klnacej dziewczyny :) Byla postrachem kazdego faceta na tsie i duza czesc ludzi sie jej bala :) Nieraz jeszcze spotykam ja z mezem na serwerach.
Go to the top of the page

+Quote Post
MorFeuS
post 19:01, 23 04 2007
Post #42

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7344

CYTAT
Zorika pod tym wzgledem byla fenomenem a najlepsze bylo to, ze klnela jak szewc. Nigdy nie slyszalem tak klnacej dziewczyny :) Byla postrachem kazdego faceta na tsie i duza czesc ludzi sie jej bala :) Nieraz jeszcze spotykam ja z mezem na serwerach.

Monia też jest w tym dobra:D Kiedyś jak moj klan grał na TSie 4FuN i np. jak chcielismy pozyczyc server od 4fun to każdy z nas się bał zagadać do Moni. Nie wiem dlaczego, tak jakos było. Mi osobiście sie nie podobają dziewczyny grające w ET -> To jest, moim zdaniem, tylko dla facetów. Nie chodzi o to, że to gra o wojnie, ale dlatego, że dla mnie dziewczyny są delikatne i nie wyobrażam sobie dziewczyny siedzącej przed kompem, z papierosem w reku i krzyczac: K**WA, gdzie ty plebsie leziesz! :D

+Quote Post
kosynierka22 pl
post 19:22, 23 04 2007
Post #43

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7769

CYTAT
Nie chodzi o to, że to gra o wojnie, ale dlatego, że dla mnie dziewczyny są delikatne i nie wyobrażam sobie dziewczyny siedzącej przed kompem, z papierosem w reku i krzyczac: K**WA, gdzie ty plebsie leziesz! :D no to sie nazywa "uogólnienie " myślisz że kobity grające w et to jakieś stare wyjadaczki z petem z zębach ?? nic bardziej mylnego ;) a jak każdy normalny człowiek czasem tez, nawet te najbardziej "delilkatne" lubią oddać wyraz emocjom i sobie przekląc:);)

+Quote Post
Konik
post 21:11, 23 04 2007
Post #44

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1690

CYTAT(MorFeuS @ 19:01, 23 04 2007) [snapback]61437[/snapback]
To jest, moim zdaniem, tylko dla facetów. Nie chodzi o to, że to gra o wojnie, ale dlatego, że dla mnie dziewczyny są delikatne i nie wyobrażam sobie dziewczyny siedzącej przed kompem, z papierosem w reku i krzyczac: K**WA, gdzie ty plebsie leziesz! :D

Wlasnie opisales mniej wiecej Zorike.

+Quote Post
ymma
post 17:40, 24 04 2007
Post #45

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 2258

CYTAT
Nie chodzi o to, że to gra o wojnie, ale dlatego, że dla mnie dziewczyny są delikatne i nie wyobrażam sobie dziewczyny siedzącej przed kompem, z papierosem w reku i krzyczac: K**WA, gdzie ty plebsie leziesz! :D

heh ile ty się jeszcze musisz o kobietach nauczyć chłopaku!!! Dam ci jedną radę a propos kobiet - te najsubtelniejsze, najdelikatniejsze są zazwyczaj najbardziej wyrachowane i bezwzględne. Tyle, że mężczyzni (kobiety zresztą też) widzą raczej swoje wyobrażenie o kimś niż stan faktyczny. Pozory moi mili wielu już zgubiły :)

I jeszcze jedno - to jest gra i po trochu sport a więc są i emocje - trudno żeby nawet "delikatne" dziewczę kiedy ktoś coś spartaczy mówiło na tsie - wybacz mi moją uwagę drogi kolego, ale jakkolwiek bardzo cię lubię, to jednak wydaje mi się, że jesteś noobem i bez urazy - przegraliśmy przez ciebie mecz.
i już znacznie ciszej, gdzieś w dalekim tle słychac delikatnym głosem ...k#!@a!

Zresztą np u mnie jest tak i kto ze mną dłużej grał to wie, że najgorzej jak zaczynałam mówić pozornie spokojnie a wręcz pieszczotliwie - to u mnie najlepsza oznaka, że jest źle i wszystko może się zdarzyć - krzyki to jest luzik :)
A bez fajek to bym pewnie w połowie meczu zjadła klawiaturę :D

+Quote Post
kaurz
post 20:10, 24 04 2007
Post #46

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3234

CYTAT(ymma @ 17:40, 24 04 2007) [snapback]61458[/snapback]
heh ile ty się jeszcze musisz o kobietach nauczyć chłopaku!!! Dam ci jedną radę a propos kobiet - te najsubtelniejsze, najdelikatniejsze są zazwyczaj najbardziej wyrachowane i bezwzględne. Tyle, że mężczyzni (kobiety zresztą też) widzą raczej swoje wyobrażenie o kimś niż stan faktyczny. Pozory moi mili wielu już zgubiły :)

so fu.ckin true

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi